سلام...
شخصا فکر میکنم همه ی این موارد در کنار هم میتونه موثر باشه...
همیشه به دوستان گفتم، و نظرم این بوده که ، زبان را با علایق شخصیتون مخلوط کنید و یاد بگیرید...
مثلا شخصی علاقه به فیلم داره، به احتمال زیاد ، دیدن فیلم، و کار کردن روی یک فیلم، میتونه از روش های موثر یادگیری باشه براش...
حالا این مساله، بسته به شناختی که خودتون از خودتون دارین میتونه کاربردی باشه.
یعنی در صورت
خودآموزی، علایقتون را مشخص کنید و زبان را در اون علایق سهیم کنید...
1. کلاس های حضوری، برای افراد مبتدی، به نظرم بسیار میتونه موثر باشه. چون محرک خوبی هست و تا حدودی راه و چاه را به آدم نشون میده. (شخصا فکر میکنم وسواس روی متد و کتاب و ... لزومی نداره) ... چون خود زبان آموز میتونه به کمک خودش حداکثر بهره را از یک کلاس ببره. و این حداکثر بهره بردن، بیشتر به گوش کردن و توجهش برمیگرده تا نوع کتاب و متد . نا گفته نماند که معلم هم در این بخش خیلی میتونه موثر باشه...
2. متاسفانه بی خبرم. ولی برای مبتدی، نرم افزار آموزشی را پیشنهاد نمیکنم...
3. خانواده ی in use خوب هست. چه در زمینه ی گرامر و چه لغات، میتونیم روش حساب کنیم...
ولی در کنارش، با توجه به سطح، خواندن و یا گوش کردن به کتاب های داستان میتونه خیلی خیلی مفید باشه ...
4. سایت آموزش زبان باز هم بی اطلاع هستم. من معمولا در English club و usingenglish دور زدم و گهگداری مشکلاتم رفع شده ولی برای آموزش مطلق ازش استفاده نکردم. مسلما برای رفع اشکالات سایت های اینترنتی میتونه مفید باشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5. کاملا بی اطلاع هستم.
+
در نهایت، فکر میکنم ابتدا نیاز هست، زبان عمومی تقویت بشه و در کنار اون بتونید زبان تخصصی را تقویت کنید.
زبان تخصصی بیشتر در قالب لغات با زبان عمومی تفاوت داره.
و در عین حال که رو زبان عمومی تمرکز میکنید، زبان تخصصی هم مرور کنید تا از وقتتون بهره ی کافی را ببرید
موفق باشید
.gif)