تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 1298 اولاول ... 814151617181920212228681185181018 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کسی می دونه پارس آنلاین خوبه یا نه؟؟ ماهیانه 6900 ، سرعت 128 ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

عجب
    سرعت من از 30 بالاتر نمي ره
    یعنی تو هنوز سرعتت در این حد پایینه؟ چشم نزنم از من الان زیر 210k نمیاد

---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------

کسی می دونه پارس آنلاین خوبه یا نه؟؟ ماهیانه 6900 ، سرعت 128 ...
    دوست عزیز بچه ها اینجا مشترکین اجباریه مخابراتن و امکان تست کردنو استفاده از سرویس های بقیه شرکتا رو ندارن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

می شه بپرسم چرا؟؟ یعنی هیچ کس از سرویس دیگه ای استفاد نمی کنه ؟؟؟

داره خودمونی میشه wwwatiw's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

نمي دونم چرا
    موقع نت گردي سرعتم بالاي 100 ولي براي دانلود حدودا10

پروفشنال هشت بهشت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

می شه بپرسم چرا؟؟ یعنی هیچ کس از سرویس دیگه ای استفاد نمی کنه ؟؟؟
    به خاطر نوع خطوط برخی مناطق ( سیستم dlc ) ، شرکت های adsl اونجا ها نمیتونن سرویس بدن ( سیستمش را ندارن ) و فقط مخابرات اونجاها adsl میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasjun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به خاطر نوع خطوط برخی مناطق ( سیستم dlc ) ، شرکت های adsl اونجا ها نمیتونن سرویس بدن ( سیستمش را ندارن ) و فقط مخابرات اونجاها adsl میده
    من تحقیق کردم و میدونم که شرکت های دیگه هم مایل هستند به DLC ها َadsl بدن اما به دلیل این که سیستمی که مخابرات استفاده کرده برای فیبر نوری قدیمیه فقط یک شرکتا میتونه به مشترکان سرویس بده و بس.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من تحقیق کردم و میدونم که شرکت های دیگه هم مایل هستند به DLC ها َadsl بدن اما به دلیل این که سیستمی که مخابرات استفاده کرده برای فیبر نوری قدیمیه فقط یک شرکتا میتونه به مشترکان سرویس بده و بس.
    نه عزیز این جوریام نیست.مخابرات از عمد خط های فیبر نوری رو در انحصار خودش در آورده و احتمالا در آینده ای نه چندان دور همه تلفنو هارو چه dlc چه غیر dlc می خواد سرویس بده و کلا برنامش اینه که زیرآب شرکتارو بزنه البته به مرور زمان.

---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------

نمي دونم چرا
    موقع نت گردي سرعتم بالاي 100 ولي براي دانلود حدودا10
    من که به همچین مشکلی نخوردم هنوز.دانلودم هنوز روی 120-130 کیلو هست.امیدوارم کمتر نشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

هشدار به کاربران همیشه سعی کنید آدرس مودم را روی 192.168.1.1 تنظیم نکنید چون اگر وصل احتمالا متعلق به شرکت یا یک نفر دیگه .پیشنهاد میکنم اونو به 192.168.1.10 یا هر قدر از 10 به یالا باشه بهتره چون اگه خواستید با 192.168.1.1 وصل بشید به تنظیمات مودم ، ممکن است به مودم دیگری وصل بشید بنابر این سعی کنید یک آدرس منحصر به فرد مثلا 192.168.1.50 انتخاب کنید که اگه خواستید تنظیم مودم سری بزنید با مشکل تداخل مواجه نشید برای من همیشه میاد که مودم من تی پی 8840 هست و اگر با 192.168.1.1 بزنم به جاش مدل 8811 میاد و من مجبورم خط تلفن قطع کنم و برای مودمم یک آدرس انحصاری گذاشتم

یک هشدار دیگر : قانون مک آدرس در مخابرات فروغی پا بجاست و اگر به هر دلیل اینترنت قطع شد شما آمدید pppoe را حذف و به جاش bridge گذاشتید ممکن است با دردسر بزرگ مواجه بشید چون آدرس مک کامپیوتر به جای آدرس مک مودمتون در سرور مخابرات رجیستر میشود و دیگر با مودم نمیتوانید اتوماتیک وصل بشید و مجبورید از کامپیوتر تون وصل بشید در این صورت باید با مخابرات صحبت کنید که آدرس مک را حذف کند.مشکلی که من دارم هنوز 3 هفته است که ادامه دارد و متاسفانه به دلیل اینکه من سر کار میرم نمیتونم پیگیری کنم.من کامپیوتر را شیر کردم تا کامپیوتر داداشم ازش استفاده کنه.پس مواظب باشید.

مزایای این سرویس اینه که سرعت بالاست ولی هیچ وقت بالای 120 نمیره وخب مرا راضی میکنه اما زود تموم میشه چون دیوانه ات میکنه که مجبوری مرتب پول بدی و هی دانلود کنی.ولی متوجه نمیشی چقدر باقی مونده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasjun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نه عزیز این جوریام نیست.مخابرات از عمد خط های فیبر نوری رو در انحصار خودش در آورده و احتمالا در آینده ای نه چندان دور همه تلفنو هارو چه dlc چه غیر dlc می خواد سرویس بده و کلا برنامش اینه که زیرآب شرکتارو بزنه البته به مرور زمان.[COLOR="Silver"]
    من میگم تحقیق کردم و از خود کارکنان MDF مخابرات هم پرسیدم.

بگذار توضیح بدم:

اگر خطتتون مسی باشه شما برای این که Adsl را بگیری اول از سالن MDF خطتت به اصطلاح رانژه میشه و بعد میره به تجهیزاتی که شرکت های pap در نزدیکی مخابرات برپا کردن و دیتا میره روی اون و بعد به سالن mdf باز گردانده میشه و به سمت مشترک میره و تمام

اما اگر خطت فیبر باشه به دلیل اینکه نوع سیستم فیبری مخابرات قدیمیه و فیبر نوری توانایی انتقال فرکانس های مختلف را نداره تجهیزاتی مثل همون تجهیزاتی که شرکت های Adsl در پست های محلی شما نصب میشه که بهش Ram میگن و اون وظیفه گذاشتن دیتا روی خط را به عهده داره و از اون به بعد که سیم مسیه دیتا به شما میرسه و به دلیل این شرکت های دیگه نمیتونن به این نوع مشترکین سرویس بدهند و مخابرات هم برای این که بین هیچ کدوم از شرکتا فرقی نذاره خودش روی این خطوط سرویس میده

نمیدونم متوجه شدین یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من میگم تحقیق کردم و از خود کارکنان MDF مخابرات هم پرسیدم.

بگذار توضیح بدم:

اگر خطتتون مسی باشه شما برای این که Adsl را بگیری اول از سالن MDF خطتت به اصطلاح رانژه میشه و بعد میره به تجهیزاتی که شرکت های pap در نزدیکی مخابرات برپا کردن و دیتا میره روی اون و بعد به سالن mdf باز گردانده میشه و به سمت مشترک میره و تمام

اما اگر خطت فیبر باشه به دلیل اینکه نوع سیستم فیبری مخابرات قدیمیه و فیبر نوری توانایی انتقال فرکانس های مختلف را نداره تجهیزاتی مثل همون تجهیزاتی که شرکت های Adsl در پست های محلی شما نصب میشه که بهش Ram میگن و اون وظیفه گذاشتن دیتا روی خط را به عهده داره و از اون به بعد که سیم مسیه دیتا به شما میرسه و به دلیل این شرکت های دیگه نمیتونن به این نوع مشترکین سرویس بدهند و مخابرات هم برای این که بین هیچ کدوم از شرکتا فرقی نذاره خودش روی این خطوط سرویس میده

نمیدونم متوجه شدین یا نه؟
    والا تا اونجایی که من میدونم مخابرات قرار بود واگذاری adsl روی خط های فیبر نوری رو به چندتا شرکت مثل پیشگامان و فن آوا و... بده اما بعد تصمیم گرفت این کار درا نحصار خودش باشه. اگه سیستم فیبر نوری اینقدر داغونه اینا مریضن خط های مارو فیبر نوری می کنن، ما که تا 3-4 ماه پیش خط مون عادی بودو مشکلیم نداشتیم ولی از وقتی فیبر نوری شده 1000 تا مشکل تو voice پیدا کردیم و هنوزم مشکلاتش حل نشده
    خدا مخابراتو به راه راست هدایت کنه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •