تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 136 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 1356

نام تاپيک: *. بحث و بررسي سرويس ADSL مخابرات استان تهران.*

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام . دوستان خود مخابرات زده تا سرعت 2 مگ هم میده !

ولی هرکسی که گرفته میگه 128 گرفتم ! چجوریه بالاتر از 128 نمیدن ؟ ندارن ؟ یا شما ها نگرفتید ؟

و اونائی که اینترنتشون وصله الان سرعت دانلودشون چنده ؟

ممنون .
    اگه از خونواده ایثارگران و بسیجی و قاضی و هیئت علمی هستی میتونی 2 مگ بگیری اگه اشنا داشته باشی میتونی 10 مگ بگیری میتونی 20 مگ بگیری ولی در حالت عادی شما حق استفاده بیشتر از 128 نداری همین که گفتم ! به یارو رییس دیتای مخابرات میم کار طراحی وب سایته میگه چه ربطی به اینترنت داره !!! خیلی جالبه برای شرکتمون هم اجازه ندادن بگیریم ....داداش مملکت گل و بلبله دیگه.

خوب وقتی که همین سرعت 10 تا 15 رو شرکت ها میدن 28 تا 30 تومن ! بهتره که از مخابرات بگریم !

البته اگه سرعت بالاتر بدن خیلی خوب میشه ! لطفا بفرمائید فقط 128 میدن یا بالاتر هم هست ؟

ممنون .
    تایید میشه ! قیمتها نسبت به شرکتهای دیگه خیلی بهتره فقط لامصب شبانه رایگان نداره اقلا نصف دانلودها رو بزاریم شبها. تا زه با توجه به قطعیهای مکرر بازم میصرفه فقط 10 تومن میدی.

2. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خوب من دانشجو ام ! اینجوری حقم بیشتر میشه یا نه ؟

خوبه پس فهمیدیم طراحی سایت ربطی به اینترنت نداره . پس شما کلا خط تلفون و مودم و همه چیز رو قطع کن . هیچ احتیاجی

به این چیزا نداری

راستی خود مخابرات وصل میکنه یا به شرکتی معرفی میکنه و بعد ما باید بریم و از اونا بگیریم ؟ اگه مرحله گرفتن رو توضیح بدید

ممنون میشم

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

تایید میشه ! قیمتها نسبت به شرکتهای دیگه خیلی بهتره فقط لامصب شبانه رایگان نداره اقلا نصف دانلودها رو بزاریم شبها. تا زه با توجه به قطعیهای مکرر بازم میصرفه فقط 10 تومن میدی.
    ای داد! مگه محدودیت هم داره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

خوب من دانشجو ام ! اینجوری حقم بیشتر میشه یا نه ؟

خوبه پس فهمیدیم طراحی سایت ربطی به اینترنت نداره . پس شما کلا خط تلفون و مودم و همه چیز رو قطع کن . هیچ احتیاجی

به این چیزا نداری

راستی خود مخابرات وصل میکنه یا به شرکتی معرفی میکنه و بعد ما باید بریم و از اونا بگیریم ؟ اگه مرحله گرفتن رو توضیح بدید

ممنون میشم
    سلام
    نه بابا دانشجو کیه ؟ دانشجو کدومه ؟ اصلا شاید رفتی گفتی دانشجوام معرفیت کردند به یه بخشی توی کهریزک والا عرض شود که نه دانشجو و غیر دانشجو نداره مگه ندیدی گفتم همینه که هست !!!

ای داد! مگه محدودیت هم داره؟
    نه محدودیت حجمی نداره ولی اخه حساب کن ساعتی 50 مگ دانلود به کجا میرسی !! حداقل شبانه رایگان داشت بهتر بود با یه سرعت نجومی به ملت حال میدادن همه کاراشونو میزاشتن شبها الان باور کن اصلا با 128 حال نمیکنم ولی اینها میگن نامحدوده از این بابات بهتره درسته سرعتش کمتره ولی دغدغه خاطر حجم و ترافیک ماهیانه و اینها نداری . بابا میگه پیکان 66 باشه مال خودت باشه سوار بنز اجاره ای نشی دروغ میگم ؟
    بهترین راه حل اینه که یه خورده خرج کنی و از اینترنت یک طرفه ماه وا ره ای استفاده کنی من این راه حل رو بهترین راه حل میدونم 512 نامحدودش در میاد حدود 13 تومن که به نظرم مفته ولی به درد کار من نمیخوره همین 256 رو اینها به ما بدهند من حرفی ندارم ! خدایی هم میگم حداقل 256 میدادند بهتر بود الان با 128 چکار میشه کرد فقط وبگردی آخه یکی هم نیست به اینها بگه دوره وبگردی تموم شده الان دوره دانلوده اونم دانلود های سنگین . ولی کو گوش شنوا. به کی بگی ؟ به یارو که به من مهندس فناوری اطلاعات و ارتباطات میگه کار شما ربطی به اینترنت نداره ؟

داره خودمونی میشه Big-travian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من رفتم مخابرات امروز
    اولین کارمند گفت adsl باید از شرکت بگیری
    بعد اون یکی گفت باید رئیس یا معاونش باشه
    بعد از 13
    وقتی تو یک مرکز مخابراتی کوچیک اینطوری هستن
    تو یک اداره مهم چی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آقايون ميخواستم بدونم اين مركز مخابراتي خراب شده ي بعثت هم اين adsl مخابراتي ميده يا نه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

من رفتم مخابرات امروز
    اولین کارمند گفت adsl باید از شرکت بگیری
    بعد اون یکی گفت باید رئیس یا معاونش باشه
    بعد از 13
    وقتی تو یک مرکز مخابراتی کوچیک اینطوری هستن
    تو یک اداره مهم چی
    اونها که سرشون بوی قرمه سبزی میده ! دستورالعمل از بالا صادر شده گفتند باید DSL بدید و اینها فکر کردند همون روال همیشگیه ! حالا این خوبه یکی دیگه رفته بود گفته بود DSL میخوام اینها زنگ زده بودند حراست
    کارمندن دیگه چه توقعی داری ؟
    یاروکارمند مرکزه نزدیک خونمون به من میگه 128 داریم با پهنای باند 2 مگ نامحدود ! بیچاره نمیدونست 128 دارند تا 2 مگ میگفت 128 داریم با پهنای 2 مگ نامحدود !!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام میخواستم در جواب مخبرات بعثت بگم که این مرکز قرار مرداد یا شهریور این سرویسو ارائه بده.

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

نه محدودیت حجمی نداره ولی اخه حساب کن ساعتی 50 مگ دانلود به کجا میرسی !! حداقل شبانه رایگان داشت بهتر بود با یه سرعت نجومی به ملت حال میدادن همه کاراشونو میزاشتن شبها الان باور کن اصلا با 128 حال نمیکنم ولی اینها میگن نامحدوده از این بابات بهتره درسته سرعتش کمتره ولی دغدغه خاطر حجم و ترافیک ماهیانه و اینها نداری . بابا میگه پیکان 66 باشه مال خودت باشه سوار بنز اجاره ای نشی دروغ میگم ؟
    بهترین راه حل اینه که یه خورده خرج کنی و از اینترنت یک طرفه ماه وا ره ای استفاده کنی من این راه حل رو بهترین راه حل میدونم 512 نامحدودش در میاد حدود 13 تومن که به نظرم مفته ولی به درد کار من نمیخوره همین 256 رو اینها به ما بدهند من حرفی ندارم ! خدایی هم میگم حداقل 256 میدادند بهتر بود الان با 128 چکار میشه کرد فقط وبگردی آخه یکی هم نیست به اینها بگه دوره وبگردی تموم شده الان دوره دانلوده اونم دانلود های سنگین . ولی کو گوش شنوا. به کی بگی ؟ به یارو که به من مهندس فناوری اطلاعات و ارتباطات میگه کار شما ربطی به اینترنت نداره ؟
    والا من انقدر از دست این شاتل شاکیم که اینو ترجیح میدم.
    حالا یه حرفایی زدن که قراره کلا محدودیتها رو بردارن.باید ببینیم چی پیش میاد.
    اون اینترنت دوربرد اختیارش دست داداشمه و نمیذاره.ولی خودم دنبال پیکان هستم.
    خوب یه قاضی بیشتر با اینترنت کار میکنه.بالاخره به کیفرخواستها تو کانتر و WOW رسیدگی میکنه.
    Last edited by *Batman*; 26-03-2010 at 07:55.

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان این مخابرات چطوریه؟ سرعتش خوبه خدماتش چی؟ خدمات میدن تضمین داره استفاده نکردی دوره بعد بیاد؟قطعی چی داره والا من یه سرویس512دریافت وارسال ماکزیمم میخوام 3ماهه هر جا میرم میبینیم شرکت نیستن که سرگردنس !!!!!!!!!!!!!!!
    مخابرات چطوریه اونجام سرگردنس؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •