کسی میتونه مقایسه فقط کیفیتی بین 718کنوود - 6975 پایونیر(چه قدیمی چه سری 2) - p963 جی بی ال داشته باشه؟
ممنون![]()
کسی میتونه مقایسه فقط کیفیتی بین 718کنوود - 6975 پایونیر(چه قدیمی چه سری 2) - p963 جی بی ال داشته باشه؟
ممنون![]()
((ادیت شد))
Last edited by ba maram; 07-10-2010 at 15:32.
مرسی که عکس گذاشتی .پس اینا دو تا هستن .نمی شه کاری کرد که باندهای فابریک جلو ماشین هم صدا رو کمی پخش کنه یا بد می شه!!؟حالا با امپلی فایر یا بدون اون یک توضیحی بده
به نظرت اینا رو می شه جای باندهای عقب ماشین گذاشت؟یعنی اندازه اش خیلی بیشتره یا می شه خوروند!!
بعد صدا بین این دوتا share می شه یا صدای چپ و راست جداست یعنی اگه یک قسمت اهنگ صدا فقط از باند چپ پخش شد این هم فقط از چپ پخش می کنه یا از هر دو! یکم این مسئله برام مهمه نمی دونم چرا
در کل ممنون حتما فردا پس فردا می رم مشورت می کنم اتفاقا الان که دیدم قشنگ هم شده پست ماشینت .می گم زیرش خیلی سیم میم داره؟؟
یک سوال اخر هم بپرسم الان زیر این باندها که نصب کردی کامل سوراخ شده یعنی بریده شده یا فقط یک سواراخ کوچیک در حدی که سیم ها ازش رد بشه!؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
آره 2 تا هستن(یک جفت یعنی 2 دونه).
ببین این 718 ها رو میتونی به سیمهای باندهای عقب وصل کنی(چپی رو به سیم چپی و راستی رو به سیم راستی) و کل باندهای فابریک ماشین رو(یعنی باند جلو و عقب طرف راننده رو وصل کنی به خروجی باند جلو طرف راننده و باند جلو و عقب طرف شاگرد رو وصل کنی به خروجی باند جلو طرف شاگرد)به خروجی های چپ و راست جلو وصل کنی که اینطوری صدا خیلی کامل میشه و با فید پخش 70% صدا رو میندازی برای عقب یعنی برای 718 ها و 30% صدار رو میندازی روی جلو یعنی به عبارتی روی 4 تا باند فابریک که به سیم باندهای جلو وصل کردی این کار رو می کنی که صدای خواننده و تیس تیس از 4 تا باند فابریک پخش بشه و هم اینکه تا ولوم میدی به خاطر بیس خر خر نکنن و 718 ها هم صدای بیس و خواننده و تیوتر رو پخش می کنن دیگه خودت حساب کن چه صدای کاملی میشه!
در ضمن شما آمپی می خوای بزاری یا نه دوست عزیز؟
ببین اینا اندازشون 3 برابر باندهای فابریک هست و به هیچ عنوان توی جای اون ها نمیرن و اگر هم روی تاقچه بسته نشن بیس خوبی نمیزنن.
نه صدا شیر نمیشه و مثل همون اسپیکر کامپیوترت روی هر باندی یک کانال جداگانه پخش میشه و استریو کامل هست.
اینم جواب 2 تا سوال آخرت(من خودم به شخصه آدم وسواسی تو تمیزی هستم و کارهام رو تمیز انجام میدم):
این عکس ماله مهر پارسال هست الان خیلی از این تمیز تره و شما اصلآ سیم اضافه نمی بینی اگر وقت کردم برات یک عکس جدید میگیرم و میزارم
2 تا خازن و یک سیم پیچ(به عبارتی یک مینی کراس اور هست که برای فهمیدن اصل از تقلبی میشه ازش استفاده کرد چون تقلبیها اکثرآ این رو ندارن یا اگر دارن رنگشون فرق میکنه)وظیفش اینه که فرکانسهایی رو که تویتر و میدرنج نمی تونن پخش کنن فیلتر می کنه و این خودش باعث میشه از دیستوریشن(خراب شدن صدا)توی ولومهای اولیه و میانی تا حدودی جلوگیری بشه.تویتر : فرکانسهای بالا رو پخش می کنه مثل تیس تیس رو
میدرنج : فرکانس میانی رو پخش می کنه مثل صدای خواننده و ریتم آهنگ رو
ووفر : فرکانس پایین رو یعنی همون بیس و گوم گوم رو پخش میکنه
از نظر فنی و کیفیت ساخت p963 از برند جی بی ال بالاتر از 718 کنوود و 6975 پایونیر قرار میگیره و بیس خشکی هم داره که به نسبت هم گرونتره(963=130-150تومن 718=70-80 تومن 6975= 90-110) ولی 718 و 6975 تقریبآ توی یک سطح هستن و میشه گفت سلیقه ی هر فرد هست که تعیین می کنه که کدوم یکی براش بهتره چون صدای 718 ویبره و بیس نرمی داره اما بجاش 6975 صدای تیوتر زیادی داره و بیسشم به نسبت سایزش خوبه ولی 718 چون 2.54 سانتی متر بزرگتره صدای بیس نرم تری داره.
سایز:
JBL P953 : 6 X 9 inch
PIONEER 6975 : 6 X 9 inch
KENWOOD 718 : 7 X 10 inch
1 inch = 2.54 cm
Last edited by H.Operator; 08-10-2010 at 20:10.
بسیار ممنون . قیمت این 718البته اصلیش چنده الان ؟؟؟ در بازار تهران ؟؟؟؟؟
قیمت p963 50 تومنه؟؟؟؟؟؟؟؟
بهتره به پست 3649 سری بزنید[COLOR="Silver"]
Last edited by ba maram; 08-10-2010 at 14:55.
ماشاءالله بالاخره بعد از 18 صفحه پست به نتیجه رسیدی یا نه ؟
حسین جان جسارت نباشه ها ولی فکر نمیکنی اشتباه کردی ؟ p963 کیفیتش پایینتره و اونم با قیمت 55 تومن ؟نکنه سر کوچه شما این قیمت میدن ؟
p963 در حد p953 هست حتی بالاتره و اصلا نمیشه 718 و 6975 رو یاهاش مقایسه کرد و بیسشم فکر نکنم خشک باشه ( البته هموز نصب نکردم ) من دیروز خریدم 130 تومن عزیز
صدای 718 رو شنیدم واقعا ارزش خرید نداره کیفیت تعطیل 6975 هم که از اون بدتر
اگه میخوای راهنمایی کنی لطقا هواستو جم کن بقیه رو گمراه نکنی( مخلصم )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)