تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 39 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 388

نام تاپيک: SAMURAI WARIORS2/3/ORACHI

داره خودمونی میشه Hanzo_Hattori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوستان بازم سلام من یه سیو از سامورایی واریورز 2 میزارم و یکی هم از اروچی:
    بفرمایید
    samurai warriors2
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و اینم از اروچی
    Orochi Warriors

کد:

2. 3 کاربر از Hanzo_Hattori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

از همگی عذر میخوام شرمنده تو پست قبلی اون گزینه 51f بوده که به اشتباه نوشتم 52f از همگی عذر میخوام.

---------- Post added at 05:58 PM ---------- Previous post was at 05:54 PM ----------

در ضمن دوستان اون ترینری که من استفاده میکنم هردو شون یه کد دارن که وقتی فعال می کنیمش با یه ضربه دخل طرفو میاره این برای گرفتن سلاح چهارم و اون اسبا و اون بادی گارد های باحال مشکلی ایجاد میکنه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

روش آزاد کردن سلاح چهارم هانزو هاتوری در بازی Samurai Warriors2
    باید باهانزو در درجه ی سختی چهارم یعنی کهاس مرحله ی دریم رو بری از استوری مود بعد از کشتن تمام فرمانده ها به غیر از ماسو نوکی سانادا میری طبقه ی پایین ساختمونی که ماسو نوکی توش هست یه جایی شبیه آبشار میبینین که کنارش نرده داره دقیقا همون جا یه جعیه به رنگ سیاه هست که اگه اونو بگیرین سلاه چهارم هانزو توشه لازم به ذکره که این مرحله رو دونفره هم میشه رفت حتی اگه پلیر دو هم اون جعبه سیاه رو بگیره سلاه توش به هانزو میرسه همین البته باترینر هم میتونید این مرحله رو برید که بتونید زنده بیرون بیاید.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

این متون انگلیسی که میگین بزارین تا من فارسی کنم

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام من میخوام دو تا ترینر از بازی Sw2 بزارم و یکم راهنمایی میکنم تا برای دانلودش بهتر تصمیم بگیرید:
    ترینر1:
    در محیط بازی F1رو بزنید و بعد دکمه های زیر رو فعال کنی:

NUM1==>خون بینهایت

NUM2==>موسوی بینهایت

NUM3==>بازدن این دکمه با هربار کشتن یک نفر یک ارتقاع لول,اضافه شدن نوار خون,اضافه شدن نوار موسو,اضافه شدن کامبو,اضافه شدن توانایی و خلاصه تمام قدرت های یک مبارز رو میگیرید (یعنی یه ابر قدرت میشید)

NUM4==>طلای بینهایت

NUM5==>با یه ضربه دخل طرفو میاره

NUM6==>پرش خیلی بلند

NUM7==>دویدن خیلی سریع (حتی سریعتر از افکت سوپر اسپید.درصورت گرفتن این افکت سرعت شما عادی میشه)!

NUM8==>گرفتن تمام اسکیل ها بدون نیاز به خریدن آنها

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

واما ترینر دوم:
    توی بازی بازدن دکمه های زیر ترینر فعال میشه:
    F1==>خون بینهایت

F2==>موسوی بینهایت

F3==>افکت های بینهایت

F4==>زمان بینهایت

F5==>پرش و سرعت خیلی زیاد

F6==>یه ضربه دخل طرفو میاره

F7==>تکمیل روحیه ی نیروهای شما

F8==>اضافه شدن سریع لول(Level(

F9==>طلای بینهایت

F10==>دشمنان حرکت نمی کنند

F11==>تقویت اسلحه ی دریافتی شما در پایان مرحله

Insert==>حد اکثر EXP برای گارد شما

Home==>آنلاک کردن آفیسر ها

Page Up==>آنلاک کردن قدرت ها و اسکیل ها

Delete==> همه چیزو به حالت اول بر میگردونه

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

اینبار میخوام درباره ی اون سیوی که قبلا از بازی SW2گذاشتم یه کم توضیح بدم:

این سیو یکی از کامل ترین سیو هاییه که من دیدم و خودم هم کاملش کردم. تواین سیو با این چیزهایی که الان میگم روبه رو میشید:
    1- از بخش Vaultوارد بخش Weaponsشوید خواهید دید که 11کاراکتر دارای سلاح چهارم ونهایی میباشند.
    Yukimura Sanada-Nobunaga Oda-Mitsuhide Akechi-Oichi-Okuni-No-Hanzo Hattori-Ranmaru Mori-Hideyoshi Toyotomi-Ina-Kanetsugu Naoe.
    2- به بخش Charactersبروید میبینید که تمام کاراکتر ها آنلاک و به نهایت قدرت خود رسیده اند
    3- به قسمت Move Listsوارد شوید مشاهده میفرمایید که تمام ضربات Comboو حرکات جنگی آنلاک میباشند.
    4- بر روی Guard Statsاینتر بفرمایید چشمان مبارکتان وجود بادی گاردی به نام کوجیرو ساساکی را به منظرتان میرساند.
    5- به اسطبل Mount Stats وارد شوید دو اسب قدرت مند Matsukaze و Moon Child را به همراه دوازده اسب دیگر میبینید.
    6- به محیط بازی بروید و کمی مبارزه کنید میبینید که گرافیک بازی سرعت بازی و رزلوشن آن تا حد محسوسی افزایش یافته است.
    البته تمامی کاراکتر هارو خود به حد اکثر قدرت رسوندم.
    حال کنید
    (دست خودم درد نکنه با این شاهکارم البه شوخی کردما)
    باید بگم اون سیو Orochi هم دست کمی از این سیو نداره ها کلی سلاح چهارم توشه.
    همیشه پیروز و موفق باشید

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام من از اون روشی که قبلا گفته بودین استفاده کردم و با استفاده از این ترینر دوم که گذاشتم 5بار تو درجه ی سختی چهام با کیجی بازی کردم پسچرا جز چند تا سلاه به درد نخور چیز دیگه ای به من نداد؟؟؟؟ خواهش میکنم جواب بدید من آموزش میخوام حتی اگه انگلیسی باشه!!!!!!....

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

مارو تحویل نمیگیرین ؟؟؟ درسته که عضو جدیدم اما یه چیزایی سرم میشه کمکم کنید....!!!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه SH-Extreme Gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام.

خیلی ممنون هاتوری جان. ولی سیو بازی من یعنی Samurai Warriors 2 و Orochi کامل کامله. یعنی هر چیزی که به فکرتون میرسه رو گرفتم. ولی به دلایل مشکلاتی نمیتونم تو فروم قرار بدم. سعی میکنم بعد از رفع مشکل این سیو رو حتما قرار بدم.

ولی تا اون موقع سعی میکنم تا طرز آزاد کردن تک تک چیزا رو بهتون بگم.

امروز میخوام طریقه آزاد کردن دو تا محافظ قدرتمند یعنی (Kojiro Sasaki) و (Katsuie Shibata) تو بازی Samurai Warriors 2 رو بهتون بگم.

آزاد کردن Kojiro Sasaki:

برای باز کردن Kojiro شما باید مرحله Employment Opportunity در طبقه 76f توی Survival Mode رو بازی کنین.
    بدین صورت که:
    *در طبقه اول شما باید در عرض 5 دقیقه 100 تا سرباز رو بکشید.
    *در طبقه دوم باید در عرض 5 دقیقه Mitsunari Ishida , Yukimura Sanada , Kanetsugu Naoe رو شکست بدین.
    *در طبقه سوم شما باید همان دشمنان طبقه دوم رو بکشین. با این تفاوت که در طبقه سوم دشمنان نسبت به طبقه دوم قویتر و نیرومندتر هستن.
    *در طبقه چهارم شما باید خود Kojiro رو شکست بدین.او در حالت فوق العاده است (Hyper mode) و چند بادیگارد دارد.
    بادیگاردها رو بکشید و Kojiro رو شکست بدین.
    *در طبقه پنجم و فینال شما باید Musashi Miyamoto رو شکست بدین. او در حالت بیش از حد فوق (Super Hyper mode) هست.
    بعد از شکست دادن Musashi Miyamoto شما دوباره باید Kojiro رو شکست بدین که او هم در حالت (Super Hyper mode) هست.
    بعد از شکست دادن Kojiro او به عنوان محافظ در فروشگاه میاید و میتوانید او را بخرید.

آزاد کردن Katsuie Shibata:

برای باز کردن Katsuie شما باید مرحله Woeful Beauty در طبقه 76f توی Survival Mode رو بازی کنین.
    بدین صورت که:
    *در طبقه اول شما باید Oichi رو شکست بدین. او هم چند بادیگارد دارد.
    *در طبقه دوم شما باید در عرض یک دقیقه Hideyoshi رو شکست بدین.
    *در طبقه سوم باید در عرض 3 دقیقه Mitsuhide Akechi و Ranmaru Mori رو شکست بدین. بعد از شکست این دو Nobunaga ظاهر میشه و سعی میکنه فرار کنه. شما باید به سرعت پیش Nobunaga رفته و او را هم شکست دهید.
    *در طبقه چهارم شما با محافظان Nagamasa Azai روبرو میشید. هر چند نیاز نیست که آنها رو شکست بدین چون آنها به طور مداوم دوباره ظاهر میشوند. پس از مدتی Nagamasa Azai ظاهر میشود. شما باید او و محافظانش را شکست داده و از پله ها بالا برین.
    *در طبقه پنجم و فینال شما باید خود Katsuie رو شکست بدین. او در حالت بیش از حد (Super Hyper mode) قرار دارد.
    بعد از شکست دادن Katsuie او به عنوان محافظ در فروشگاه میاید و میتوانید او را بخرید.

اگه مشکلی داشتین بهم بگین.

---------- Post added at 06:14 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------

سلام من از اون روشی که قبلا گفته بودین استفاده کردم و با استفاده از این ترینر دوم که گذاشتم 5بار تو درجه ی سختی چهام با کیجی بازی کردم پسچرا جز چند تا سلاه به درد نخور چیز دیگه ای به من نداد؟؟؟؟ خواهش میکنم جواب بدید من آموزش میخوام حتی اگه انگلیسی باشه!!!!!!....

سلام.

لطفا واضح تر توضیح بده کدوم واریورز رو میگی؟

12. این کاربر از SH-Extreme Gamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •