به نظر من خوبه.
ولی اتیش جلوی تفنگ به نظر دو بعدی ضد حال. بعد این لبه های تیز مکعب جیپ و نمی شه حداقل خمیده کنی که این قدر لبه هاش تیز نیاشه.کلا هر چی لبه تو جیپ خمیده بشه خوب می شه.
قایق به نظر من قشنگ شده
به نظر من خوبه.
ولی اتیش جلوی تفنگ به نظر دو بعدی ضد حال. بعد این لبه های تیز مکعب جیپ و نمی شه حداقل خمیده کنی که این قدر لبه هاش تیز نیاشه.کلا هر چی لبه تو جیپ خمیده بشه خوب می شه.
قایق به نظر من قشنگ شده
مارتین جان صفا آوردی می گفتی می آی برات یه گوسفند قربونی کنیم(شوخی)
امیررضا جان شما که هنوز مرحله رو ندیدی چطور می گی مشکل داره
احسان جان می دونم گرافیک خوب نیست ولی شما گرافیک بازی من در حد فاضلاب گرفتیراستش وقتم خیلی کمه
راستش این بازی هم یه جوری لقمه بزرگ تر از دهان برام حساب میشه چراکه این اولین بازی با گیم استدیو هست بعد احسان جون نمی دونم چرا کیفیت اشیا تو گیم استدیو اینقدر پایین هست و آقا احسان شما بازی ات لینک بده بریم دنلود کنید ایده پیدا کنیم ( موتور آتش چی شد ساختش؟)
من از روی عکسها تشخیص دادم مراحل مشکل داره![]()
دوست عزیز نمی دونم شاید شما علم غیب داری >؟!مرحله کجاش عیب داره؟!!!!!!!!
فک کنم اگه یه درخت درست می کردی و محیط و باهاش یه خورده پرتر و تزیین می کردی قشنگ تر بشه.(مثل قبلا فک کنم)
Last edited by MARTIN; 23-03-2010 at 17:38.
پرویز جون منظورم از مراحل به صورت کلی ساختار بازیه.
گرافیک خوب کار کردی.
شاید بهتر باشه بگم تو داستان بازی مشکل داری!!
پس بذار بگم آخر بازی چه میشه؟!!نمی گم (اما تراژدی هست)
آخه آخره همه ی بازیها مهم هست اما زیاد نه!!! چرا ؟ چون بازیکن اول باید مراحل اول رو تجربه کنه یه دفعه که نمیتونه بره مرحله ی آخر !!!
والا نمی دونم ولا احسان جون که خیلی به گرافیک بازی گیر دادند شما که به داستان بازی آقا من که نمی خوام شمشیر نادر بسازمچقدر گیم میدین بابا ... خوردم بازی ساختم
![]()
موتور اتش تموم شد اما خودمم ندارمشون اولين بازي 3دي من بود بازي تا دلت بخواد ساختم فقط چند تاشون تو اينترنت اومدنوالا نمی دونم ولا احسان جون که خیلی به گرافیک بازی گیر دادند شما که به داستان بازی آقا من که نمی خوام شمشیر نادر بسازمچقدر گیم میدین بابا ... خوردم بازی ساختم
![]()
بگذريم منتظر يك كار گرافك بالا باش در حد call of duty
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)