تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 296 اولاول ... 81415161718192021222868118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اومدم.بازی 0-0 شد.
    اول بگم که سرعت بازی برام زیاد بود.چون من با کیت سرور اون رو روی 0.92 میذاشتم.بعدا که کیت رو نصبیدم با سرعت کمتر احتمالا بهتر بازی میکنم.
    بازی یکطرفه بود بنفع من.اما خدایی این آرسنال ریخته بود تو دفاع.سانتر میکردم مدافعش میزدن دروازه بانش هم این آلومینیوم یا آهن بود؟همه رو می گرفت.یه بار هم خورد به تیر...
    فقط این والکت مثل فشنگ در میرفت.خیلی سریع بود.یکی بزنه مصدومش کنه...
    این رو هم بگم که بازی دو نفره باید باشه.ترکیب رو طبق خواسته تیم مقابل براش بچینید(که اینجا من هیچ کاری نکردم) و بعد در اول بازی استپ زده و در قسمت تعیین گیمر،تیم حریف رو روی حالت مربی Coach بذارید.همین...
    سیو لیگ هم داره آپ میشه...
    بابا کارت درسته محمد دربرابر آرسنال نتیجه خوبی گرفتی . آمار بازیت هم نشون میده زیاد حمله کردی هنوز قضاوت زوده اما فکر میکنم آخر فصل جزء چند نفر بالای جدول باشی البته هنوز به تیم من نخوردی تا معنی تحت فشار رو بفهمی فقط دعا کن اون روز رو فرم نباشم .
    یادت میاد بچه ها از دروازه بانهای 2010 چقدر ایراد میگرفتن میبینی حالا بندرت دوضرب میگیرن یا اینکه توپو به اوت میفرستن .
    درمورد گرفتن تصویر از آمار بازی هم فکر جالبیه .
    اگه اشتباه نکنم بازی بعدیت با تاتنهامه , تاتنهام میزبانه .

نه پیدا نمیشه.
    راستی منم اهل کری هستم.هفتم اول دربی برای من اوفتاده خیلی حال میده لیورپول رو گل باران بکنم راستی حسین چون تو تیمت چلسی هست و بدجور طرفدارش هستم بهت یکمی رحم می کنم
    وحید امروز باید یک دسته گیر بیاری یا از دوستات یک دونه دسته دومی چیزی قرض بگیر یا اینکه یک دونه ارزون قیمت 3-4 تومنی بخر .

بازی بعدی بازی بولتون با چلیسه من سرعت بازیو روی همون 0.92 که محمد گفت میزارم ببینم چی میشه . بعد فایل سیو رو توی همون سایت مولتی آپلود میزارم .
    Last edited by 4039; 06-02-2010 at 09:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

سلام محمد و ارمين انشاءالله بازي بعدي
    فقط يكي به منم بگه اين آمارو چطوري اينجا مياريد منظورم همين عكسه اپلود ميكنيد يا نه
    توي اين مورد من كند ذهنم بد جور

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام محمد و ارمين انشاءالله بازي بعدي
    فقط يكي به منم بگه اين آمارو چطوري اينجا مياريد منظورم همين عكسه اپلود ميكنيد يا نه
    توي اين مورد من كند ذهنم بد جور
    سلام مسعود جان ظهرت بخیر .
    کلا توی کامپیوتر یک ویژگی وجود داره که میشه از تصویر عکسبرداری کرد .اینکار با دکمه print screen صفحه کلید انجام میشه ( ردیف بالا دکمه ها کنار f12 ) البته تعداد کمی از صفحه کلیدها دکمه عملکرد دوم هم دارن که اگه مال شما هم اینجوریه اول اون رو باید فشار بدی بعد این دکمه رو .
    به هر حال بعد از اینکه پرینت اسکرین رو فشار دادی عکس توی حافظه کامپیوتر قرار میگیره حالا باید یک جا paste کنی مثلا توی یک برنامه مربوط به تصویر از جمله برنامه paint خود ویندوز یا هر برنامه تصویری دیگه .
    توی این بازی اگه ویندوز 7 داری باید اول صفحه بازیو به حالت پنجره ای در بیاری ( با دکمه alt+enter ) توی ویندوزهای دیگه فکر میکنم لازم نباشه .
    بعد عکسو با فرمت jpg ذخیره کن تا حجمش زیاد نباشه و نهایتا توی یکی از سایتهای آپلود عکس بزار مثل این سایت :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راستی مسعود جان شما هم باید حداقل یک دسته بازی داشته باشی تا توی بازیهای رودررو به مشکل برخورد نکنی .
    Last edited by 4039; 06-02-2010 at 10:11.

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دستت درد نكنه من عملا مشكلي ندارم به جز لباسا
    مثلا اگه الان من چلسي بودم نميتونستم جلو بولتون بازي كنم چون هر دو تيم سفيد بودن حتي لباس دروازباني

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

دستت درد نكنه من عملا مشكلي ندارم به جز لباسا
    مثلا اگه الان من چلسي بودم نميتونستم جلو بولتون بازي كنم چون هر دو تيم سفيد بودن حتي لباس دروازباني
    خب مسعود جان باید یکی یکی موارد احتمالی رو بررسی کنیم تا مشکل حل بشه .
    اول اینکه شما داری از کیت سرور استفاده میکنی ؟ اگه استفاده میکنی در هر دو حالت نصب بودن کیت سرور و غیر فعال بودنش قضیو بررسی کن .
    اصلا وقتی شما آپشن فایل خودتو توی پوشه سیو قرار میدی لباسها درست هستن ؟
    از پچ خاصی استفاده میکنی ؟ بدون پچ لباسها درست هستن ؟
    Last edited by 4039; 06-02-2010 at 10:54.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین جان متاسفانه من الان دسته نمیتونم جور کنم میشه حداقل مثلا شما ترکیبت رو اول بچینی بعد بدی به من بچینم نه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت

پيش فرض

خب مسعود جان باید یکی یکی موارد احتمالی رو بررسی کنیم تا مشکل حل بشه .
    اول اینکه شما داری از کیت سرور استفاده میکنی ؟ اگه استفاده میکنی در هر دو حالت نصب بودن کیت سرور و غیر فعال بودنش قضیو بررسی کن .
    اصلا وقتی شما آپشن فایل خودتو توی پوشه سیو قرار میدی لباسها درست هستن ؟
    از پچ خاصی استفاده میکنی ؟ بدون پچ لباسها درست هستن ؟

از كيت سرور استفاده نمكنم من بازي از اول نصب كردم لباس كه درسته ولي وقتي سيو را ميريزم لباسا خراب ميشه
    يكي دو تا پچ امتحان كردم كه در اون صورت تغييرالت اعمال شده صورت نمگرفت ولي لباسا درست بودند
    فكر كنم از محمد هم همين طوره شايد محمد راه حلي داشته باشه من كه ديگه توش موندم
    مگه اين سيو اورجينال بازي نيست به نظرم بايد ببينيم كه وحيد كه اين سيو را گذاشته چه پچي نصب كرده

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان متاسفانه من الان دسته نمیتونم جور کنم میشه حداقل مثلا شما ترکیبت رو اول بچینی بعد بدی به من بچینم نه؟

وحید جان من متوجه نشدم چی گفتی با من بازی نداری آخه !
    شما با عادل بازی داری و ایشون از دیروز هنوز به اینجا سر نزده یا باید هر دو کنترل تیماتونو به کامپیوتر واگذار کنید یا اینکه یک نفر خودش بازی کنه و اون یکی رو کامپیوتر کنترل کنه .
    حالت اول که کاری نداره من میتونم اینکار رو براتون انجام بدم چون دسته دارم فقط باید ترکیب رو بچینی و برای من ارسال کنی لیورپول ترکیب خوبی داره کونامی ترکیب خوبی براش چیده فقط من از طرف عادل تعویض ها رو تنظیم میکنم ( البته تعویض ها رو هم کامپیوتر خودش انجام میده ) .
    حالت دوم نیاز به دسته بازی داره .
    به هر حال یک کم صبر کن تا ببینیم چی میشه شاید خود عادل بیاد و بازی کنه .

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالت اول بهتره.ترکیب رو از ادیت بازی باید بچینم؟ چون جایی دیگه من ندیدم.تازه برای تعویض ها یه قسمت داره که میشه اوتوماتیک خودش تعویض کنه.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

از كيت سرور استفاده نمكنم من بازي از اول نصب كردم لباس كه درسته ولي وقتي سيو را ميريزم لباسا خراب ميشه
    يكي دو تا پچ امتحان كردم كه در اون صورت تغييرالت اعمال شده صورت نمگرفت ولي لباسا درست بودند
    فكر كنم از محمد هم همين طوره شايد محمد راه حلي داشته باشه من كه ديگه توش موندم
    مگه اين سيو اورجينال بازي نيست به نظرم بايد ببينيم كه وحيد كه اين سيو را گذاشته چه پچي نصب كرده
    خب شما از کیت سرور استفاده کن از آدرس زیر آخرین نسخه رو میتونی بگیری بعد من کیتهای تیمهای لیگ انگلیس رو برات میفرستم . وضعیت اینترنتت چطوریه ؟ کل لباسها 20 مگ میشه من نمونه ای یکیشو برات میفرستم ببین مشکل حل میشه .
    این آدرس کیت سرور هستش :

کد:
    بجای نقطه چین , نقطه com رو اضافه کن
    یا
    کد:
    یا
    کد:
    Last edited by 4039; 06-02-2010 at 11:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •