سلام به همه ی دوستان یه سوال دارم میشه نرم افزارهایی رو که توی رام هست بیرون کشید و در آورد و استفاده کرد >> اگه میشه چجوری؟/رام رو که دانلود میکنیم منظورم هست نه اون که نصب شده باشه روی گوشی
سلام به همه ی دوستان یه سوال دارم میشه نرم افزارهایی رو که توی رام هست بیرون کشید و در آورد و استفاده کرد >> اگه میشه چجوری؟/رام رو که دانلود میکنیم منظورم هست نه اون که نصب شده باشه روی گوشی
سلام.
بله میتونید اینکارو بکنید.منتها یک کار تخصصی هست.![]()
من موبایلم i8000 omnia 2 هست مموری گوشیم خود به خود پرید من چیکار کنم تا درست بشه؟؟
[QUOTE=AryanLand;5475556]سلام.
بله میتونید اینکارو بکنید.منتها یک کار تخصصی هست.[/QUOT
میشه بگید ؟؟؟/ نرم افزار خاصی میخواد>/// ///؟؟؟ لطقا کمک کنید
سلام.
يه سوال. چه جوري ميشه ايتترنت گوشي رو روي كامپيوتر استفاده كردم؟
مثلا با اينترنت اكسپلورر كامپيوتر از اينترنت مال گوشي استفاده كرد؟
ممنون
دوست عزیز تا الان هیچ راه حل درست حسابی برای مشکل شما پیدا نشده. اگه گوشیتون گارانتی پارس مایکروتل داره که خیلی خوبه و مشکلی نیست و با مراجعه به نمایندگی تعمیرات میتونید گوشیتون رو مجانی ردیف کنید. که فکر نکنم 10 دقیقه بیشتر طول بکشه. اگه گارانتی نداره ، نمایندگی از شما مبلغ 20 تومن میگیره و درستش میکنه.
موفق باشید![]()
برنامه Microsoft Activesync را رو پی سی نصب کنید
حالا گوشی را با کابل به پی سی وصل کنید
گوشی باید کانکت بشه
و از طریق اینب رنامه گوشی آنلاین میشه
مطمئني؟!!!
من نميخوام اينترنت كامپيوترم روي گوشيم استفاده كنم بلكه ميخوام اينترنت گوشيم يغني اينترنت شبكه همراه اول رو از روي كامپيوتر استفاده كنم.
راهي كه تو گفتي رو انجام دادم ولي اينترنت اكسپلورر كامپيوتر هيچي نمياره
فكر كنم تنظيماتي لازم داره
آقا كسي نميدونه چه چوري ميشه اينترنت گوشي رو از روي كامپيوتر استفاده كرد؟؟؟؟
فكر كردم تا حالا چند نفر بايد انجام داده باشند.
سلام به همه ی اساتید من چند وقته مسج که میخوام بدم send نمیشه پیغام massege was not send try again رو میده چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گوشی ایکس 1
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)