خوب
پست 2 فعلا آپدیت شد
خوب
پست 2 فعلا آپدیت شد
سلام
خب من Athlon II X3 435 رو گرفتم و قسمت ACC رو روی auto گذاشتم ولی سیستم همش ریست میشه
اما تو بایوس که رفتم هم کش سطح 3 و هم هسته چهارم فعال شده بودند
شما یک مقدار جزیی مثلا 0.04 الی 0.08 به ولتاژ پردازنده اضافه کنید(یعنی VCORE) و بعدش نتیجه را بگید
ولتاژ رو از 1.3250 به 1.3375 بردم (کمتر از این نبود شاید هم من بلد نیستم) نشد البته ایندفعه یکم دیر تر ریست شد.
در ضمن رم رو هم وقتی می خوام روی باس 1600 ببرم کلاک از 9 به 10 اقزایش می کنه چی کار کنم
با تشکر
فرکانس و مدل دقیق رم شما چی هست؟
اگر تا فرکانس 1600 طبق گفته کارخانه سازنده کار می کنه پس تایمینگش باید روی CL9 باشه و اگر میره روی CL10 باید دستی تایمینگ را از بایاس تنظیم کنی
اگر هم فرکانسش 1333 هست و خودتون می برین روی 1600 که طبیعی هست که تایمینگ زیاد بشه
ضمنا شما از سیستم یک تست PRIME95 بگیرید و اول فقط پردازنده را تحت فشار بذارید و بعد هم هم پردازنده و هم رم ها را تا دقیقا مشخص بشه مشکل از کجاست. شاید اصلا مشکل ربطی به پردازنده نداشته باشه و از فرکانس رمها باشه.
همچنین حین تست دما را هم با HW MONITOR کنترل کنید که زیر 65 باشه و اگر در فول لود حدود 50 درجه بود یکم دیگه حدود 0.04 به ولتاژ پردازنده اضافه کنید تا پایدار بشه. البته من برای آنلاک کردن مخصوصا هسته یک خنک کننده بهتر را توصیه می کنم چون خنک کننده آتلون ها توان خنک کردن یک فنوم را نداره
رم adata 1600 cl9 هستش این هم عکسش که تو بایوس تنظیم شده:
این هم از سی پی یو :
و دو عکس بعدی به ترتیب اول cpu و بعد cpu + ram هر بار ره دقیقه تست شدند :
خب حالا لطفا بگید من دقیقا باید چکار کنم
راستی ولتاژ ها مخصوصا +12 غیر عادی نیستند؟
در مورد خنک کننده هم درسته قبول دارم همینطوری cpu و هیت سینک چیپ جنوبی خیلی داغه
بجز شاخه 12 ولت بقیه نرمال هستند که فکر می کنم اشکال از نرم افزار باشه
ضمنا هنوز 3 هسته ای هست و من در این شاتهایی که گذاشتی هسته چهارم را اصلا نمی بینم!!
اگر هسته چهارم آنلاک بشه باید در تب پردازنده CPU-Z پایین صفحه جلوی عبارت CORES نوشته باشه 4 که الان مال شما نوشته 3
Last edited by ess_1362; 04-05-2010 at 12:02.
سلام علیکم نرم افزار HWMONITOR کلا حرف مفت میزنه مال منم همین چرت و پرت ها رو مینویسه اصلا بهش اعتماد نکن مین شما چی بود؟؟؟؟
اینم شات HWMONITOR خودم که میگم در مورد ولتاژ ها حرف مفت میزنه
![]()
بلاخره تونستم با 780 الایت آنلاک کنم
![]()
بابا دمت گرم
آخه چطوری؟؟
راستش در لینک OC.NET نوشته که الایت ترجیح داده از پروفایل ACC برای آنلاک کردن استفاده نکنه!!
راستی پایدار هم بود؟!
دیگه کم کم بچه های این فروم در این قسمت دارند روی دست OC.NET میزنند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)