با سلام به شما دوست عزیز ،
عرض کنم خدمتتون که دما بسته به کانفیگ متفاوت است!
مثلا دمای سی پی یو های سریT به مراتب از سری P بیشتر است! و هر چه قدرت و توان سی پی یو بالاتر باشد دمای ان نیز بالاتر است!
دمای مک بوک پرو با پارت نامبر MB986LL/A در حالت نرمال باید بین 50 تا 60 در جه ی سانتی گردا باشد!
سی پی یو های اینتل خودشون thermal sensor دارند و در اثر داغ شدن بیش از حد سیستم خاموش می شود.
پس خیالتون راحت باشه!
من تا 110 در جه ی سانتی گراد هم ، رفتم و مشکلی پیش نیومده!
حداکثر شما همین 110 فرض کن! البته تا 115 هم میشه روش حساب کرد!
ببین دوست من این نرم افزار مورد تایید اپل است!
پس مطمئن باش که هیچ مشکلی برای سیستم شما به وجود نمیاره!
ولی دور 4000 یه خورده زیاده ، شما تو این نرم افزار یه پروفایل جدید باز کنید و دور فن ها رو 2500rpm بزارید! ودر حالت عادی بزارید با همین دور کار کنه!
من سه تا پرفایل درست کزدم که یکیش رو گزاشتم رو 5200rpm برای موقع کانورت فیلم و...!
ببین نرم افزار هایی مثل smcfancontol در حقیقت system Management Console رو دستکاری میکنند!
که system Management Console فقط در مک قابل ویرایش و دستکاری است! چون به زبان cacao نوشته شده! که برای ویندوز بی معناست!
من خودم یه برنامه به زبان ++C نوشتم! که این کار رو در ویندوز انجام بده! اما با عث هنگ کردن سیستم میشه! یعنی پس از اجرای برنامه فن ها از کار می افتند و سیستم خاموش میشه!
ببین ، من فکر میکنم شما کاربر PC بودی نه فقط ویندوز !
چون رو لپ تاب های دیگه هم با پارتیشن بندی سیستم recovery از کار می افته!
اما در مورد مک قضیه فرق میکنه !:
خب ، ببینید ، شما می تونید پار تیشن بندی کنید ، اما یک مشکلی که پیدا میکنید اینه که بوت کمپ دیگه نمیتونه ویندوزتون رو پاک کنه!
چون ، سیستم بوت کمپ همیشه یک فضای NTFS رو فرمت و حذف و با به یک پارتیشن با فضای +HFS منتقل میکنه!
اگر شما دو تا پارتیشن NTFS و یا HFS داشته باشید! وقتی بوت کمپ رو باز کنید ارور می گیرید!
اما . . .
شما زمانی می تونید پارتیشن بندی کنید که :
1 - یا ویندوز نداشته باشید
2 - و یا بوت کمپ رو بیخیال شید!
برای شما بهتره که بوت کمپ رو بیخیال شید!
بدین صورت که بعد از نصب ویندوز ، با Disk Utility پار تیشن مک رو به چند قسمت با فرمت FAT تبدیل کنید و بعد اونا رو
+HFS و یا NTFS فرمت کنید!
خب برای پاک کردن ویندوز باید از طریق Disk Utility اقدام کنید! (یعنی پارتیشن ویندوز رو پاک کنید! همین!)
ببین اصولا ، از مک هم که بخواهیم بگذزیم ، شما یک لپ تاب دارید ! یعنی یک کامپیوتر قابل حمل! پس دیگه خودتتون باید فهمیده باشید!
چون هر چی تعداد پارتیشن ها بیشتر باشه ، سرعت سیستم عامل (حالا مک یا ویندوز!) موقع استارت آپ و شات دان پایین میاد!
__________________________________________________ ___________________
ببین من خودم یک هارد اکسترنال 2TB دارم! میدونی چند تا پارتیشن روش دارم!
2 تا
.gif)
.gif)
.gif)
!
1.6TB برای کار های روزمره و بایگانی ها و...!
و 400GB هم برای بکاپ های ماشین زمان!
جالبه ، نه!
یادمه یکی از دوستام رو 1TB هشت تا پارتیشن داشت! کار اون برای من عجیب بود ، کار منم برای اون عجیب بود!
ولی در کل ، امید وارم جوابتون رو گرفته باشید!