تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 36 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 353

نام تاپيک: کلوپ موتورولا مایلستون xt اولین آنـدرویـد با فلش زنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    من با نرم افزار UniversalAndroo گوشیم رو روت کردم. ولی بازم در نصب کاستوم رام و یا در قسمت recovery در بوت مشکل دارم و اجازه دسترسی نمیده
    یه آموزشی تو یکی از سایت های خارجی پیدا کرده ام.من که چیز زیادی ازش سردرنیاوردم.اگر امکانش هست لطفا بررسی کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با تشکر

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

یه آموزشی تو یکی از سایت های خارجی پیدا کرده ام.من که چیز زیادی ازش سردرنیاوردم.اگر امکانش هست لطفا بررسی کنید
    چند صفحه قبل متن ترجمه شدش و توضیحش هست

3. این کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

یه نمونه فیلمبرداری این گوشی با حجم کم (حدود 2 مگابایت) با ورژن 2.1+jit کلاک 720 که طرف پشت موتور سیکلت نشسته اما کوچکترین لگی دیده نمیشه

کد:
    یه نمونه با حجم بیشتر :

کد:

5. 3 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام.

سي پي يوي اين گوشي 720 مگاهرتزه. اما يه ويدئو ديدم از بازي آسفالت 5 که کاملا روان روش اجرا ميشد. ميخواستم بپرسم آيا درمورد بقيه بازيها هم اينطوره؟

اگر بله، پس چرا يه گوشي‌اي مثل Acer Liquid که همينقدر CPU داره نميتونه به اين خوبي بازيها رو اجرا کنه؟

با تشکر.

7. این کاربر از Honradez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

شما صد درصد مطمئن باشین که روی هیچ بازی ای لگ نداره حتی psx4droid هم روی ایکس تی خوب جواب میده. درسته کلاک سی پی یو این دوتا یکیه ولی سی پی یو ایسر qualcomm و از ایکس تی cortex و با gpu مستقل هست. ضمن اینکه توانایی اورکلاک تا 1.2 گیگاهرتز به طور کاملا stable رو داره.

9. 5 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

منم ازینا ای میخوام که جانی میگه

11. 2 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

دوستان من عاشق اين گوشيم
    ولي الان بين اين و گالكسي موندم مطمئنم اگه گالكسي صفحش اندازه اين بود اصلا ديگه بهش فكر نمي كردم اما الان كه بنچمارك هارو مي بينم تا گالكسي از لحاظ سي پي يو و گرافيك خيلي قويتره
    شما نظرتون چيه آيا اين گوشي سي پي يو و گرافيك كم مياره؟
    ابهامي كه در مورد رم اين گوشي وجود داره جريانش چيه؟
    256 يا 512؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

ولي الان بين اين و گالكسي موندم مطمئنم اگه گالكسي صفحش اندازه اين بود اصلا ديگه بهش فكر نمي كردم اما الان كه بنچمارك هارو مي بينم تا گالكسي از لحاظ سي پي يو و گرافيك خيلي قويتره
    شما نظرتون چيه آيا اين گوشي سي پي يو و گرافيك كم مياره؟
    ابهامي كه در مورد رم اين گوشي وجود داره جريانش چيه؟
    256 يا 512؟
    شما خودتون آخرین فردی هستین که باید تصمیم بگیرین. اینجا مشاوره ها تعصبیه یعنی طرفدارای سامی میگن گالکسی بگیر. طرفدارای موتو میگن ایکس تی و طرفدارای نوکیا میگن n8 شما بهتره مزایا و معایب هر دو رو بررسی کنین و نتیجه بگیرین.اول در مورد سوالایی که توی تاپیک مشاوره پرسیدین فیلمبرداری گوشی روی ورژن روسیه که جدید اومده ۲۱fps هست ولی خیلی روون! آپدیت گوشی هم ساده ی ساده هست. ورژن usa هم که نمونه فیلمبرداریش بالا هست. در مورد اورکلاک هم با یه برنامه ی چند کیلو بایتی میتونین اینکاررو انجام بدین. یه نصیحت هم دوست گلم شما اصلا اصلا به بنچمارکها توجه نکنین (نه فقط برای گالکسی بلکه برای کل گوشیهای آندروید َ نمونش رو کلوپ دروید ۲ ببینین)مهم چیزیه که در عمل اتفاق میفته. مثلا یه گوشی بنچمارک quadrantش بشه ۳۰۰۰ ولی در عمل لگ داشته باشه َ مدام force close بده و..... خوب این چه فایده ای داره؟از لحاظ سی پی یو و گرافیک همونطور که پست قبلی گفتم تضمین میکنم حتی توی کلاک ۵۵۰ هم توی هیچ برنامه و بازی ای کم نمیاره! در مورد رم یه سری میگن ورژن usa ۵۱۲ مگابایته و یه سری میگن ورژن europe. احتمالا تا ۲ یا ۳ هفته ی دیگه ۲.۲ واسش میاد .

14. 2 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه tagarg_yakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان
    من طالب شدم این گوشی و بگیرم قبلش چندتا سوال داشتم که امیدارم بهم جواب بدین
    الان این گوشی تو بازار با سرعت سی پی یو 720 وجود داره یا 550 یا هر دوباشون؟
    اگه هر دوتاشون وجود داره از کجا میشه فهمید که سرعت سی پی یوش چنده قبل از باز کردن جعبه گوشی؟
    این گوشی قلم داره؟
    راستی نسخه آندروید این گوشی تو بازار هنوز 2.1 هست؟ از کجا میشه فهمید نسخه چنده قبل از باز کردن جعبه گوشی؟
    تو عکسایی که از این گوشی تو این چند روز دیدم یه تفاوت وجود داشت: رو بعضی از مدل های این گوشی (رو خود گوشی) عبارت T..Mobile درج شده ؛ میشه بگین تفاوتشون چی هست؟
    برای این گوشی گارانتی هم عرضه میشه؟

ممنون
    اگه سوالام خیلی ساده بود یا خیلی پیش پا افتاده شرمنده. برا بار اول هست که میخوام گوشی تاچ بخرم .

16. این کاربر از tagarg_yakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام دوست عزیز

الان این گوشی تو بازار با سرعت سی پی یو 720 وجود داره یا 550 یا هر دوباشون؟
    نوع سی پی یو متفاوت نیست که مثلا بگیم 2 نوع سی پی یو متفاوت دارن. کلاک سی پی یو متفاوته که خودتون به راحتی میتونین تغییر بدین و با آپدیت هم شده 720 پس اصلا مسئله ی مهمی نیست.
    این گوشی قلم داره؟
    تاچش خازنی هست و نیاز به قلم نداره . اونا مقاومتی ها هستن که نیاز به قلم دارن (هرچند واسه خازنی هم قلم های مخصوصی هست)

راستی نسخه آندروید این گوشی تو بازار هنوز 2.1 هست؟ از کجا میشه فهمید نسخه چنده قبل از باز کردن جعبه گوشی؟
    همگی 2.1 هستن. تا چند هفته ی دیگه واسش 2.2 میاد که خودتون میتونین آپدیت کنین. پس نیازی به چک کردن نیست فعلا

و عکسایی که از این گوشی تو این چند روز دیدم یه تفاوت وجود داشت: رو بعضی از مدل های این گوشی (رو خود گوشی) عبارت T..Mobile درج شده ؛ میشه بگین تفاوتشون چی هست؟
    اینایی که توی ایران هستن ورژن europe هستن مختص اروپا. tmobile ها مخصوص اپراتور tmobile و لاک هستن که توی ایران جواب نمیده و اصلا هم نیست.

برای این گوشی گارانتی هم عرضه میشه؟
    ممکنه باشه . اما اصلا و ابدا با گارانتی نگیر چون گارانتی های ایرانی از هر نوعی هیچ فایده ای ندارن.

18. 3 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •