تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 34 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 331

نام تاپيک: 2010 FIFA World Cup South Africa

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام

دیشب بازی رو گرفتم و زیاد وقت نشد بازی کنم... یه دو تا بازی کردم ولی باید بگم بازی واقعا بهتر از فیفا 10 شده... یه سری نکات که تو بازی دیدم رو میگم چون مطمئن هستم وقت نمیشه یه نقد از بازی جمع و جور کرد

گیم پلی بازی تغییرات خوبی داشته مثلا دیگه دروازه بانا زیاد جلو نمیان تو تک به تک ها تا به راحتی چیپ گل بخورن... تو دوتا بازی یه دونه چیپ هم نشد گل بزنم...
    بازی سریعتر هم شده که با اینش زیاد موافق نیستم چون اون حال و هوای واقعیت رو از دست میده تا حدودی.

سیستم جدید پنالتی هم خلاقیت خیلی جالبی بود از سوی سازندگان فیفا.. دیگه اکثر پنالتی ها گل نمیشن بلکه اگه دقت نکنین اکثرشون خراب میشن... مطمئن اگه دفعه اول پنالتی بزنین به سبک این سیستم جدید پنالتی آشنا نباشن ضربه تون خراب میشه.

عمده ترین چیزی که تو بازی به چشم میاد و بهبود پیدا کرده گرافیک هستش... واقعا بازی چشم نواز و زیبا شده... چمن خیلی واقعی تر شده و همچنین نورپردازی بازی.... چهره ها هم واقعی تر به نظر میان

انیمیشن های مربوط به مربیان خیلی جالب وتاثیر گذار هستش... مثلا من بازی اول آلمان رو برداشتم و تیم حریف هم فرانسه بود. قبل شروع بازی وقتی که وارد استادیوم میشین کاملا جو رو حس میکنین... موزیک زیبای بازی و همچنین ودئو های اقبل شروع بازی و باران کاغذ رنگی آدم رو تحت تاثیر قرار میده. همون اول بازی دومینیک و لو اومدم با هم دست دادن و یه خوش و بشی کردن. بازی با پخش سرود ملی هر دو تیم شروع داشت به سمت شروع شدن می رفت. اول بازی یه ضربه زدم خورد به تیرک بعدش لو رو نشون داد که افسوس می خورد... از اون ور یه آفساید داور گرفت که دومینیک بعدش نشون داد که در حال اعتراض بود. همچنین یه سری انیمیش جدید هم به بازی اضافه شده مثه صحنه های اعتراضی بازیکنان نسبت به هم وقتیکه یه پاس رو خراب میکنن.
    تماشا گران هم بهتر و واقعی تر شدن و شما بیشتر اونا رو تو بازی میبینین... مثلا وقتی تیم عقبه شما اونا رو در حال اعتراض با افسوس میبینید..
    صدا گذاری بازی هم واقعا عالی هستش... تشویق ها و موزیک های زیبا و گزارشگری عالی اون حس زنده بودن بازی رو به شما میده و همچنین پخش سرود های تیم های ملی اینا رو کامل میکنه... مثلا وقتی تیم ایران رو برداشتم و با کره بازی کردم و سرود ملی ایران رو پخش شد یاد بازی های مقدماتی جام جهانی افتادم..

بازی بهتر از فیفا 10 بود و به نظر اون موارد نقص و کمبود های فیفا 10 مثه گرافیک بازی رو پوشش دادن و اگه همینطور پیش بره و سازندگان pes فکر به حال بازیشون نکنن مطمئنا سال دیگه فیفا با قدرت خیلی بیشتری جلو میره و در آخر میشه گفت که بهترین بازی فوتبال کنونی همین 2010 FIFA World Cup South Africa هستش. نمره ی کلی من به بازی هم 8.8 هستش!
    سلام
    مسعود جان ممنون از نکات ظریفی که بهشون اشاره کردی .
    من هنوز ورد کاپو نگرفتم بنابراین منتظرم تا با بازی بیشتر درمورد تفاوتهایی که بین گیم پلی این نسخه و نسخه 10 وجود داره بیشتر توضیح بدی . اینو به این خاطر گفتم که میدونم با دقت نظر بالایی به بازیها نگاه میکنی .
    نسبت به نسخه 10 تغییری در این موارد بوجود اومده ؟ بعنوان مثال وزن و حرکت و کلا فیزیک توپ همینطور درگیریهای فیزیکی بازیکنان داخل زمین . بازیکنان صاحب توپ از نظر قدرت بدنی و وزن بدن تغییری داشتن ؟ افزایش تعداد انیمیشنهای mocap میشه گفت محسوسه ؟
    و از همه مهمتر هوش مصنوعی بازیکنان بنظرت تغییری کرده بخصوص بازیکنان منطقه دفاعی . نسبت به نسخه 10 آیا حریف میتونه فشار بیشتری روی تیم و منطقه یک سوم دفاعی ما وارد کنه ؟
    Last edited by 4039; 29-04-2010 at 14:47.

2. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان تروخدا جوابمو بدبد اونم درست من اگه بخواهم تو کامپیوتر بازی کنم این فیفا جدید رو باید پلی استیشن3رو دانلود کنم یا نسخه ایکس باکس فیفا جدید رو دانلود کنم که بتونم بازی کنم؟

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

حسین جان من دمو رو بازی کردم انیمیشنا خیلی بیشتر شدن و هوش مصنوعی هم پیشرفت داشته.گل زدن سخت تر شده .در مورد گرافیک هم که بازم پیشرفت داشته!!
    یه سوال از دوستان زیاد ربطی به تاپیک نداره ولی جایی پیدا نکردم. من world cup رو گرفتم ولی سی دی بوت نیست راهی داره من خودم بوتش کنم؟؟دستگام اپدیته نمیدونم این بازیه چه مرگشه یه بازی دیگه هم از همونجا گرفتم همینجوری بود.اگه راهی هست بیزحمت بگین

5. 2 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

چطوری من این فیفا جدید رو کامپیوتر بازی کنم؟ اخه 360 ایکس باکس اینا ندارم میشه من رو کامپیوتر این فیفا رو بازی کنم؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها این بازی روی 360 حالت simulate نداره ؟
    آخه من روی psp که بازی میکنم خیلی از بازی ها رو با simulate رد میکنم ( حالتی که خود سیستم یه نتیجه ایی به بازی میده ) . ولی دیشب هر کاری کردم روی 360 این simulate را پیدا نکرد . خیلی زور داره با سوریه یا کویت آدم بشینه 10 دقیقه بازی کنه .

داره خودمونی میشه underali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

4

سلام دوستان میشه از بازیکنای ایرانی و سرمربی ایران و مسی یک عکس برام بذارید

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان میشه از بازیکنای ایرانی و سرمربی ایران و مسی یک عکس برام بذارید
    سرمربی ایران شبیه سازی نشده .
    بازیکن ها هم که هیچی . هیچ کدوم کوچکترین شباهتی به بازیکن ها ندارن . من هر دو نسخه 360 , psp را بازی کردم . باز صد رحمت به psp که حداقل هاشمیان ، نکونام و مهدوی کیا دقیقا مثل خودشون هستند .

10. 2 کاربر از mehdi30nema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

Game Informer: 8.5/10

Gametrailers: 9/10

Videogamer: 9/10

Gamespot: 8.5/10

Eurogamer: 8/10

IGN: 8.3/10

12. 4 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arvinivra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ایـــ سنندج ــران

پيش فرض

تیم باشگاهی که نداره ، نه ؟

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

خوب gamespot هم به بازی 8.5 داد در مقابل نمره 9 از fifa 10
    که بیشترین ایراداتش رو به بخش Online گرفته
    پدرام جان 9 برای همچین بازی ای واقعا استثنایی هستش و همین 8.5 رو باید قاب گرفت گذاشت بر دیوار.
    بازی نه منیجر مد داره و نه تیم باشگاهی و اون تعداد عظیم بازیکن و مد های دیگه.... با این حال 8.5 گرفته

سلام
    مسعود جان ممنون از نکات ظریفی که بهشون اشاره کردی .
    من هنوز ورد کاپو نگرفتم بنابراین منتظرم تا با بازی بیشتر درمورد تفاوتهایی که بین گیم پلی این نسخه و نسخه 10 وجود داره بیشتر توضیح بدی . اینو به این خاطر گفتم که میدونم با دقت نظر بالایی به بازیها نگاه میکنی .
    نسبت به نسخه 10 تغییری در این موارد بوجود اومده ؟ بعنوان مثال وزن و حرکت و کلا فیزیک توپ همینطور درگیریهای فیزیکی بازیکنان داخل زمین . بازیکنان صاحب توپ از نظر قدرت بدنی و وزن بدن تغییری داشتن ؟ افزایش تعداد انیمیشنهای mocap میشه گفت محسوسه ؟
    و از همه مهمتر هوش مصنوعی بازیکنان بنظرت تغییری کرده بخصوص بازیکنان منطقه دفاعی . نسبت به نسخه 10 آیا حریف میتونه فشار بیشتری روی تیم و منطقه یک سوم دفاعی ما وارد کنه ؟
    سلام حسینی خوبی؟
    راستی مبارک باشه کنسولت
    چنتا بازی بیشتر کردم و یه چیزی بیشتر دستم اومد... مثلا استوپ کردن بازیکنا که الان تو جهت حرکت استپ میکنن یعنی اگه شما از عقب برای بازیکن پاس هوایی بندازین تو همون جهتی که داره میدوه استوپ میکنه و مثه فیفا 10 بازیکن دیگه برنمی کرده تا تو رو بگیره و بعد حرکتش رو ادامه بده.
    یکی دیگه اینکه حرکت از بین بازیکنای حریف راحت تر شده.
    در مورد دفاع هم من چیز زیاد متفاوتی با فیفا 10 احساس نکردم ولیدروازه بانا بهتر شدن... تو سانتر ها بیشتر جلو میان تا توپ رو دفع کنن... یه جور هد زدن هم من جدید دیدم تو بازی که تا حالا تو فیفا 10 ندیده بودم.. کلوزه یه هد زد مدلش فرق میکرد... نمیدونم چطور بگم
    بازیکن رو بیشتر رو زمین احساس میکنی ولی اون قضیه ای که در باره قدرت بدنی بازیکن صاحب توپ میگتی هنوز هم دیده میشه. دروازه بانا هم بهتر شدن و یه سری کارای ضایعه ای که تو فیفا 10 می کردن رو کنار گذاشتن البته تا اینجا که من بازی کردم.
    در مورد انیمیشن های جدید mocap هم بیشتر تو واکنش های دروازه بانا و استپ کردن بازیکنا دیده میشه ولی زیاد نیستن که بشه به عنوان نکته ی بزرگی بهش گفت. اما cutscene های جدیدی اضافه شده که بازی رو دیدنی تر و جذاب تر کرده... یه جور فکر میکنی بازی زنده هستش.
    والا با فرانسه و ایتالیا و برزیل بازی کردم هر کدوم یه یکی دو گل بیشتر نزدن و عوضش 4 5 تا خورن : دی
    فکر نکنم فرق خاصی کرده باشه تو این مورد که حریف تحت فشار قرار بده یا شایدم تیم آلمان خیلی قویه که البته هست : دی
    ولی این سیستم پنالتیش خیلی جالبه منکه خیلی خوشم اومده... با بالاک میزنم مثه واقعی دروازه بان با تووپ میره تو گل : دی
    این دروازه بانا تو پنالتی یه سری حرکتای جدید هم میکنن مثلا اگه توپ وسط باشه و گوش بپره یه جور سعی میکنه با پاش توپ رو بگیره.
    در کل بیشترین پیشرفتش رو توی گرافیک و این چیزا انجام داده.
    هی ایراد میگرفتی میگفتی فیفا چمنش مصنوعیه ولی الان تووپ تووپ شده : دی

هرکی دوست داره لذت یه بازی واقعی رو از 2010 FIFA World Cup South Africa ببره حتما پاس ها و سانتر و شوت رو روی حالت manual بزاره... واقعا همه چیز عوض میشه و آزادی عمل به اوج خودش میرسه... و قدرت های پاس و شوت بازیکن تو این حالت واقعا معنا پیدا میکنه
    Last edited by Masoud King; 01-05-2010 at 16:52.

15. 6 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •