سلام
دیشب بازی رو گرفتم و زیاد وقت نشد بازی کنم... یه دو تا بازی کردم ولی باید بگم بازی واقعا بهتر از فیفا 10 شده... یه سری نکات که تو بازی دیدم رو میگم چون مطمئن هستم وقت نمیشه یه نقد از بازی جمع و جور کرد
گیم پلی بازی تغییرات خوبی داشته مثلا دیگه دروازه بانا زیاد جلو نمیان تو تک به تک ها تا به راحتی چیپ گل بخورن... تو دوتا بازی یه دونه چیپ هم نشد گل بزنم...
بازی سریعتر هم شده که با اینش زیاد موافق نیستم چون اون حال و هوای واقعیت رو از دست میده تا حدودی.
سیستم جدید پنالتی هم خلاقیت خیلی جالبی بود از سوی سازندگان فیفا.. دیگه اکثر پنالتی ها گل نمیشن بلکه اگه دقت نکنین اکثرشون خراب میشن... مطمئن اگه دفعه اول پنالتی بزنین به سبک این سیستم جدید پنالتی آشنا نباشن ضربه تون خراب میشه.
عمده ترین چیزی که تو بازی به چشم میاد و بهبود پیدا کرده گرافیک هستش... واقعا بازی چشم نواز و زیبا شده... چمن خیلی واقعی تر شده و همچنین نورپردازی بازی.... چهره ها هم واقعی تر به نظر میان
انیمیشن های مربوط به مربیان خیلی جالب وتاثیر گذار هستش... مثلا من بازی اول آلمان رو برداشتم و تیم حریف هم فرانسه بود. قبل شروع بازی وقتی که وارد استادیوم میشین کاملا جو رو حس میکنین... موزیک زیبای بازی و همچنین ودئو های اقبل شروع بازی و باران کاغذ رنگی آدم رو تحت تاثیر قرار میده. همون اول بازی دومینیک و لو اومدم با هم دست دادن و یه خوش و بشی کردن. بازی با پخش سرود ملی هر دو تیم شروع داشت به سمت شروع شدن می رفت. اول بازی یه ضربه زدم خورد به تیرک بعدش لو رو نشون داد که افسوس می خورد... از اون ور یه آفساید داور گرفت که دومینیک بعدش نشون داد که در حال اعتراض بود. همچنین یه سری انیمیش جدید هم به بازی اضافه شده مثه صحنه های اعتراضی بازیکنان نسبت به هم وقتیکه یه پاس رو خراب میکنن.
تماشا گران هم بهتر و واقعی تر شدن و شما بیشتر اونا رو تو بازی میبینین... مثلا وقتی تیم عقبه شما اونا رو در حال اعتراض با افسوس میبینید..
صدا گذاری بازی هم واقعا عالی هستش... تشویق ها و موزیک های زیبا و گزارشگری عالی اون حس زنده بودن بازی رو به شما میده و همچنین پخش سرود های تیم های ملی اینا رو کامل میکنه... مثلا وقتی تیم ایران رو برداشتم و با کره بازی کردم و سرود ملی ایران رو پخش شد یاد بازی های مقدماتی جام جهانی افتادم..
بازی بهتر از فیفا 10 بود و به نظر اون موارد نقص و کمبود های فیفا 10 مثه گرافیک بازی رو پوشش دادن و اگه همینطور پیش بره و سازندگان pes فکر به حال بازیشون نکنن مطمئنا سال دیگه فیفا با قدرت خیلی بیشتری جلو میره و در آخر میشه گفت که بهترین بازی فوتبال کنونی همین
2010 FIFA World Cup South Africa هستش. نمره ی کلی من به بازی هم 8.8 هستش!