Abolo جان مگه از نرم افزار هلو استفاده نمی کنی؟
آخه رو ویستا و 7 هم جواب میده
Abolo جان مگه از نرم افزار هلو استفاده نمی کنی؟
آخه رو ویستا و 7 هم جواب میده
سلام بچه ها
دمت گرم بابت این پستها
ولی من یه سوال دارم
من می خوام اینو بخرم(اون کانفیگی که ati داره) اما می خواستم ببینم 1 - که تو ویندوز ویستا سرعتش چطوریه؟ ویندوز ایکس پی هم اصلا اهمیت ندارهچون اگه لازم باشه از vm ware استفاده میکنم همین طور که الان روی سیستم descktop ام دارم.
2 - درایور ویندوز ویستا 32 بیت رو داره؟
3-کیفیت پد چطوره؟
4-تایپ با کیبوردش راحته منظورم اینه که کیبوردش سخت و سفت نیست؟
5-کیفیت screen چطوره؟به led میاد یا کمتره؟
6-سنسور حساس به نور داره برای جاهای کم نور؟(برام خیلی مهمه)
7- چند ساعت میشه باهاش ار کرد بدون اتصال به برق؟ البته کاره ساده مثل وصل شدن به اینترنت با وایرلس و یه کم آهنگ گوش کردن
اگه یه چندتا عس از کیبور ها و چراغ های نشان گر و طرفین لپتاپ بگذارید ممنون میشم(عکس های پستهای قبلی رو دیدم اما کم بود درخواست موراد ذکر شده رو دارم)
باز پیشاپیش ازتون تشکر میکنم
فقط لطفا یکم زود جواب بدید.![]()
نه هلو نیست یکی قدیمی تره.
ممنون Hamid و Hitman عزیز
ولی خودمونیم ها , لپ تاپش حرف نداره چه شارژیم داره من راحت 4.30 ساعت با باتری 6 سلولی باهاش کار می کنم![]()
1.سعی کن ویستا نصب نکنی چون ویندوزی که خودش ساپورت میکنه 7 ثبت شده اینم آدرسش
2.نه دیگه فقط واسه 7 هستش اینم آدرسشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3.عالیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4.خوبه فقط یه مقدار کلید های جهت کوچیکه و شیفت هم بعضی وقتا گم میشه!
5.دیگه داری فحش میدیفوق العاده خوبه!
6.ای که گفتی یعنی چه؟(همون نه بابا)
7.بدون استفاده از DVDROM چهار ساعت و با اون حدود 2 ساعت اگه با اسپیکر خودش آهنگ گوش بدی که2.30 تا 3 ساعت تقریبا
دیگه چی؟
در تاييد دوست عزيز Hitman بايد بگم كه من 10 روز ويندوز ويستا داشتم.و درايوراش هم فكر مي كنم كامل بود اما وقتي به قسمت performance&tools سر ميزدم اونجا امتياز سيستم خيلي پايين بود.دقيقآ 1.0 .اما الان تو 7 اين امتاز به 4.5 رسيده
دوستان من با بلوتوث مشكل دارم.به اين صورت كه هرچي سرچ مي كنم موبايلم و پيدا نميكنه.خلاصه از موبايلم ميتونم فايل بفرستم.اما برعكس,نه.
Hitman جان شما مي دوني اشكال از چيه؟.خودم فكر مي كنم درايورش يا درست نيست,يا من درست نصب نكردم.اصلآ اسم درايوري كه شما دانلود كرديد اون چيه؟
منم مشکل داشتم و با لپتاپ نمیتونستم عکس بفرستم ولی چیزای دیگه راحت میرفت.
منظورتون نور پس زمینه کیبورده که صفحه کلید رو روشن کنه؟ (Keyboard Backlighting)
نه نداره
فکر کنم مشکل از ویندوزته !
من 5 روزه دستگاهمو گرفتم 3 بار ویندوز عوض کردم!همش یه چیزیش و از جمله بلوتوثش اشکال داشت! اما الان درست شد حتی بدون اینکه درایورش رو نصب کنم!
حالا نمیدونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)