کسی تجربه ای نداره ؟؟؟؟؟؟ هم اکنون نیازمند کمک سبزتان هستیم
کسی تجربه ای نداره ؟؟؟؟؟؟ هم اکنون نیازمند کمک سبزتان هستیم
دیروز یه مودم tp-link td-w8901g گرفتم که 43 تومان در اومد .از وای فای مودم هم فقط برای اتصال به موبایل می خوام استفاده کنم
به نظرتون با توجه به قیمت چه طور مودمی هست ایراد خاصی که نداره؟
با این مودم میشه اینترنت رو با موبایل شیر کرد حتی وقتی که سیستم خاموش باشه یا برای این کار باید سیستم رو روشن کرد؟
با توجه به اینکه adsl modem router هست مشکلی ندارید و فقط باید تنظیمات اینترنت رو داخل مودم انجام بدید تا وقتی که مودم روشن میشه کانکت بشه و بعد از اون میتونید با موبایل یا هر وسیله سیمی یا بدوم سیم به اینترنت وصل بشید
آقا D LINK 2730 چه طوره ؟
سلام خسته نباشین می خواستم یه مودم وایرلس بگیرم که بشه هم با pc و هم لپ تاپ و هم گوشیم بهش وصل شم در ضمن pc خودم که وایرلس نداره اونوقت میشه با لن وصل کرد؟و قیمتش حدود 40 یا 50 تومن باشه ممنون!
سلام
من یه مودم 2640u دارم ولی ازش راضی نیستم می خوام مودم را عوض کنم،یه مودم خوب که بتونه تا 10 تا دستگاه را به صورت بی سیم ساپورت کنه،کسی از دوستان می شناسه ترجیحا از linksys باشه.
قیمتش هم تا 170 تومن باشه.
با تشکر..![]()
سلام دوستان.
این سوال بنده هم هست.
از بین مدل بالا و این مدل TP-LINK 8950ND کدوم یک برای خرید ارجح تر هست؟ این مدل 802.11b/g رو فقط ساپورت میکنه ولی مدلی که نقل کردم 802.11b/g/n هست.
بیشترین استفاده بنده از wireless برای iPhone هست، حالا از بین این دو شما کدوم رو به بنده پیشنهاد می کنید؟
سلام.
من تمام کارهایی که میگین رو با مودم TP-LINK 8901G دارم انجام میدم.
حتی PC هم با وایرلسه و خیلی راضیم همزمانم با موبایل لپتاپ و PC باهاش کار کردم خوب جواب داده.
قیمتش هم 40 تا 45 هزار تومان هست
آقا من می خوام یه مدم برای ADSL پارس آنلاین بگیرم که هم وایرلس باشه هم Ethernet Port حداقل 1 دونه داشته باشه،
بهترین گزینه کدومه ؟
اگه میشه بهترین و بد ترین مدم پارس آنلاین با این ویژگی ها رو با قیمتش معرفی کنید.
خیلی ممنون!
IPhone از وایرلس سری N استفاده می کنه.
Linksys WAG 120N می تونه انتخاب خوبی باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)