احتمالا شما ps3 بازی کردی تو ps2 که افتضاح بود البته من فقط pes بازی کردم تیک زدن موقع شوت کردن و موشن بلور
احتمالا شما ps3 بازی کردی تو ps2 که افتضاح بود البته من فقط pes بازی کردم تیک زدن موقع شوت کردن و موشن بلور
B690 آخرین مدل LCD سامسونگ هستش که حدود 6ماه بعد از LH500 و همزمان با LG SL800 (حدودا آبان 88) به بازار جهانی آمد.
اینکه یکی دوتا سایت رویو بدن و بگن که B690 یا در واقع (B650) بهترین LCD دنیاست و بهترین بکلایت رو داره، نمی تونه قطعا ملاک باشه.
داشتن USB HD و قابلیت Network در B690 خوب است ولی اینا نیز دلیل بر برتری این LCD نسبت به LH500 نمی شود.
(LH500 در کشورهای دیگر ، هم USB HD دارد و هم ----T )
مدیا پلیری که فعلا روی B690 سامسونگ هست، یک مدیا پلیر حرفه ای نیست و فقط در آن حدیست که کار شما رو راه بیاندازد.
به عنوان نمونه: مدیاپلیرB690 ، فرمتهای تصویری mov, rmvb, wmv9, … و صدای DTS را ساپورت نمی کند و بنا به گفته کاربران B690 ، بعضی از فرمت هایی رو که در دفترچه راهنما به آن اشاره شده و باید ساپورت کند، در بعضی مواقع پخش نمی کند. عدم ساپورت DTS نیز در پخش بعضی از فایل ها مثل mkv مشکل ساز شده و همچنین بعضی از زیر نویس های فارسی با فرمت های srt ویا sub/idx را نشان نمی دهد. اینکه آیا با آپدیت firmware این مسائل و مشکلات قابل حل شدن است یا نه ... ، بماند.
بهرحال آینده خوبی رو در این زمینه میشه برای LCD و LED های سامسونگ و ال جی پیش بینی کرد.
کاستی LH500 در زمینه USB HD و Network را می توان با خریدن یک HDPlayer قدرتمند و حرفه ای حل کرد.
ولی قابلیت های سخت افزاری پایین Samsung B690 در مقایسه با LG LH500 از جمله کنتراست ، تروموشن و ... ، فقط با تعویض lcd امکان پذیر است.
و در نهایت اگه مشخصات LH500 که از طرف شرکت LG ارائه شده ، برای طرفداران سامسونگی، قابل قبول نیست! می توانند یک 32 LH500 و یک 32 B690 تهیه و به مقایسه بپردازند و کیفیت هردو را همزمان تست و تجربه کنند. ㋡
برای آگاهی بیشتر نسبت به مسائل و مشکلات B690 و همچنین مزایای آن نسبت به مدل های قبلی سامسونگ، به تاپیک فوق مراجعه کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درباره HDPlayer در تاپیک های مرتبط صحبت شده با این حال جهت آگاهی بیشتر
Novatron (iamm NTR82 & NTR83) در حال حاظر یکی از بهترین و کاملترین HdPlayer های موجود در بازار ایران است:
• Processor 450 MHz
• پخش کلیه فرمت های تصویری ، صوتی، عکس و تمامی فرمت های زیر نویس
• ورودی AV با قابلیت رکورد (از ویدیوکاست و دستگاه های مشابه .. )
• ----T با قابلیت TimeShift همراه با رکورد (DVR)
• ساخت کره
• ساپورت نرم افزاری خوب (Firmware update)
و
EAGET M890 با همان قابلیت ها ، ساخت چین و با قیمتی پایین تر
※
طی چند روز اخیر فیلم های زیادی را روی سینماخانگی (هم DVD و هم USB ) تست کردم. حتی فیلم Action مثل Gamer . تصویر نه تیک داشت نه تند میشه و نه کند ...
سینماخانگی: LG LH-T1090HTS
تنظیمات سینما خانگی: system=Pal --- HDMI Out= 720P
تنظیمات ال سی دی: with energy Saving 83%
Cinema (User)
Backlight= 77
Contrast= 88
Brightness= 50
Sharpness= 70
Colour= 55
Tint= 0
Colour Temperature= Cool
Dynamic Contrast= High
Dynamic Colour= High
Noise Reduction= High
Gamma= Medium
Black Level= low
Real Cinima= on
TruMotion= off ------- اگه on باشد، RealCinema کار نخواهد کرد
Colour Gamut= wide
Edge Enhancer= High
OPC= on
※
برای رسیور، روی کانال هایی مثل:
MBC1, 2,3,4,MBC Action,Max, FoxMovie, ARD, ZDF,RTL, Rai1,2,3 ,Italia1, Fashion TV, D Turk, Cine5, ATV, CNBC, PMC & …
همه چی خوب است. تیک نمی زند
ولی روی بعضی از کانال ها مثل: ITN, IPN, Pen, MI-TV, PDF و مشابه ، در بعضی مواقع ممکنه مشکل تیک و .. پدید آید.
یکی از عوامل بستگی به کیفیت برنامه دارد.
به عنوان مثال: کانال GEM TV کانالی است با کیفیت خوب. روی Show ها و سریال ها مشکلی نیست ولی هنگام پخش فیلم سینمایی ، روی بعضی از فیلم ها تیک دارد.
قسمتی از فیلم مورد نظر را با استفاده از ----- روی USB رکورد کردم و روی PC و Notebook دیدم، که آنجا هم تیک داشت. و این نشان می دهد که در این مورد بخصوص، ایراد از LCD نیست.
عامل دیگر که در تیک زدن(یا لرزش) تصویر و یا تند و کند شدن تصویر می تواند نقش داشته باشد: عدم هماهنگی بین فریم ریت برنامه و تنظیمات LCD است. و تا حدی مربوط میشه به تنظیمات Trumotion و RealCinema
بنا به آنچه در manual ال سی دی آمده:
• RealCinema work only on HDMI Port
• RealCinema, can work when TruMotion is off
• If you enable "TruMotion 100Hz or TruMotion 200Hz", noise may appear on the
screen. If this occurs, set "TruMotion 100Hz or TruMotion 200Hz" to "Off".
به عبارت ساده:
بهترین حالت تروموشن برای رسیور، حالت low ،هست . ولی اگه روی بعضی از تصاویر حالت لرزش (تیک زدن..) پیش آمد، تروموشن را off کنید.
-----: Strong 4622xII
تنظیمات -----: Color=Default --- system=Pal --- ScreenFormat=16:9 FullScreen --- Component=576i
تنظیمات ال سی دی: with energy Saving 80%
Cinema (User)
Backlight= 73
Contrast= 88
Brightness= 50
Sharpness= 67
Colour= 57
Tint= 0
Colour Temperature= Cool
Dynamic Contrast= High
Dynamic Colour= High
Noise Reduction= High
Gamma= High
Black Level= High
Real Cinima= off ------- فقط روی ورودی HDMI جواب می دهد.
TruMotion= low ------- در صورت تیک زدن روی تصویر خاص، آن را off کنید
Colour Gamut= wide
Edge Enhancer= High
OPC= on
در نظر داشته باشید که برای داشتن تصویر خیلی خوب باید از ----- HD استفاده کرد.----- های HD در مقایسه با رسیورهای معمولی SD مزیت های زیر را دارند:
• دقت و کیفیت رنگ در رسیورهای HD بهتر از رسیورهای معمولیست
• رسیورهای HD دارای Processor و Ram قویتری نسبت به رسیورهای معمولی هستند
• در ----- های HD شما می توانید از قابلیت Upscaling استفاده کنید و تصاویر معمولی (SD) را روی 720P و یا 1080P ببینید که در بهبود کیفیت تصاویر SD خیلی موثر است.
※
برای کانال های صدا و سیما اگه تصویر صاف و بدون برفک و سایه می خواهید باید از ----T استفاده کنید و انتخاب یکی از گزینه های زیر:
• SetopBox HD و استفاده از قابلیت Upscaling و دیدن تصاویر روی 720P (که در بهبود کیفیت تصاویر SD موثر است)
• استفاده از ----- HD با قابلیت ----T مثل: Strong 4910
• استفاده از HD MediaPlayer با قابلیت ----T مثل: NTR82, NTR83, Eaget M890
• استفاده از ----- HD مثل CubeRevo250 همراه با یک دیش و LNB جهت دریافت ماهواره ایران ( و یا به صورت دوفیته روی دیش ترک)
• و در نهایت خرید LCD یا LED با تیونر دیجیتال ----T
※
برای Game
با توجه به مطالبی که در manual ال سی دی آمده، تنظیمات را متناسب با PS3 یا PS2 انجام دهید،
مثل: Sharpness , Noise Reduction, Edge Enhancer, Real Cinima, TruMotion
㋡
مشخصات کامل LG LH-T1090HTS
مشخصات کامل LG LH500YRکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت ال جیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت رسمی Strong
سایت رسمی CubeRevoکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت رسمی Novatronکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت رسمی Eagetکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by best; 26-04-2010 at 08:01.
آخرین مدل lcd سامسونگ با بک لایت ccfl مدل b750 هست که اواخر اردبیهشت ماه سال پیش به طور محدود وارد ایران شد و به دلیل سیاست های شرکت گارانتی کننده یعنی سام سروس برای فروش led ها وارداتش به ایران متوقف شد چون اصولا با قیمت به مراتب پایین تر از led کیفیت بالاتری ارائه کرده بود این مدل .b690 هم همزمان با 750 اردیبهشت ماه وارد ایران شد.آخرین مدل LCD سامسونگ هستش که حدود 6ماه بعد از LH500 و همزمان با LG SL800 (حدودا آبان 88) به بازار جهانی آمد.
از دید 95 درصد مراجع و منتقدین ال سی دی برتر سال 2009 با بک لایت ccfl مدل 750 بود.
بارز ترین تفاوت 690 و 750 در بازتولید مشکی هست که 750 مقداری مشکی عمیق تری داره .
دوست عزیز بارها گفته شده تکیه بر مشخصات کمپانی ها کاره اشتباهی هست و صرفا جنبه تجاری و تبلیغات داره! اگر شما خیلی به مشخصات علاقه داری سراغ محصولات توشیبا باش ترموشن 400 کنتراست 5 میلیون از مشخصات بارز محصولات این برند هست که جون میده واس فروش تو ایرانولی قابلیت های سخت افزاری پایین Samsung B690 در مقایسه با LG LH500 از جمله کنتراست ، تروموشن و ... ، فقط با تعویض lcd امکان پذیر است.کلا به نظر من اگر رو محصولات توشیبا نظارت بیشتری بود الان به دلیل همین مشخصات آبکی بالاترین فروش رو تو ایران و کشورهای جهان سوم داشت .
موفق باشی .
Last edited by Ami R 940; 26-04-2010 at 08:08.
Ami R 940جان
شما از اونجایی که خودت B690 داری روی این مدل تعصب نشون می دی و کامنتا عجولانه می نویسی.
همانطور که قبلا نوشتم و الان کاملترش می کنم: B690 آخرین مدل ال سی دی سری 6سامسونگ است.
اونی که شما اشاره کردی و گفتی اردیبهشت سال گذشته وارد شده: به احتمال زیاد A750 بوده که مشخصات پایینی هم داره و الا اگه B750 بود شاید ...
بهرحال هدف من از کامنت قبلی مقایسه ای بود بین LH500 و مدل B690 سامسونگ که این روزا حرفش سر زبوناست.
Ami R 940جان
بگو ببینم ملاک شما برای خرید B690 چی بوده!؟ به مشخصاتش نگاه کردی!؟ یا اینکه استخاره کردیو چون خوب اومد رفتی خریدی! ツ
سونی، سامسونگ و ال جی جزو بهترین و برترین تولید کنندگان لوازم الکترونیکی هستند
و
اگه ال جی بهتر از سامسونگ نباشه، مطمئن باش کمتر هم نیست.
برای آگاهی از جدیدترین محصولات ال جی:
محصولات سامسونگ:
Last edited by best; 26-04-2010 at 10:28.
بنده در مورد تیک زدن تصویر در متن پایین توضیح دادم ولی فقط همین مشکل نیست که قفل کردین روش.
دوباره متن رو میذارم.
آقا امیر اگه لطف کنی بگی اون مشکلاتی که من در LH500 دیدم در B690 وجود داره یا و این که تا چه میزان به چشم میاد خیلی ممنون میشم ( البته برای اینکه شرایط ازمایش برابر بشه از آنتن هوایی استفاده کن و یا اینکه با کابل AV ریسیور رو به پنل وصل کن.
دیشب یه دوربین HS900 پاناسونیک(اگه درست بگم) رو به LH500 با کابل HDMI وصل کردم(دوربین پسر عمه عزیزم) و 3 ساعت فیلم با رزولوشن 1080i رو باهاش نگاه کردم مشکلات بلور شدن تصویر و کمبود رنگ مشکی خیلی خیلی کمتر حس میشد. مشکل تیک زدن تصویر هم که اصلا وجود نداشت. رنگها خیلی زیبا و جذاب بود. فقط این وسط دو مشکل به چشم میخورد
1: در دو طرف صفحه (به اندازه 1 سانتیمتر) نور کمتری وجود داشت یعنی نور بکلایت به طور یکنواخت به همه صفحه نمیرسه و این مشکل فقط در تصاویر روشن مشخص میشه و در تصاویر SD خیلی کمتر به چشم میاد.
2: بعضی مواقع در اطراف اجسام که از مقابل یک پس زمینه ثابت رد میشن دون دون هایی ایجاد میشه که کاملا بزرگ و واضح هستن یه چیزی شبیه به پارازیت ولی خیلی ضعیفتر و کوچکتر. مثلا وقتی یه مرغ دریایی داشت از رو به روی درختا رد میشد اطراف بدن این پرنده میشد اون دون دون های واضح رو کاملا دید(رنگ پیکسل ها کاملا قاطی پاتی میشه) این مشکل رو زیاد میبینم بیشتر هم در تصاویر سبز جنگل یا زمین فوتبال و همچنین در تصاویر خاص دیگه ای هم ایجاد میشه.
در کل مشکلات این پنل رو میشه به صورت زیر نوشت.
1:ضعف در نشون دادن رنگ مشکی و از بین رفتن جزییات در تصاویر تاریک(البته بی انصافی نشه از خیلی پنل های دیگه که من دیدم بهتر هست)
2: بلور شدن تصویر موقع حرکت تصاویر( جزییاتی که در تصویر ثابت کاملا مشخص هستن با یک حرکت کوچیک کاملا از بین میزن مثلا جزییات صورت افراد یا جزییات زمین چمن فوتبال) البته این مشکل در تصاویر HD کمتر به چشم میاد.
3: تیک زدن تصویر یا همون جهش لحظه به لحظه در بعضی تصاویر (با توجه به تجربه مشاهده تصاویر متفاوت و در رزولوشن های متفاوت فکر میکنم این مشکل بیشتر به پخش برمیگرده ولی خوب تلویزیون های CRT همون تصویر رو هم به صورت سالم و بدون تیک نشون میدن در کل این مشکل جای بحث داره)
4: مشکل ایجاد دون دون های رنگ وآب قاطی کرده که در بالا توضیح دادم.
و از مزایای این TV میشه به کنتراست بالا و برایتنس بالا اشاره کرد که باعث به وجود اومدن تصاویری روشن و زنده میشه.(در صورت کالیبراسیون صحیح)
رنگ ها رو هم خیلی جداب نشون میده. زاویه دید قابل قبولی هم داره.
آپسکلینگش هم میشه گفت متوسط هست.
فکر میکنم مدل های اروپایی وآمریکایی این پنل بعضی از این مشکلاتی رو که گفتم نداره و علاوه بر اون امکانات سخت افزای دیگه ای هم داره و به همین دلیل هم در سایت CNET جزو LCD های برتر معرفی شده.
خیلی از ویژگی های مثبت و منفی در پنل ها وجود داره که هیچوقت نمیشه از روی مشخصات اعلام شده ار سوی کارخونه یا از نگاه کردن به تصاویر در حال پخش در پنل ها در پشت ویترین فروشگاه ها اونا رو فهمید و زمانی متوجه این ویژگی ها میشی که این پنل رو بخری و یکی دو ماه باهاش کار کنی. تنها راه فهمیدن این ویژگی ها قبل از خرید استفاده از تجربه و نظر افرادی هست که این پنل هارو دارن.(البته به شرطی که بدون تعصب و با نگاه ریز بینانه نظر بدن) من اون ویژگی های مثبت و منفی که در پنل خودم یعنی LH500 دیدم اینجا بازگو کردم و امیدوارم برای کسانی که میخوان این پنل رو بخرن مفید باشه.
من تصویر b690 رو دیدم میشه گفت مشکی رو بهتر نشون میده ولی از لحاظ روشنایی و کنتراست از LH500 پایین تر هست.(به نظر من) از لحاظ دیگه ای نتونستم این TV رو تست کنم (نمیشه که تو خونه مردم ریموتشون رو برداری و دل و جیگر تنظیماتش رو بریزی بیرون) ولی اگه دوستانی که B690 رو دارن لطف کنن و بدون تعصب روی این TV نظر بدن(البته با نگاه ریز و دقیق) کاملا مشخص میشه که کدوم یکی بهتره.
همینکه اون مشکلاتی که من گفتم در LH500 وجود داره در اون پنل وجود نداشته باشه ملاکی میشه برای اینکه گفت b690 از LH500 بهتره. البته اگر هم تا حدودی B690 از LH500 بهتر باشه قسمتیش بر میگرده به این که b690 دو اینچ از LH500 کوچیک تر هست که در کیفیت تصویر بی تاثیر هم نیست.(با توجه به این که هر چی سایز بالاتر بره به نسبت کیفیت هم پایین میاد)
در هر حال اگر b690 جهش تصویری رو که LH500 در بعضی از تصاویر داره اصلا نداشته باشه و تصویرش بلور هم نشه و نور بکلایت کاملا یکنواخت در صطح پنل پخش بشه و اون مشکل ایجاد شدن ضایعه هایی در اطراف بعضی از اجسام در حال حرکت در بعضی از پس زمیه های خاص رو هم نداشته باشه میشه گفت b690 پنل بهتری هست. و برای رفع هرگونه شک میشه کیفیت بالاتر در نشون دادن رنگ مشکی رو هم به این موارد اضافه کرد.(والبته USB قدرتمندتر که هر فرمتی رو تا رزولوشن 1080 نشون میده).
البته در ریویو های معتبر هم B690 بهتر از LH500 بهتر دیده شده.
و برای روشن شدن موضوع باید دوستانی که B690 دارن کمک کنن.(هیچ ریویویی به پای تجربه شخصی آدم نمیرسه شاید اون نظراتی که در سایتهای خارجی داده شده صرفا برای تبلیغات باشه).
دوست عزیز شما وقتی معیار مقایسه ندارید و هر دو پنل رو کنار هم ساید بای ساید و در شرایط یکسان سورس و حتی کابل یکسان هر دو رو قرار ندادید نمی تونید مقایسه ای داشته باشید و در آخر نتیجه گیری کنید! این صحبت های شما نظر شخصی هست و محترم اما قابل پذیرش و اتکا به هیچ وجه نمی تونه باشه.
در پست قبلی من صبحتی در رابطه با نظر شخصی دیدی شما که اینطوری بیان کردید تعصب و..!؟
من عرض کردم از دید مراجع و منتقدین از جمله hdtvtest,cnet,avfroums,flatpanles و ... پنل 750 و بعد از اون 690 برترین ال سی دی از لحاظ picture qulity در سال 2009 قرار داشت عرض نکردم از دید شخصی بندهو اما این به معنی این نیست پنل 750 یا 690 برترین پنل ساخته بشر باشه که چهره همه زن های رو جنیفر لوپزی بده بیرون و مشکلات خاص خودش رو داره و از مشکلات این پنل توسط من و دوستان در ماه های پیش بارها صحبت شده !صحبت از این است از دید مراجع و منتقدین 690 در زمینه تست کیفی نتایج بهتری رو نسبت به lh500 و دیگر رقبا در سال 2009 کسب کرده است .
پنل a750 هم در فوریه سال 2008 معرفی و عرضه شد و کلا سری a محصول سال 2008 میلادی هست. با کمی سرچ می تونید تاپیک های گذشته رو که توسط من و دوستان ایجاد شده است مرور کنید
یکی از تاپیک های ایجاد شده در رابطه با مدل b750 در یک سال پیش
و اما در رابطه با سوالی که کردین چرا من 690 رو انتخاب کردم,من طی این 6 7 سال پنل زیاد داشتم و کارمم مدتی در زمینه خرید و فروش لوازم صوتی و تصویری و وارداتش از مناطق مرزی بود. 690 اولین پنلی نیست که من داشتم اگر شما پست ها و تاپیک های یکی دو سال گذشته من رو مرور کرده باشید متوجه خواهید شد 690 هفتین یا هشتمین پنلی هست که تا به حال داشتم .دلیل اصلی انتخاب 690 واس من کیفیت تصویر نبود بلکه رعایت بالانس قیمت در کنار اینچ بالا امکانات و کیفیت تصویر قابل قبول در کنار هم و نکته دیگه من در منزل دو پنل دارم 690 و g10 .
موفق باشی
حتما دوست عزیز به رو چشمآقا امیر اگه لطف کنی بگی اون مشکلاتی که من در LH500 دیدم در B690 وجود داره یا و این که تا چه میزان به چشم میاد خیلی ممنون میشم ( البته برای ایتکه شرایط ازمایش برابر بشه از آنتن هوایی استفاده کن و یا اینکه با کابل AV ریسیور رو به پنل وصل کن.![]()
Last edited by Ami R 940; 26-04-2010 at 11:46.
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Last edited by best; 03-09-2010 at 10:38.
up-up-up![]()
من پس فردا میخوام یه lh 500 بخرم 37 اینچ . بالاخره بخرم یا نخرم ؟
b690 هم که هم خیلی گرونتره هم 37 نداره . دلچرکین نشم از خرید lh500 ؟!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)