تو كه راست ميگي............
آفرين....![]()
تو كه راست ميگي............
آفرين....![]()
بله همونطور که فکر می کردم رنگهای تیره ش قابل تحمله. البته تا به حال هر چی اینجا دیدم سفید بوده که بدون تعارف از نظر ظاهر افتضاح هست.
تایید میشه
اما وقتی نمایندگی میری هی میگن سفید بردار خیلی خوشگله که!روو دستشون مونده انگار...اما سفید اسپرت خورش بهتره مشکیم که نداره!
فکر کنم سایپا می خواد اینو مثل پراید قبلی صبا بکنه و 80 درصد بازار رو سفید کنه اگه چنین کاری بشه دیگه .....
ولی فکر کنم تنها ضعف بزرگش جلوشه که مثل 132 است من که جلوش رو دیدم احساس بدی بهم دست داد
این ماشین رنگ مشکی نداره؟
راستی برا من طراحی داخل اتاق بهتره
طراحی داشبورد و صندلی و در و... 141 بهتره یا این
مقایسه گذاشتین ولی نظر خودتون چیه؟
راستی با توجه به این که پراید دنده اتوماتیک هم داره خواستم ببینم اینم آپشن دنده اتوماتیک داره؟
Last edited by rozy_1500; 30-08-2010 at 02:55.
اتفتقا بزرگترین ضعفش پشتش هست که هیچ هماهنگی با ماشین نداره
به نظرم اسپرتش هم تعریفی نشه چون هیکل ماشین ایراد داره و مخصوصا همین که مشکی هم نداره .
متاسفانه برخي از دوستان هنوز اين ماشين رو از نزديك نديدند و با توجه به 2 تا عكس ميان و نظر ميدن......
لطفا" ملت رو گمراه نكنين اصلا" به شما چه ربطي داره كدوم رنگ بهتره......؟؟؟؟؟![]()
بله بنده برخی از دوستان هستم و خدمتتون عرض کنم جایی نگفتم از نزدیک ندیدم. اتفاقا از نزدیک هم رویت کردم. ملت هم نظر خودشونو دارن و ما برخی ها هم نظر خودمون رو اینجا می نویسیم همونطور که شما هم اینکارو می کنی. ضمنا اگر به بنده ربط نداره به شما هم همونطور بی ربطه چرا که شما وکیل ملت نیستید. (از علامتهای تعجب و سوال هم فاکتور گرفتم. متن رو هم یادم رفت درشت کنم عذر میخام)
حالا مگه چی شده?!؟
بیا مارو بزن داداش
---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:10 PM ----------
خیر رنگ مشکی نداره شاید بعدها بیاد
طراحیش از مدلهای دیگه پراید حتی141 خیلی بهتره و تازگی داره کاملا عوض شده جز ای بی اس و ایموبلایزر و هیدرولیک اپشن انتخابیش ایربگ هستش
Last edited by irinn65; 30-08-2010 at 19:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)