فکر نکنم جاش توی این تاپیک باشه
البته بدم نمیومد اگه الان این بازی اومده بود ولی چند هفته تاخیر برام فرقی نداره. فقط امیدوارم بازی در حد انتظاری که دارم باشه و این برام مهمه.
فکر نکنم جاش توی این تاپیک باشه
البته بدم نمیومد اگه الان این بازی اومده بود ولی چند هفته تاخیر برام فرقی نداره. فقط امیدوارم بازی در حد انتظاری که دارم باشه و این برام مهمه.
تاریخ دقیق برای pc کی هست؟
امیدوارم بیشتر شبیه به pop:ww باشه چون sot رو اصلا خوشم نیومد ازش!![]()
Last edited by loomina; 15-05-2010 at 19:54.
یه 20 روز و اندی دیگه
دوستان بازی رو کجا ها اوردن ؟
الان پایتخت بودم همه گفتن فردا
بچه ها هر کی بازی رو گرفت بیاد بگه از کجا گرفته
سلام
چه جوریاس که بازی اومده؟ برا x360 زده 21 می و برای pc 11 جون . امروز تازه 15 میه. پس اگه الان برا کنسول اومده حتما 4 یا 5 جون برا pc میاد. نه؟ راستی نکته جالبی که تو اکثر تریلر ها دیدم دایالوگ های فارسی کارکترا بوده. چه کاراکترای خوب چه بد. فکر کنم از 2008 به بعد یوبی به این فکر افتاد حالا که اسم بازی شاهزاده فارسه بهتره یه ربطی هم توش داشته باشه. بماند که استیل و فرم کاراکترا همچنان عربیه. بهتره یه فکری به حال اینم بکنه. به هرحال ایرانیا و فارسها بسیار زیباتر و خوش استیل تر از این تازیا هستند. و البته بهتر بود که نفراتی رو برای دایالوگ های فارسی انتخاب میکردند که با این حرف زدنشون یه جوری توهین به لهجه شیرین فارسی نکند. (بهتر بود همون انگلیسی بلغور میکردن).
Last edited by mosolim; 15-05-2010 at 19:44.
بعید میدونم چنین کاری کنه !
اونم تو چنین شرایطی که ایران داره که از بازی و سایت و کالا و ... تحریم هست!
راستش این که گفتین استیل کارکتر عریبیه به نظرم درست نیست
چون شما اگه بخاطر بیاری توی شماره اول یعنی sands of time vk رنگ موهای سر پرنس بور و حالتش لخت بوده
توی شماره دوم هم رنگ چشمهاش اگه اشتباه نکنم آبی بوده
یعنی حتی قیافش غربی بوده نه فارسی...چه برسه به عربی!
ولی اگه کاری کنن که حداقل مثل بازی اساسینزکرید یه قسمتهاییش فارسی صحبت کنند یا حتی همون توی بازی منوی language گزینه persian داشته باشه که کلا فارسی بشه که عالیه
ولی به قول دوستمون که عمرا ما ایرانیا رو اینقدر دیگه تحویل بگیرن
بازیش برا 360 پیدا میشه تو پایتخت؟؟
فردا همه جا بازی رو میاره + نکست جن و 360shop
خوب ظاهرا این کاربر BC که اولین نظر RDR رو داده بود این بازی رو هم زودتر از همه Comment کرده
من بازی کردم
دموی اول بازی با یه جمله باحال ایرونی شروع میشه (داستان بازی رو نمیگم )
میگه : حــــــــــــــــــمـــــ ــــــــــــــــلــــــــ ــــــــــــــــه
نور پردازی بازی قشنگ بود
از بین در و دیوار های شکسته ، نور با یه ظرافت خاصی رد میشه ، دیدنیه
من الان تو حالت آموزش Tutorial بازی هستم
نکته جالب بعدی جمله های فارسی بازیه ....
من تا الان اینارو شنیدم :
حالا اجازه میدم وزیرم بشی
اینا همش طلای خالصه
نزارین بره
هیچ کیو زنده نزارین
حمله....
اومدم بگم که زیباست بچه ها !
بازی به دوران اوج خودش برگشت...
من یکم بیشتر بشینم بازی کنم تا بعد بازم اگه نکته جالبی دیدم خبرتون میکنم.
ا الان که اوایل بازی بود زیاد جنگ نداشتم با دشمنا اما الان که بازی داستانیش کم کم شروع شده
خیلی زیبا و جالب شده
قشنگ ترین و بهترین صحنه های مبارزه وقتی هست که روی سر دشمن میپره و حرکت های مختلف میزنه
معمولا توی مبارزه ها 10 - 15 تا دشمن دورت میکنن ، دشمن های این مرحله همه اسکلت هستند ، فقط باید بزنی و بکشی !
با هر جنگ ، یه چیز به نام xp بهیتون میده که قابلیت آپگرید اصلحه ها و ... رو به شما میده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)