tommy hilfiger چی هست؟ مدل عینک آفتابی؟
هر چی هست اگر پیداش نکردید .. برید مرکزش..خیابون جمهوری زیر پل حافظ ..کوچه محمد بیک..
پاساژ سعید و کنارش پاساژ بزرگان..![]()
tommy hilfiger چی هست؟ مدل عینک آفتابی؟
هر چی هست اگر پیداش نکردید .. برید مرکزش..خیابون جمهوری زیر پل حافظ ..کوچه محمد بیک..
پاساژ سعید و کنارش پاساژ بزرگان..![]()
سلام...می خواستم در مورد عینک پروفسور که جدیدا داره تلوزیون ملی ایران و شبکه های پربیننده ماهواره هم تبلیغ میکنه
یه موضوعی رو بگم....
اینکه میاد تو تبلیغ میگه دسته ضد حساسیت... این نوع روکش ضد حساسیت 10 ساله حداقل که اکثر فریمها دارن...
یعنی فریمهای جدید همشون هم دماغه ضد حساسیت دارند و هم دسته ضد حساسیت..
یه موضوع دیگه هم که تو تبلیغ میگه طراحی ایتالیا...بله درسته ولی ایشون کپی برداری کردند از طرحهای ایتالیایی و دادند
کارخونه های چینی براشوند ساختند....
یه چیز دیگه هم اینه که صاحب مارک پروفسور ..علی حیادار ..که همه عینکسازها میناسنش تو پاساژ سعید هم دفتر داره ...
الان فقط داره پول خرج میکنه ملیاردی برای تبلیغ در صدا و سیما و شبکه های ماهواره ای اینکه مارک پروفسور را جا بندازه تو ایران....
ولی هیچ چیز خاصی نداره فریمهاش...فقط داره پول تبلیغ میده
توی صفحه اول 3 تا مارک برای فریم معرفی کردن که من توی سایت هایی مثلاثری از اون ها ندیدن حالا اگه دوستان مارکی میشناسن که کیفیت و قیمت مناسبی داشته باشه معرفی کننکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین دوست عزیز فریمهای طبی تو ایران بیشتر از هزار تا مارکه ...
اگر فریم مارک دار ارجینال می خواید و اگر تو تهران و ایران هستید برید خیابون کاخ اونجا ارجینال فروش هستند..
اینجوری نیست که مثل تلوزیون باشه فقط مارک پاناسونیک خوب باشه یا سامسونگ بهتر از اون باشه...
عینک یه چیزیه که فریم 20 هزار تومنیش هم چند سال کا رمیکنه فریم چند ملیونیش هم همونطور کا رمیکنه..
یه تیکه فلزه...
شما هر فریمی رفتی بخری دقت کن سنگین نباشه ...دستهاش ضد حساسیت باشه..دماغه ضد حساست ژله
ای داشته باشه...اگر ورزشکاری تیتانیوم میتونی بگیری که نشکنه..
اگر پولداری فریم ارجینال بگیر اونم فرقی نمیکنه...همونکارو میکنه...
اینجوری نیست که یک عینک 10 ملیون باشه بهتر باشه از عینکی که 70 هزار تومنه...
اون عینک 10 ملیونی بخاطر طلا و بلریانهای نگینی و برندی که داره گرونه...
ببین یه مثال ساده هست که میگه..شما میتونی بری یه رستوران خوب 400 هزار تومن پول غذا بدی بخوری..
یا میتونی بری 1 کیلو گوشت گوسفند بخری با 1 کیلو ماهی کلا 30 هزار تومن و بیشتر از اون 400 هزار تومن
بهت حال میده...
سرتو درد نمیارم ...
بعد از فریم هم باید به ساخت فریم دقت کنی...اینکه عینک دقیقا با شماره نسخه که داری دقیق باشه...
باید بری چشم پزشک بدی چکش کنه محور درست باشه فاصله کانونی درست باشه خود عدسی نمره دقیق
باشه..فریم هم اگر خوب ازش استفاده کنی شب موقع خواب قشنگ دربیاری بزاریش یه گوشه و صبح بزنی به چشمت برات خوب کا رمیکنه...
من خودم با اینکه میتونم هر روز یه فریم عوض کنم اگر بخوام ( به دلیل شغلمون ) ولی یه فریم 50 تومنی
برداشتم 2 سال هم هست دارم استفاده میکنم عدسیم هم با دستمال کاغذی هر روز پاک می کنم
..خیلی هم راضیم...احیاجی هم به مشاوره نداره...هر عینکی دوست داشتی انتخاب کن...
فقط دسته هاش ضد حساسیت باشه که سرطان پوست نگیری..یه دماغه خوب هم داشته باشه که جا نندازه..
ریگلاژ باشه اذیتت نکنه ..
مرسی دوست عزیز توضیحاتتون کامل بود ولی یه سوال دیگه ای که داشتم اینه که برای تعیین نمره چشم بینایی سنجی بهتره یا دکتر چشم پزشک
و اما درباره فریم من پارسال یه فریم گرفتم مشکی رنگ اما امسال کامل رنگش رفته و سفید شده برای همین میخواستم این دفعه یه انتخاب خوب داشته باشم چون دیدم شما تو این زمینه تخصص دارید اگه بخواید از بین اون 3 تا برند اولی یکی را انتخاب کنی خودتون کدوم را بر میدارید
به نظر من فرقی نمیکنه اپتومتر و چشم پزشک هر 2 شون علم این رو دارند که شماره چشم شما رو
به راحتی و دقیق تعیین کنند..ولی چشم پزشک بیشتر درس خونده و میتونه عمل جراحی هم انجام بده..
اون 3 تا برند اگر منظورتون 3 تا برند صفحه اوله..اونا فریمهای حمید خداکرمی ... که 1 سال گارانتی بی قید
و شرط داره.. یعنی اگر رنگش بره یا فریم بشکنه می برید مغازه و 1 دونه نوش رو تحویل میگیرید..و خیلی
هم جنسشون عالیه...از درجه 1 های ایرانه..هر کدوم که دوست داری و به صورتت میاد و قشنگتره رو انتخاب
کن ... سعی کن 1 نفر رو حتما با خودت ببری موقع خرید مادر یا خواهر که بیاد نظر بده عینک قشنگ انتخاب
کنی..باز بعدا پشیمون نشی...چون تو هرمغازه حداقل 200 مدل عینک پیدا میشه..
عدسیت هم حتما آنتی رفلکس انتخاب کن....
دوست عزیز آدرس مغازت رو لطف میکنی بگی؟![]()
فریم هاحمید خداکرمی کدوم یکیه
حمید خداکرمی وارد کننده sergio martini . oxygen . cavaliere و چند مارک دیگست...
علی حیادار هم وارد کننده مارک professor که هر روز تبلیغ میکنه تلوزیون و ماهواره....
10 آبان بود برنامه به خانه بر می گردیم علی حیادار رو دعوت کرده بود درباره فریمهاش صحبت میکرد البته پول
داده بود به تهیه کننده برای تبلیغش..
هر 2 هم فریمهاشون گارانتی دارن...علی حیادار 6 ماه گارانتی گذاشته و حمید خداکرمه 1 سال..
و هر دو هم عینکهای خوب و استاندارد با هزاران طرح و شکل فانتزی و اسپرت و سنگین وارد می کنند
ببین تقریبا 99% عینکهای ایران استاندارد هستند...شما هیچ ترسی از خرید نداشته باش...
یسری عینکها هستند که حاضری هستند برای نزدیک بینی با قیمت 2 هزا رتومن که دستفروشها هم
میفروشن...اونها بی نهایت غیر استاندارد هستند شیشهاش همه موج دار غیر استاندارد و به اسم 1 بار
مصرف معروفه...
یه مارک دیگه هم هست با نام antonio banderas که پخشش کشوری شده 2 ساله اونم دست مسعود
اسماعیل پور ..
همه وارد کننده ها فریمهای خوب و درجه 1 و استاندارد وارد میکنند غیر از این باشه عینک سازها ازشون
خرید نمی کنن..
خیالتون راحت باشه از هر جای ایران خرید میکنید و هر مارکی که می خرید با خیال راحت خریدتون رو بکنید
![]()
دوست عزیز خلافه قوانینهدوست عزیز آدرس مغازت رو لطف میکنی بگی؟![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)