تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرويس مستقيم مخابرات يا سرويس شركت هاي اينترنتي؟

راي دهنده
252. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مخابرات

107 42.46%
  • شركت هاي اينترنتي

145 57.54%
صفحه 18 از 94 اولاول ... 81415161718192021222868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 933

نام تاپيک: سرويس ADSL مخابرات تهران بزرگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه tatu_mail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من فكر نكنم روي خط فيبر نوري بدن چون از كرج هم پرسيدم گفت امكان پذير نيست البته يك ماه پيش اگه كسي اطلاعات داره بگه لطفا ممنون

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من مدل قهوه ای رنگ 8811 رو دارم .... در حالت عادی با 192.168.1.1 نمیره داخل اون مسیر ... باید ای پی بدم که مشکلی نیست اینجاش ...
    مشکل اینه که من چطور میتونم کانفیگ مخصوص مخابرات رو انجام بدم ...

به من چیزی نگفتند ... فقط گفتند یک کانکشن بسازید و وصل بشید تو حال دیفالت ولی نمیشه ! به همین خاطر میخوام دستی کانفیگ کنم ...

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

من فكر نكنم روي خط فيبر نوري بدن چون از كرج هم پرسيدم گفت امكان پذير نيست البته يك ماه پيش اگه كسي اطلاعات داره بگه لطفا ممنون

به پست اول همين تاپيك مراجعه كنيد:

خجسته‌نيا با بيان اين‌كه ارائه سرويس در مناطقي كه برروي فيبر نوري نيست و برروي شبكه مسي قرار دارد، در اولويت است، درباره زمان تحويل ADSL به متقاضيان مناطق مختلف تهران اظهار كرد: بعد از ثبت‌نام به طور معمول بين 24 تا حداكثر 48 ساعت، ADSL درخواستي وصل خواهد شد.

نقل قول نوشته شده توسط Beny-Nvidia
    سلام
    من مدل قهوه ای رنگ 8811 رو دارم .... در حالت عادی با 192.168.1.1 نمیره داخل اون مسیر ... باید ای پی بدم که مشکلی نیست اینجاش ...

به من چیزی نگفتند ... فقط گفتند یک کانکشن بسازید و وصل بشید تو حال دیفالت ولی نمیشه ! به همین خاطر میخوام دستی کانفیگ کنم ...
    والا فكرم به جايي نمي رسه. مشكلت رو تو تاپيك راه اندازي Adsl / خريد مودم - نصب مودم-رفع عيب مودم شرح بده شايد راه حلي پيدا بشه. اگر درست نشد برو مخابرات ازشون سوال كن.
    Last edited by mehrdad38; 27-01-2010 at 00:28.

4. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام

سیستمش همون pppoe هست یعنی اگر روتر در حالت بریج باشه با ساخت یک کانکشن بردبند وصل میشه ولی داستان اینه که بعضی از مناطق فعال نیست یعنی چراغ استتوس روشنه ولی وصل نمیشه منتها چون زنگ میزنن که وصل شده واسه همین ملت دهنشون سرویس میشه تا بفهمن که ایراد از خودشونه. یه نمونه من توی میرداماد دیدم مخابرات قدوسی بنده خدا با ذوق و شوق اومده مودم 100 تا یه غازی که خداییش 5 تومن نمی ارزه و فقط یک لن داره 50 تومن انداختن رو وصل کرده کانکشن ساخته ولی نتونسته وارد بشه زنگ زده یکی اومده 15 تومن داده که ویندوزشو عوض کنه چون همش فکر میکرده ایراد از سیستمشه بعدا دیده باز هم نشد بمن زنگ زد چون من سعادت آباد یکی از همین مخابراتی ها رو کارش رو کرده بودم که تو رو خدا بیا اینو راه بنداز رفتم با مودم خودم ایسوس دیدم که هیچ مشگلی نیست الا این که استتوس الکی روشنه هرچی هم زنگ میزدیم به اون مثلا پشتیبانی کسی جواب نمیداد.
    حالا اونایی که فکر میکنن علی آباد دهیه عملا تجربه کنن تا قدر همین شرکتها یی که هر روز فحش میدن رو بفهمن تازه 2 مورد دیگه هم خبر دارم که از حوصله شما خارجه.
    برای فیبر نوری(نه پی سی ام) فقط مخارات تحهیزاتشو داره بده.
    Last edited by reb; 27-01-2010 at 01:24.

6. این کاربر از reb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ashkan_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

من میخوام برای یکی از دوستان از مخابرات سرویس بگیرم ... مودم چی بگیرم ؟؟؟ D-link خوبه ؟؟؟ توی مراحل کانفیگنش کار خاصی که نداره ؟؟؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

سلام

خوب شما کانفیگ عادی را که بلد هستید فقط میمونه VPI و VCI مخابرات!

VPI=0وبه جای VCI=35 قراردهید. احتمالا برای مخابرات هم همین vpi ,vci باشه .......

توی مودم من یه قسمت داره به نامConnection Search داره که خودش سرچ میکنه VPI و VCI

در نهایت اگه نشد باید تماس بگیرید 1899

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

کسانی که گرفتند چرا تست سرعت نمی گیرند؟

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان خبری از ارائه سرویس در استان نیست ؟ فقط در شهر تهران هستش ؟

معلوم نیست کرج رو کی پوشش میدن ؟

مخلصیم .

آخر فروم باز ashkan_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

رفتم آزادگان میگه اولاً به مستجر نمیدیم ... بعد میگم پس من خط می گیرم میگه 90% احتمال داره PCM باشه ... من چه کار کنم آخه ؟؟؟
    مگه PCM غیر قانونی نشد ؟؟؟ پس چرا باز دارن PCM میدن ؟؟؟

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقا ایتا که میگن فقط به عضو هیوت علمی و قضات میدن ؟ چجوریاست ؟ مخابرات شهید توکلی گفتن تجهیزات کمه فعلا کابرای خونگی یا حتی شرکتها هنوز نمیدن :|

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •