من فكر نكنم روي خط فيبر نوري بدن چون از كرج هم پرسيدم گفت امكان پذير نيست البته يك ماه پيش اگه كسي اطلاعات داره بگه لطفا ممنون
مخابرات
شركت هاي اينترنتي
من فكر نكنم روي خط فيبر نوري بدن چون از كرج هم پرسيدم گفت امكان پذير نيست البته يك ماه پيش اگه كسي اطلاعات داره بگه لطفا ممنون
سلام
من مدل قهوه ای رنگ 8811 رو دارم .... در حالت عادی با 192.168.1.1 نمیره داخل اون مسیر ... باید ای پی بدم که مشکلی نیست اینجاش ...
مشکل اینه که من چطور میتونم کانفیگ مخصوص مخابرات رو انجام بدم ...
به من چیزی نگفتند ... فقط گفتند یک کانکشن بسازید و وصل بشید تو حال دیفالت ولی نمیشه ! به همین خاطر میخوام دستی کانفیگ کنم ...
به پست اول همين تاپيك مراجعه كنيد:
خجستهنيا با بيان اينكه ارائه سرويس در مناطقي كه برروي فيبر نوري نيست و برروي شبكه مسي قرار دارد، در اولويت است، درباره زمان تحويل ADSL به متقاضيان مناطق مختلف تهران اظهار كرد: بعد از ثبتنام به طور معمول بين 24 تا حداكثر 48 ساعت، ADSL درخواستي وصل خواهد شد.
نوشته شده توسط Beny-Nvidia
والا فكرم به جايي نمي رسه. مشكلت رو تو تاپيك راه اندازي Adsl / خريد مودم - نصب مودم-رفع عيب مودم شرح بده شايد راه حلي پيدا بشه. اگر درست نشد برو مخابرات ازشون سوال كن.
Last edited by mehrdad38; 27-01-2010 at 00:28.
سیستمش همون pppoe هست یعنی اگر روتر در حالت بریج باشه با ساخت یک کانکشن بردبند وصل میشه ولی داستان اینه که بعضی از مناطق فعال نیست یعنی چراغ استتوس روشنه ولی وصل نمیشه منتها چون زنگ میزنن که وصل شده واسه همین ملت دهنشون سرویس میشه تا بفهمن که ایراد از خودشونه. یه نمونه من توی میرداماد دیدم مخابرات قدوسی بنده خدا با ذوق و شوق اومده مودم 100 تا یه غازی که خداییش 5 تومن نمی ارزه و فقط یک لن داره 50 تومن انداختن رو وصل کرده کانکشن ساخته ولی نتونسته وارد بشه زنگ زده یکی اومده 15 تومن داده که ویندوزشو عوض کنه چون همش فکر میکرده ایراد از سیستمشه بعدا دیده باز هم نشد بمن زنگ زد چون من سعادت آباد یکی از همین مخابراتی ها رو کارش رو کرده بودم که تو رو خدا بیا اینو راه بنداز رفتم با مودم خودم ایسوس دیدم که هیچ مشگلی نیست الا این که استتوس الکی روشنه هرچی هم زنگ میزدیم به اون مثلا پشتیبانی کسی جواب نمیداد.
حالا اونایی که فکر میکنن علی آباد دهیه عملا تجربه کنن تا قدر همین شرکتها یی که هر روز فحش میدن رو بفهمن تازه 2 مورد دیگه هم خبر دارم که از حوصله شما خارجه.
برای فیبر نوری(نه پی سی ام) فقط مخارات تحهیزاتشو داره بده.من فكر نكنم روي خط فيبر نوري بدن چون از كرج هم پرسيدم گفت امكان پذير نيست البته يك ماه پيش اگه كسي اطلاعات داره بگه لطفا ممنون
Last edited by reb; 27-01-2010 at 01:24.
من میخوام برای یکی از دوستان از مخابرات سرویس بگیرم ... مودم چی بگیرم ؟؟؟ D-link خوبه ؟؟؟ توی مراحل کانفیگنش کار خاصی که نداره ؟؟؟
خوب شما کانفیگ عادی را که بلد هستید فقط میمونه VPI و VCI مخابرات!
VPI=0وبه جای VCI=35 قراردهید. احتمالا برای مخابرات هم همین vpi ,vci باشه .......
توی مودم من یه قسمت داره به نامConnection Search داره که خودش سرچ میکنه VPI و VCI
در نهایت اگه نشد باید تماس بگیرید 1899
کسانی که گرفتند چرا تست سرعت نمی گیرند؟
دوستان خبری از ارائه سرویس در استان نیست ؟ فقط در شهر تهران هستش ؟
معلوم نیست کرج رو کی پوشش میدن ؟
مخلصیم .
رفتم آزادگان میگه اولاً به مستجر نمیدیم ... بعد میگم پس من خط می گیرم میگه 90% احتمال داره PCM باشه ... من چه کار کنم آخه ؟؟؟
مگه PCM غیر قانونی نشد ؟؟؟ پس چرا باز دارن PCM میدن ؟؟؟
آقا ایتا که میگن فقط به عضو هیوت علمی و قضات میدن ؟ چجوریاست ؟ مخابرات شهید توکلی گفتن تجهیزات کمه فعلا کابرای خونگی یا حتی شرکتها هنوز نمیدن :|
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)