تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 32 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 312

نام تاپيک: ما هم بالاخره DV6 2020 خریدیم!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با تشكر از پاسخ دوستان.حالا مساله جرقه به كنار.من دوباره لپ تاپو شارژ كردم پس از آن روشن كردم و دقيقا 1 ساعت و 10 دقيقه كار كرد و شارژ تموم و خاموش شد .دوستاني كه 2020 را دارن لطفا بفرمايند كه متوسط كاركرد لپ تاپ در مواقع عادي چقدر بايد باشد؟من استفاده عادي دارم و استفاده سنگين ندارم.اگه باتري رو فريز كنم مشكل حل ميشه؟؟ديگه اينكه ميشه بدون باتري با برق مستقيم با لپ تاپ كار كرد؟لطفا به سوالام پاسخ بديد!
    سلام

اول آداپتور و شارژر رو روی هم کامل سوار کن ، بعد سری که باید بخوره به پریز رو وصل کن و در آخر به لپ تاپ وصل کن ! باتری شما فکر کنم مثل مال من 6-Cell باشه ... عمر بدون استفاده این باتریها حدود 3 ساعت هست ... یعنی فقط روشنش کنی و ازش استفاده نکنی ... اگر یک کمی باهاش ور بری کم میشه ... مثلا موسیقی گوش بدی یا بازی کنی ... در مجموع عمر باتریش زیاد نیست ... من تو فکرم تا چند وقت دیگه یه 12-Cell بگریم .

در ضمن سعی کن هر وقت به برق دسترسی داری از باتری استفاده نکن ... هرگز هم وقتی باتری رو نوت بوک سواره از برق استفاده نکن ... یعنی اول باتری رو جدا کن و بعد به برق وصل کن و روشنش کن ... اگر با باتری و برق همزمان استفاده کنی عمر باتریت زود تموم میشه و مشکلات فراوانی به وجود میاره ... در ضمن اگر میخوای که تو حالت باتری بیشتر برات کار کنه باید تنظیمات انرژی رو در حالت حداکثر باتری تنظیم کنی !

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

این مدل لپ تاپ به خاطر cpu 4 هستش مصرف شارژ بالایی داره و در کارکرد کاملا عادی(نه موزیک و بازی و...) حدود 1.5-2 ساعت جواب میده و موقع بازی یا موزیک و... حدود 1ساعت، پس باتریت نفکرم ایرادی داشته باشه...

3. این کاربر از masoud8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه roozbeh1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام

اول آداپتور و شارژر رو روی هم کامل سوار کن ، بعد سری که باید بخوره به پریز رو وصل کن و در آخر به لپ تاپ وصل کن ! باتری شما فکر کنم مثل مال من 6-Cell باشه ... عمر بدون استفاده این باتریها حدود 3 ساعت هست ... یعنی فقط روشنش کنی و ازش استفاده نکنی ... اگر یک کمی باهاش ور بری کم میشه ... مثلا موسیقی گوش بدی یا بازی کنی ... در مجموع عمر باتریش زیاد نیست ... من تو فکرم تا چند وقت دیگه یه 12-Cell بگریم .

در ضمن سعی کن هر وقت به برق دسترسی داری از باتری استفاده نکن ... هرگز هم وقتی باتری رو نوت بوک سواره از برق استفاده نکن ... یعنی اول باتری رو جدا کن و بعد به برق وصل کن و روشنش کن ... اگر با باتری و برق همزمان استفاده کنی عمر باتریت زود تموم میشه و مشکلات فراوانی به وجود میاره ... در ضمن اگر میخوای که تو حالت باتری بیشتر برات کار کنه باید تنظیمات انرژی رو در حالت حداکثر باتری تنظیم کنی !
    من پاسخی رو که از پشتیبانی آنلاین hp.com گرفتم بهتون میگم
    هیچ وقت لپ تاپ رو بدون باتری روشن نکنید
    زمانی که باتری شارژ کامل بشه شارژ باتری قطع میشه و سیستم مستقیم از کابل برق انرژیش رو تامین می کنه اما اینم گفت که این کار رو به مدت طولانی مثلا بیشتر از 24 ساعت انجام ندید چون این موقع از عمر باتری کاسته میشه اما برای مدت زمان کمتر حتما از باتری استفاده کنید

5. 2 کاربر از roozbeh1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اینم پیشنهاد من که با جواب hp.com تناقضی نداره:

بذارید باتری 100% شارژ کامل شه و 1-2 ساعت هم همینطور باشه و اگه خواستید به کار با لپ تاپ ادامه بدید، شارژر رو جدا کنید و کار کنید تا شارژ به 13% برسه و هشدار شارژ بده، حالا دوباره شارژر رو وصل کنید و حدود 3 ساعتی به شارژ باشه و دوباره شارژر رو جدا کنید و به همین ترتیت...
    با این کار شما از باتری هم استفاده می کنید و موجب رفرش شدن سلولهای ذخیره انرژی باتری می شید که باعث عمر طولانی تر باتری میشه...

داره خودمونی میشه Hamed_jon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با سلام
    بچه ها من تمام صفحات رو مرور كردم و تقريبا ميشه گفت اين لب تاپ رو انتخاب كردم و تا آخر هفته ميگيرمش، فقط اينكه گارانتي ارزش داره هزينه كرد؟
    آخه من اهل بازي هاي سنگين و اين چيزا نيستم ، مهندسي نرم افزار ميخونم و ديگه ترم آخرمه و به اونصورت نميخوام ازش كار بكشم فقط كاراي معمولي و برنامه نويسي و طراحي.

در نمايشگاه كامكس مشهد كه همين هفته پيش بود ديدمش و حسابي جذب قيافه و كانفيگش و امكاناتش شدم!!!!
    اگه نكاتي رو قبل از خريد لازم ميدونيد حتما بگين .
    ممنون از همگي اساتيد...
    Last edited by Hamed_jon; 31-01-2010 at 08:01.

8. این کاربر از Hamed_jon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با سلام
    بچه ها من تمام صفحات رو مرور كردم و تقريبا ميشه گفت اين لب تاپ رو انتخاب كردم و تا آخر هفته ميگيرمش، فقط اينكه گارانتي ارزش داره هزينه كرد؟
    آخه من اهل بازي هاي سنگين و اين چيزا نيستم ، مهندسي نرم افزار ميخونم و ديگه ترم آخرمه و به اونصورت نميخوام ازش كار بكشم فقط كاراي معمولي و برنامه نويسي و طراحي.

در نمايشگاه كامكس مشهد كه همين هفته پيش بود ديدمش و حسابي جذب قيافه و كانفيگش و امكاناتش شدم!!!!
    اگه نكاتي رو قبل از خريد لازم ميدونيد حتما بگين .
    ممنون از همگي اساتيد...
    بله ارزش داره، چون ممکنه یه ایراد غیرمنتظره بوجود بیاد که اصلاً فکرش هم نکنی، مثلاً هاردش بسوزه! شما میگی کار سنگین باش نمیکنی ولی بازم احتمال به وجود آمدن هر گونه اشکالی وجود داره! پس سعی کن به گارانتی اهمیت بدی، تفاوت هزینه ای که میکنی فوقش 50 تومنه و نسبت به 1.5 میلیون چیزی نمیشه!

و موقع خرید باید حواست باشه که لپتاپ در جعبه پلمپ باشه و روی صفحش یه پلاستیک چسبیده باشه. وقتی برای اولین بار روشن میشه تنظیمات مربوط به ویندوز از جمله انتخاب username و password ظاهر میشه. به آپشنهاش هم دقت کن که کامل باشه، مثلاً اگه فروشنده گفته با مودم یا FP یا بلوری و ... تحویل داده میشه، ببین که که حرفش درسته یا نه.
    در صورت امکان هم صدا و دوربین و DVD-Rom و دکمه های تاچ رو هم تست کن...

10. 3 کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

فقط یه نکته در مورد گارانتی بگم: گارانتی داشته باشه خوبه اما همه چیز رو تضمین نمیکنه، پیشنهاد من اینه که از گارانتی های معروف خرید نکنی چون فقط پول شهرتشون رو می خورن و قیمتشون بیهوده بالاست(این رو از تجربه گشت و گذار 6-7 ساعته تو تهران می گم، مثلا قیمت ناتالی و... در مورد همین مدل حدود 70 تومان از قیمتی که من خریدم بالاتر بود و تخفیف هم نمی دادن! )

12. این کاربر از masoud8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hamed_jon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

فقط یه نکته در مورد گارانتی بگم: گارانتی داشته باشه خوبه اما همه چیز رو تضمین نمیکنه، پیشنهاد من اینه که از گارانتی های معروف خرید نکنی چون فقط پول شهرتشون رو می خورن و قیمتشون بیهوده بالاست(این رو از تجربه گشت و گذار 6-7 ساعته تو تهران می گم، مثلا قیمت ناتالی و... در مورد همین مدل حدود 70 تومان از قیمتی که من خریدم بالاتر بود و تخفیف هم نمی دادن! )

پس يعني به نظرت گارانتي رو يكي از همين معموليا بگيرم و مثلا از ايران اچ پي نگيرم؟

كسي قيمت امروز hp dv6 2020 رو نداره بزاره واسم؟؟؟؟

آخه من قيمتاي متفاوتي ديدم و دقيقا بگين گارانتي چقدر در مياد(حداقل و حداكثر)

در ضمن تو سايت خود ايران اچ پي هم مدل 2020 رو نديدم،كدوم قسمته؟

داره خودمونی میشه iman_yakoza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس يعني به نظرت گارانتي رو يكي از همين معموليا بگيرم و مثلا از ايران اچ پي نگيرم؟

كسي قيمت امروز hp dv6 2020 رو نداره بزاره واسم؟؟؟؟

آخه من قيمتاي متفاوتي ديدم و دقيقا بگين گارانتي چقدر در مياد(حداقل و حداكثر)

در ضمن تو سايت خود ايران اچ پي هم مدل 2020 رو نديدم،كدوم قسمته؟
    من از مادیران گرفتم 1650 تومان

15. این کاربر از iman_yakoza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    من میخوام یه 2020 از ایران اچ پی بخرم 3 تا سوال از بچه هایی که این دستگاه رو با گارانتی ایران اچ پی خریدن بپرسم.
    1- رنگ کیبورد مشکی هست یا نقره ای ؟
    2-کیف و موس ایران اچ پی(پکیج2) ارزش 90 هزار تومان گرونتر خریدنو داره یا پکیج 1 رو بخرم ؟
    3-دکمه های کیبورد فارسی داره یا فقط لاتین هستش ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •