خانهای با تمامیِ امكانات: سونا خشك، سونا بخار، استخر، جكوزی، سالنكنفرانس، سالن بدنسازی، لابیِ بزرگ، 5 خوابه، 450 متر زیربنا، دوبلكس ( یعنی كلا 900 متر )، در بهترین نقطة بالایِ شهر، پنتهاوسِ یه برجِ 40 طبقه، با دیدِ عالی متعلق به اینجانب میباشد! دل همتون بسوزه
-
یكی تو استادیوم بوده داشته فوتبال نگاه می كرده هی می گفته عجیبه واقعاً عجیبه. می گن چی عجیبه؟ می گه: 100 هزار تماشاچی 22 تا بازیكن 3 تا داور. می گن خوبچیش عجیبه؟ می گه گنجشكه همه رو ول كرده ریده رو سر من!!!
-
وقتی پیر میشی، ممکنه موهاتواز دست بدی یا امکان داره
دندون هات خراب بشه و از دست بره ، ولی زیبائیت رو ازدست نمیدی
خب آدم چیزی رو که نداره ، هیچوقت از دست نمیده !
-
میگن: گوشه آسمون نوشته؟ هرکی یارش خوشکله؟ جاش تو بهشته.
خدائیش چه شانسی داریاااااا مفتی مفتی داری میری بهشت !
-
عاشق اون نیست كه واسه عشقشتوی سرما آتیش روشن كنه
عاشق اونیه كه كتشو بده به عشقش، خودش سرما بخوره، 6تاآمپول بزنه، دهنش سرویس بشه تا دیگه از این غلطا نكنه
-
حاصلازدواجهای زیر رو میدونین چی میشه؟
اگه یه مرغ با یه دلفین ازدواج كنه =====> بچشون مرفین میشه
اگه یه جغد با یه فوك ازدواج كنه =====>بچشون جوك میشه
اگه یه قو بایه قناری ازدواج كنه =====>بچشون قوری میشه
اگه یه پروانه بایه شبتاب عروسی كنه =====> بچشون پرتاب میشه
-
ببینم از پسر شجاع خبرداری؟ میگن رفته خدمت. خبر راسته؟
-
اون چیه اولش منم دومشتویی آخرش زبون داره؟ . . . . . . . گل گاو زبون
-
لات تریناس ام اس سال 88: آب دماغتیم...آنتی هیستامین بخور، فنا شیم!
-
یهاس ام اس Alo...sal,.,,.k...i,.,.,.c...,r..ba..,M......,p.. شرمنده این اس ام اسآنتن نداد وگرنه کلی می خندیدی
-
می دونیچه قدر دوستت دارم؟ به اندازه ی تارهای موی سرت ضربدر تعداد نفس هایی که تا آخرعمر می کشی، ضربدر تمام ستاره های آسمون، ضربدر صفـــــــر
-
كاشكی علم آنقدر پیشرفتكرده بود
كه از همین جا . . .
. . . . . . . . . . .
با بیل میزدم تو سرت !
-
تو بهترین , زیباترین , مهربون ترین , خوش تیپ ترین , و با شخصیت ترین دوستی که داشتی منم !
-
میتونم یه چیزی بهت بگم؟....
مطمئن باش که از ته قلبه !
همیشه از خدامیخواستم که یه همراه خوب تو زندگی بهم بده که همیشه کنام باشه و بتونم باهاشارتباط برقرار کنم...
خدا یکیشو بهم داد...
مال من نوکیاست...
مال تو چیه!؟
-
وییز . . ..ویییزز . . ..ویییزّز ویییییییزّزّز....تـــــــــ ــــق کشتممگس بود میخواست از خواب بیدارت کنه حالا راحت بخواب!