دوستان من این فایلها رو ریختم روی فلش و به دستگاه وصل کردم. اون فایل اخری زیرنویس فارسی هست که فرمتش هم میبینید srt هست.
دستگاه هم زیرنویس رو بدون ایراد نشون میده دقیقا مثل کامپیوتر!
![]()
دوستان من این فایلها رو ریختم روی فلش و به دستگاه وصل کردم. اون فایل اخری زیرنویس فارسی هست که فرمتش هم میبینید srt هست.
دستگاه هم زیرنویس رو بدون ایراد نشون میده دقیقا مثل کامپیوتر!
![]()
با سلام
ميخاستم نظرتون رو در مورد سينماي خانگي سونيا5550 بدونم
قيمتش حدود 170 است
با پلير حدود 190است
اگه ميشه در مورد كيفبت صداش هم توضيحي بدين
آيا ارزش گرفتن داره ؟ من بيشتر براي كامپيوتر مي خواهم استفاده كنم . توي عكس گفته شده dts و دالبي هم است آيا واقا اينجوره؟
اگه از سايت سازنده لينكي دارين لطفا بزارين
با تشكر
احتمالا زیر نویس تو ساختار فیلم هست (Embed شده). تا اونجا که من میدونم به جز یکی دومدل از توشیبا هیچ پلیری انکودینگ UTF-8 رو پشتیبانی نمیکنه.
من چندتا dvd فیلم دیگه هم به همین صورت دارم. اونا رو هم با زیرنویس فارسی پخش میکنه. درحالیکه همین dvdها رو توی سینمای سونی گذاشتم فارسی پخش نمیکرداحتمالا زیر نویس تو ساختار فیلم هست (Embed شده). تا اونجا که من میدونم به جز یکی دومدل از توشیبا هیچ پلیری انکودینگ UTF-8 رو پشتیبانی نمیکنه.
به این میگن قدرت فیلیپس
حالا از اینکه 3378 رو خریدم احساس غرور میکنم
باید یه تاپیک جدا واسه این غول HT بزنیم تا همه پی به قدرت این ناناز زیبا ببرن![]()
آقا مهدی گل استاد عزیزم
3378 رو هم به اون یکی دو مدل اضافه کن که ترکونده
اگر واقعا اینطور باشه ،بازهم یک مزیت بزرگ برای فیلیپس محسوب میشه.
با سلام به شما
اگه زیر نویس به فیلم ADD شده باشه باید اگه زیرنویس و از فولدر کات کنی باز هم زیرنویس و نشون بده امتحان کن ببین اینجوری هست یا نه ؟
ممنون
با سلام به شما
اگه زیر نویس به فیلم ADD شده باشه باید اگه زیرنویس و از فولدر کات کنی باز هم زیرنویس و نشون بده امتحان کن ببین اینجوری هست یا نه ؟
ممنون
تست میکنم نتیجه رو اعلام میکنم
سلام دوستان
اگه دوستان خاطرشون باشه تو چند صفحه قبل مقایسه ای بین pioneer و Samsung 425 انجام داده بودم امروز فرصتی پیش اومد تا یه مقایسه همزمان بین چهار برند از همون پایونیر و سامسونگ 425 و سونی و ال جی 780HTS انجام بدم و اما:
می تونم بگم در کمال ناباوری صدای فراگیر یعنی بیس و تریبل بسیار قشنگی داشت باورم نمی شد که همچون صدائی از LG بشنوم (قیمتش رو نمی دونم)راست می گن تنظیم طداش رو مارک لوینسون انجام داده؟به جرات می تونم بگم اگه از پایونیر(با دو وفر) بهتر نبود به راحتی باهاش همتائی می کرد!!!این پایونیر قیمتی حدودا 530 حالا کمی بالاتر رو داره!!!!
و باز هم صدای Samsung با اون بیس بد و تریبل کم نا امیدت می کرد325 و 425 از نظر صدا به نظرم فرقی نداشتن و قابلیتهای 425 کمی بیشتر همین....واقعا 550 تومن پول چی میدی؟؟؟؟؟
چیزی که اصلا برام قابل باور نبود صدای Sony با قیمت 485 هزار تومنه واقعا چرا یه همچین برندی بایستی اینقدر ضعیف عمل کنه؟بیس واقعا بد جدا صدای قابلمه!!!!!می داد ولی صدای تریبل خوبی داشت اما در کل اصلا راضی کننده نیست.
اینم بگم تمام اینا رو یکجا با یک موزیک و سعی در بدست آوردن بهترین صدا بدست آوردم...
به زودی مدلی از JVC و فیلیپس رو تست می کنم.
و در آخر اینکه این تستها نظر شخصی من بود و چون تونستم یکجا تستشون کنم عنوان کردم شاید به درد دوستان هم بخوره
یا حق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)