قیمت این مین رو خبر دارین این روزا تو بازار چنده ؟
قیمت این مین رو خبر دارین این روزا تو بازار چنده ؟
فکر کنم 250 تا 265.باید همین حدودا باشه.
سلام بچه ها یه سوال در مورد مانیتور واسم پیش اومده
اگه یکی قصد کنه بره ال ای دی LED بگیره به جای ال سی دی خب ؟ من اکثر ال ای دی ها رو که نگاه میکردم وضوح تصویرشون 1680*1050
هستش و این یعنی فول اچ دی نیستش
در صورتیکه این روزا تو هر تاپیکی واسه خریدار مانیتور نسخه ی فول اچ دی رو میپیچن
چجور میشه اینکه ال ای دی ها فول اچ دی نیستن عیب محسوب میشه واسم توضیح بدین
آقا بابک شما هم بودی خوشحال میشیم
اگه براي ديدن فيلم full hd بخواي بهتره اينا رو نگيري ولي اغلب رو هوا مانيتور معرفي ميكنن و اگه فيلم معمولي بخواي ببيني مثلا dvdriip باشه همين رزولوشن كمتر كيفيت تصوير بهتري ميده .
دوستان دیگه اگه پاسخ کاملتر و توضیحات بیشتر دارید بفرمائید
سلام فعلا مانیتور LED یا OLED نداریمسلام بچه ها یه سوال در مورد مانیتور واسم پیش اومده
اگه یکی قصد کنه بره ال ای دی LED بگیره به جای ال سی دی خب ؟ من اکثر ال ای دی ها رو که نگاه میکردم وضوح تصویرشون 1680*1050
هستش و این یعنی فول اچ دی نیستش
در صورتیکه این روزا تو هر تاپیکی واسه خریدار مانیتور نسخه ی فول اچ دی رو میپیچن
چجور میشه اینکه ال ای دی ها فول اچ دی نیستن عیب محسوب میشه واسم توضیح بدین
آقا بابک شما هم بودی خوشحال میشیم
مانیتورهایی که شما می فرمایید WLED هستند که جزو LCD ها محسوب میشند و تنها تفاوتی که با LCD ها دارند اینه که منبع تامین نورشون (Back Light) به جای CCD ، از White LED تامین میشه و معمولا ضخامتشون هم نسبت به LCD ها کمتره
در کل تفاوت زیادی با LCD ها ندارند
سلام ، بابک جان ممنون
1-پس بهتر فعلا همون ال سی دی ها هستش چون ال ای دی هنوز با قدرت واقعیش نیومده
2-برای فیلم و بازی کدوم بهتره؟ همون ال سی دی فول اچ دی ؟
3-مثلا اگه شما بودین بین
LG W2286L 22" LED
LG W2261VP 22
کدومو انتخاب میکردین ؟
4-قیمت مانیتور اول که ال ای دی هستش چنده و اصلا تو کشورمون هست ؟
خواهش عزیزسلام ، بابک جان ممنون
نه کاملا1-پس بهتر فعلا همون ال سی دی ها هستش چون ال ای دی هنوز با قدرت واقعیش نیومده
تکنولوژی OLED کاملا متفاوت با WLED هست
برای فیلم (با رزولوشن بالا) مسلما Full HD بهتره2-برای فیلم و بازی کدوم بهتره؟ همون ال سی دی فول اچ دی ؟
ولی برای بازی هر چقدر رزولوشن پایین تر باشه بهتره چون کارت گرافیک خیلی قوی نمیخواد (رزولوشن بالا=کارت گرافیک قوی تر)
3من به شخصه دومی رو به دلیل:-مثلا اگه شما بودین بین
LG W2286L 22" LED
LG W2261VP 22
کدومو انتخاب میکردین ؟
1.رزولوشن بالاتر
2.پورت HDMI
3.قیمت مناسب و معقول
بله موجوده4-قیمت مانیتور اول که ال ای دی هستش چنده و اصلا تو کشورمون هست ؟
قیمتش هم بالای 300 تومن هست (حدود 320 اگه اشتباه نکنم!)
سلام
1-این پورت HDMI چیه ؟ که داشتنش برای مانیتور این روزا یه مزیت به حساب میاد ؟ چه کاری انجام میده ؟
2-DVi چیه و چه فرقی با HDMI داره ؟
سلامسلام
1-این پورت HDMI چیه ؟ که داشتنش برای مانیتور این روزا یه مزیت به حساب میاد ؟ چه کاری انجام میده ؟
2-DVi چیه و چه فرقی با HDMI داره ؟
فرق HDMI و DVI زیاد نیست HDMI کاملا دیجیتال هست ولی DVI از آنالوگ هم استفاده میکنه. فرق دیگه اندازه و سایز کابل هست که HDMI خیلی کوچکتر هست و مورد بعد اینکه HDMI پهنای باند زیادی داره و تا سالهای آتی احتیاجی به هیچ نوع پورت دیگه ای نیست. یکی دیگر از تفاوتهاش اینه که DVI فقط برای کامپیوتر هست ولی HDMI برای دستگاهای player مختلف میشه استفاده کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)