بچه ها من دوره قبلی جام جهانی یه فایل اکسل گرفته بودم جدول کل بازیها با زمان برگزاری و اینارو داشت...نتایج رو هم می تونستی توش بنویسی بعد خودش حساب می کرد کی صعود می کنه و از این حرفها...امسال کسی از این چیزا نداره؟![]()
بچه ها من دوره قبلی جام جهانی یه فایل اکسل گرفته بودم جدول کل بازیها با زمان برگزاری و اینارو داشت...نتایج رو هم می تونستی توش بنویسی بعد خودش حساب می کرد کی صعود می کنه و از این حرفها...امسال کسی از این چیزا نداره؟![]()
سایت گل
پیشینه:تیم ملی آرژانتین پس از گذشت حدود 50 سال از شکستشان دراولین فینال این رقابتها ، موفق شدند تادر خانه این جام را از آن خود کنند.
مرحله گروهی
در مرحله گروهی این رقابتها، مطابق معمول 4گل 4 تایی وجود داشت. تیمهای ایتالیا و آرژانتین از گروه یک به دور بعد راه یافته و فرانسه و مجارستان از راهیابی به دور بعدی محروم ماندند.
از گروه دو لهستان و آلمان غربی بودند که رتبه های اول و دوم را کسب کردند و تیمهای تونس و مکزیک در مرحله گروهی از این رقابتها خداحافظی نمودند.
اتریش تیم صدرنشین گروه سه شد و برزیل نیز با امتیازی مشابه در رده دوم قرار گرفت. تیمهای اسپانیا و سوئد نیز خداحافظی زودهنگامی با گردونه این رقابتها داشتند.
گروه چهار این رقابتها متشکل از تیمهای پرو، هلند، اسکاتلند و ایران بود. پرو با 5 امتیاز و هلند با 3 امتیاز به دور بعدی رقابتها راه یافتند و اسکاتلند با 3 و ایران با 1 امتیاز در رده های سوم و چهارم قرار گرفتند.
مرحله دوم
مرحله دوم این رقابتها نیز متشکل از دو گروه 4 تیمی بود.
در گروه آ تیمهای هلند،ایتالیا، آلمان غربی و اتریش قرار داشتند که در نهایت هلند و ایتالیا بودند که توانستند روانه مرحله بعدی شوند.
درگروه بی که متشکل از آرژانتین و برزیل ، لهستان و پرو بود نیز تنها دو تیم آرژانتین و برزیل توانستند خود را به دور بعدی برسانند.
دیدار فینال
بدین ترتیب دیدار فینال این رقابتها میان دو تیم صدرنشین دو گروه برگزار شد؛ هلند مقابل آرژانتین صف آرایی کرد و پس از تساوی 1-1 در پایان نود دقیقه تلاش، آرژانتین موفق شد تا در وقتهای اضافه به دو گل دیگر دست یابد تا برای اولین بار در رقابتهای جام جهانی به قهرمانی برسد.
دیدار رده بندی
در این دیدار، برزیل موفق شد تا با نتیجه 1-2 از سد ایتالیا عبور کند و تیم سوم دنیا لقب بگیرد.
برترین گلزنان این دوره از رقابتها
ماریو کمپس (آرژانتین- 6 گل)تئوفیلو کوبیاس (پرو – 5 گل)راب رنه سنبریک (هلند – 5گل)لئوپولدو لوک ( آرژانتین – 4 گل)هانس کرانکل (اتریش – 4 گل)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت گل
پیشینه:پس از برگزاری این رقابتها در آرژانتین، بار دیگر میزبانی رقابتهای جام جهانی به قاره اروپا بازگشت و این بار اسپانیا میزبان این بازیها بود.دیگر زمان درخشش فرا رسیده بود: تیمهای بزرگ، گلهای بزرگ، ستاره های بین المللی و لباسهای تنگ.
بدین ترتین این یکی از زیباترین وبهترین رقابتهای جام جهانی را شاهد بودیم.
برای اولین بار بود که تورنمنت با حضور 24 تیم دنبال می شد و جام جهانی 16 تیمی گسترش یافت.
دور اول
از گروه اول این رقابتها، تیمهای لهستان و ایتالیا به دور بعد راه یافتند و کامرون و پرو حذف شدند.
در گروه دوم، آلمان غربی،اتریش، الجزایر و شیلی قرار داشتند که دو نماینده اروپا از این گروه موفق به کسب مجوز حضور در دور بعدی این رقابتها شدند.
از گروه سه، بلژیک و آرژآنتین با 5 و 4 امتیاز صعود به تیمهای مجارستان و السالوادور خیلی سریع به خانه هایشان بازگشتند.
رقابتها در گروه 4 با صدرنشینی انگلیس به پایان رسید و فرانسه هم به عنوان تیم دوم به دور بعدی راه یافت.
تیمهای ایرلند شمالی و اسپانیا، از گروه 5 و برزیل و شوروی از گروه 6 به مرحله بعدی راه یافتند.
دور دوم
دور دوم این رقابتها متشکل از 4 گروه 3 تیمی بود که تنها تیم صدرنشین به رقابتهای بعد می رسید. لهستان صدرنشین گروه اول شد و آلمان غربی با حذف انگلیس و اسپانیا از گروه دو، به عنوان تیم صدرنشین این گروه به مرحله بعدی رقابتها راه یافت. گروه سه ، گروه مرگ بود که متشکل از ایتالیا، برزیل و آرژانتین بود و ایتالیا موفق شد تا به عنوان تیم صدرنشین به دور بعدی برسد.
در گروه دی نیز تیم فرانسه با برتری نسبت به اتریش و ایرلند شمالی تیم صدرنشیین گروهش شد.
مرحله نیمه نهایی
در یکی از دیدارهای مرحله نیمه نهایی ایتالیا موفق شد تا با نتیجه 0-2 مقابل لهستان به برتری دست یابد و در دیگر دیدار برگزار شده که کار به ضربات پنالتی کشیده شد، آلمان غربی در نهایت با نتیجه 4-5 از سد فرانسه عبور کرد.
فینال
دیدار فینال این رقابتها روز یازدهم جولای در شهر مادرید میان دو تیم ایتالیا و آلمان غربی برگزار شد که ایتالیا با پیروزی 1-3 مقابل حریفش، جام قهرمانی را از آن خود کرد.بدین ترتیب ایتالیا سومین جام قهرمانی اش در رقابتهای جام جهانی را کسب کرد.
در دیدار مرحله رده بندی هم لهستان موفق شد تا با نتیجه 2-3 از سد فرانسه عبور کرده و تیم سوم لقب بگیرد.
برترین گلزنان این رقابتها
پائولو روسی (ایتالیا - 6 گل)کارل هاینز رومینیگه (آلمان- 5 گل)زیکو (برزیل-4 گل)بیگنیو بونیک (لهستان- 4گل)
مطمئنی این موسیقی ویژه جام جهانی 2010 هست ؟
--------------------------------------------------------------------------
بچه ها کسی نمیتونه به این تاپیک یه نظر سنجی اضافه کنه که طرفدار کدوم تیم هستید ؟
Last edited by MOHAMMAD2010; 16-05-2010 at 15:17.
این رو فقط مدیرا و همکار ها میتونن انجام بدن....بچه ها کسی نمیتونه به این تاپیک یه نظر سنجی اضافه کنه که طرفدار کدوم تیم هستید ؟
من به یکی از همکارها گفتم که به تاپیک کلی اصلا براش درست کنه، که قرار شد سوال کنن از مدیریت سایت...
اما هنوز خبری ندادن به من!
میخوای شما هم برو بگو،بلکه تاپیکش رو زدن...
سلام
با مشورتی که بین مدیریت و فعالان انجام شد درخواست ایجاد چند زیرمجموعه برای انجمن خبرهای ورزشی دادیم. پاسخ مثبت یا منفی ادمین تکلیف جام جهانی و فصل آینده رقابت های ورزشی رو معلوم میکنه.
اگه این اتفاق بیفته، واقعا یکی از مثبت ترین اتفاق ها تو بخش خبر ورزشی خواهد بود...![]()
كاپلو: بازوبند تيم ملي ارثيه ابدي نيست
سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس گفت: بازوبند کاپيتاني ارثيه ابدي هيچ بازيکني نيست.
به نقل از روزنامه لااستامپا، فابيو کاپلو اظهار داشت: براي گرفتن بازوبند کاپيتاني از جان تري و دادن آن به ريو فرديناند بسيار فکر کردم. اين کار با مطالعه کافي انجام شد و نظرم هم تغيير نخواهد کرد. البته بايد متذکر شوم بازوبند کاپيتاني ارثي ابدي براي يک بازيکن نيست.
وي عنوان کرد: وقتي بحثهاي حاشيهاي در مورد جان تري اوج گرفت، همه روزه اخباري در اين باره کسب کردم. در اين خصوص با او حرف زدم و عاقبت به اين نتيجه رسيدم بهتر است بازوبند در اختيار بازيکن ديگري قرار گيرد.
کاپلو ادامه داد: با اين که بازوبند کاپيتاني هميشه براي بازيکن باقي نخواهد ماند، ولي تصميم من در مورد تري اين است. در زندگي به هرحال گاهي اوقات اتفاقي ميافتد که آدم بايد تاوان اشتباهش را براي مدتي طولاني پس بدهد.
اين مربي که از دو سال قبل زمام امور تيم ملي انگليس را برعهده دارد به خاطر فشار عامه مردم و رسانهها بازوبند کاپيتاني را از اين مدافع 30 ساله گرفت و به ريو فرديناند سپرد.
اتريش،ميزبان سرشناس ترين فوتباليست هاي جهان
اتريش بارديگر از اوايل اين هفته ميزبان سرشناس ترين فوتباليست هاي جهان است و تيم هايي مانند انگليس ، اسپانيا و هلند براي آماده شدن و حضور درجام جهاني در اتريش اردو مي زنند.
![]()
تیم های ملی کشورهای دیگر ازجمله کره جنوبی ،کامرون ،صربستان ،اسلوواکی ،نیوزیلند و هندوراس نیز درطول این ماه برای آماده سازی خود وارد اتریش می شوند.
تیم ملی فوتبال هلند ازبیست و نه اردیبهشت تا یازده خرداد و تیم کره جنوبی ازچهارخرداد تا چهارده خرداد در اتریش اردو می زنند.
زمان برگزاری اردوی تیم اسپانیا نیز از هشت خرداد تا سیزده خرداد خواهد بود.
فرناندو تورس ،سس فابرگاس و داوید ویا از بازیکنان سرشناس تیم ملی اسپانیا نیز در زمان حضور تیم خود در اتریش دو بازی دوستانه در روزهای هشت خرداد و سیزده خرداد به ترتیب مقابل تیم های عربستان و کره جنوبی برگزار می کنند.
بازی های دوستانه ای که تیم ها دراتریش برگزار می کنند عبارتند از یونان با کره شمالی ،صربستان با کامرون و نیوزیلند با صربستان.
کامرون همچنین با تیم گرجستان بازی دوستانه خواهد داشت و کره جنوبی با جمهوری بلاروس بازی می کند.
تیم هندوراس تیمی است که بیشترین بازی دوستانه را برگزار می کند.این تیم با جمهوری بلاروس ،جمهوری آذربایجان و رومانی دیدارهای دوستانه خواهد داشت.
همون کاری که واسه یورو 2008 کردین رو بکنین.(یک تالار جدید )پیش بینی اینام بذارین.یادش بخیر چقد خوش گذشت اون موقع
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)