کسی هر 3 تا پایانشو ندیده؟
کسی هر 3 تا پایانشو ندیده؟
سلام دوستان
من مشکلی با بازی دارم
سیستم من ضعیف نیست ولی توی بازی بعضی اوقات بازی هنگ میکنه بعد از چند ثانیه دوباره راه میفته به نظرتون مشکل چیه؟
بازی انگار از سی پی یو خیلی کار میکشه
سیستم من :
Ram 512
CPU 2.4
VGA 256
سلام دوستان
من مشکلی با بازی دارم
سیستم من ضعیف نیست ولی توی بازی بعضی اوقات بازی هنگ میکنه بعد از چند ثانیه دوباره راه میفته به نظرتون مشکل چیه؟
بازی انگار از سی پی یو خیلی کار میکشه
سیستم من :
Ram 512
CPU 2.4
VGA 256
منم در خدمتتونم..مشکلی بود بگید تا حالا 3دفعه تمومش کردم...دیونشم
سلام من این بازیو تازگی ها گرفتم .... یه سوالی داشتم :
1)من اگه بخوام 3 پایان بازی رو ببینم باید چی کار کنم ؟ ( مهم )
2)بعد بازی چرا هارد و نرمال و ایزی داره ( چه فرقی میکنه ) بازی فکری که دیگه اینارو نمیخواد ...
3)بعد چرا اینجوریه من چاقومو تو دستشویی قایم نکرده بودم ولی پلیس ها پیداش کردن ( قضیه اش چیه )
4)سیستم سیو بازی چرا اینجوریه ؟ پچی وجود نداره که بشه وسط بازی سیو کرد ؟
5)پچ این بازی رو کسی نداره ؟ (تو صفحات قبلی بود و لینکش خرابه ) اگه کسی داره لینک بده ..؟ ( آخه بعضی موقع ها تیک میزنه )
6)در ضمن اگه کسی فایلی داره که بشه باهاش تمام بانوز ها رو دید ممنون میشم بده.....! ( سیوی ، چیزی )
7)از کجا میتونم بفهمم که ورژن بازیه من کجاییه ( آمریکایی یا اروپایی ) جهت دریافت پچ میگم ...
8)از کجا میتونم بفهمم که این نسخه سانسوریه یا نیست ؟
9)اگه کسی بخواد اینو فارسی کنه از کجا میتونه راهنمایی بگیره ؟
اینم یه سوال من
با تشکر![]()
Last edited by brain; 04-07-2008 at 11:43.
ديدن 3 پايان بازي به تصميم گيريت در مبارزه آخر بستگي داره ( دختره رو بدي بهشون يا ندي)
توي ايزي سرعت زدن دكمه ها موقع مبارزه آهسته تره و توي نرمال و هارد سخت تر مي شه. نمي دونم انتخاب حالت به ديدن پايان بازي هم بستگي داره يا نه ( يادم رفته!)
چاقو رو كجا گذاشتي پس؟
جواب اين دو تا سوال آخرت رو نمي دونم
چاقو رو برداشتم و رفتم بیرون ...
خواهش می کنم اگه امکانش هست کامل جوابمو بدید ....البته اگه میدونید ( ممنون )
ببخشیدا ...
من يه سال پيش رفتم همچين زياد يادم نيست اما چاقو رو بايد قايمش كني توي دستشويي نه اينكه با خودت ببري!
فكر كنم دستشويي سمت چپ يه ديوار شل داشت چاقو رو بايد اونجا بذاري
فكر كنم قاطي كردم!!!
بهتره يكي ديگه بياد راهنماييت كنه!
الان يادمه با پليسه اونجا رو گشتم براي پيدا كردن چاقو!
اما يادم نمي ياد اونجا قايمش كرده باشم فكر كنم اصلا صحنه قايم كردنشو نشون نمي ده!
فقط بايد دستشويي رو تميز كني و اون مرده رو هم توي دستشويي قايم كني و دستهات رو بشوري و پول ميزت رو بدي و بري بيرون!
بقيه سوالا؟ منظورت راجع به پچ هاي بازيه ؟ گفتم كه نمي دونم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)