قربون دستت در مورد اين safari يه نموره توضيح بدهاصلا ادرس كاملشو بكو
![]()
قربون دستت در مورد اين safari يه نموره توضيح بدهاصلا ادرس كاملشو بكو
![]()
اصلا اين جديده فرقي داره؟دانلود كنم؟ارزششو داره؟
درضمن اقا وحيد اموزش جديد كو؟
Last edited by NINJA0098; 17-12-2009 at 18:15.
نینجای عزیز یکم سرچ کنی بد نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لینکه safari.این جا می تونی پول بدی و عضو بشی و کتابها رو تا مدتی به صورت انلاین بخونی و دانلود کنی.
موفق باشی.
بله توی موارد آپدیتش خیلی موارد خوبی نوشته بود .... اسمش هم December Release هست...
با سلام
به به میبینم که همه UDK کارن ! ممنون از Vahid67 عزیز بابت آموزشها
بله نسخه دسامبر یه شاهکار چرا چون :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من الآن کل پست ها رو خوندم جالب بود در مورد EXE هم بله میشه راهکار داره یه آموزش برای راه اندازی اولیه UDK هست که باید سرچ کنی، من همون ماه نوامبر تمام این شک و تردید هایی که دوستان مطرح می کنند رو پیگیری کردم که جواب خیلی از سوالاتم منجر به یقین شد که این موتور کامل و بی نظیره و همه نوع سبکی رو پشتیبانی میکنه شاهد این مورد هم لیست بازی های ساخته شده با موتور آنریل هست که در ویکیپدیا موجوده،در ضمن UDK حداقل به ما امکان میده که با به روز ترین امکانات صنعت گیم کار کنیم و آشنا بشیم.
فعلا اومدن پلاگین ActorX برای مایا 2010 و اضافه شدن ویژگی نام آشنای Global Illumination بهترین خبر برای منه
با آرزوی موفقیت برای دوستان
خیلی ممنون از شما این موتور خیلی جا داره تا شناخته بشه امیدوارم تا شما هم یکی از کاربران فعال تاپیک باشید....
بزودی سعی میکنم آموزش ساخت فایل EXE رو آماده کنم ....![]()
ممنون، منم با نظر شما موافقم ، در حال حاضر دارم روش کار میکنم ، نمیتونم مدعی دانش خاصی در این مورد باشم اما اگر عمری بود و توانایی ای در خدمتیم.
اینم یک آموزش فوق العاده ساده اما مفید برای ساخت مدل در مایا و بهره گیری در موتور آنریل هست البته به زبان انگلیسی. (شاید مفید واقع بشه)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوباره
ميشه يه بازي ساده يه نفر بسازه و upload كنه؟ ميخوام كيفيت بازي شما رو ببينم جطوره و با مال خودم مقايسه كنم ؟![]()
ساخت بازیه یه نفره توی udk زیاد کار نداره.چون همه چیز اماده هست و فقط باید شما مپ رو بسازید.مگر اینکه کد ها رو تغییر بدید که این خودش کار میبره.موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)