تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 66 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 657

نام تاپيک: اساتید راهنمایی تخصصی لطفا G10 یا B690

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام

در مورد جا موندن تصویر
    اول بگم که من هیچ پلاسمایی رو سر فرصت و در حال پخش تصاویر تلویزیون ندیدم و از این بابت نمیتونم در موردش نظر بدم.
    اما در مورد ال سی دی های جدید باید بگم این مساله اونقدر که شما گفتید به چشم نمیاد و در نتیجه اون چیزی که شما بهش توجه میکنی ناشی از چیز دیگه ای باید باشه.
    همونطور که گفتم بهتره یه فیلم اکشن رو از روی USB پخش کنید و ببینید همین مشکل هست یا نه. من امتحان کردم و نبود.
    این مساله از نظر من میتونه چند تا دلیل داشته باشه:
    1- جاماندگی تصویر روی دوربین(مربوط به سورس میشه). مثلا شما نمیتونید انتظار داشته باشید که جزییات چمن ورزشگاه وقتی دوربین در حال حرکت هست دیده بشه.
    2- پردازش تصویر
    3- بزرگ بودن سایز و رزولوشن
    اون دوستمون که فرمودند تو ال سی دی 19 اینچ چنین چیزی رو ندیدند خوب البته طبیعی هست.
    4- مشکلاتی که تصاویر آنالوگ در ارسال بهش دچار میشند. مثل بازتاب امواج، نویز، مشکلات آنتن و ...
    مثلا ممکنه یه سیم آنتن با طول بالا فرکانسهای بالا رو فیلتر کنه و بعضی از جزییات از دست بره

در مورد عمق تصویر
    چنین اصطلاحی خیلی کم تو نت دیده میشه و به هر حال تلویزیونهای فلات خیلی تو نشون دادن عمق موفق نیستند.
    البته این تعریف با اون چیزی که مورد نظر شماست فرق داره.
    اینکه تصاویر پشت یا زمینه به خوبی تصاویر جلویی یا اصلی نیستند شامل این تعریف نمیشه.
    ضمنا شما باید G10 رو با تصاویر آنتن و شرایط مساوی ببینی.
    امواج آنالوگ ارسالی از آنتن با چندین پدیده مواجه میشند که کیفیتشون رو خراب میکنه.

اون مشکلی که مد نظر شماست تو این تصاویر هم دیده میشه؟

اگر نیست احتمالا موضوع به کیفیت امواج ارسالی برمیگرده و اگر هست دقت زیاد شما رو نشون میده.

در مورد تصاویر off-angle
    من خیلی متوجه این مساله نشدم.
    واقعا کیفیت استاندارد این b690 اینه؟؟؟
    g10 که خیلی از این سرتره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

------------------Deleted------------------
    bye everyone
    Last edited by ehs_soltany; 11-12-2009 at 20:37.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با توجه به رویویوهای سایتهای مختلفی که دیدم(CNET، AVForum و ...) خیلی بعید میدونم حرفتون درست باشه
    ضمنا توجه کنید تصاویر با دوربین موبایل گرفته شدن
    یکی دو تا تصویر ازش بذارید لطفا
    کیفیت و زنده بودن تصویر و رنگ تو g10 خیلی بهتر از اینه تو همه ریویوهایی که میگی این قضیه رو گفتن نقطه ضعف g10 شاید فقط این باشه که تصویر نرمتر از اینه که به نظر من بهترم هست چون نویز و لبه های تصویر رو از نزدیک کمتر نشون میده.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

bye everyone
    Last edited by ehs_soltany; 11-12-2009 at 20:37.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

این عکس من از g10 همین الان انداختم شرمنده دوربین موبایله شب با دوربین خوب میندازم میزارم اینجا

6. این کاربر از nathan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خیلی مسخره ست که شیراز چند فروشگاه که هرکدوم ادعا می کنند نمایندگی پاناسونیک هستند، G10 رو 1795 می فروشند ولی دوستان قیمت تهران رو 1550 اعلام کرده ند. کسی از دوستان شماره بانیان رو داره زنگ بزنم ببینم چه باید کرد؟

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

هروقت که تصویر متحرک و اکشنی ببینید و جا موندن پیکسلها رو مشاهده کنید از خودتون می پرسید که چرا بی خود هزینه کردم ؟! وقتی گیر کردن و لرزش زیرنویسها رو دیدید ( منظورم زیرنویس فیلم نیست . زیر نویس شبکه ها ) اونوقت از انتخابتون پشیمون می شید
    مشکل جا موندن پیکسل ها در صحنه های سریع و اکشن در ال سی دی های پیشرفته مثل همین b650 وجود داره تا حدود بسیار زیادی این مشکل بهبود یافته و انطور و باید تو چشم نیست که بخواد اذیتی کنه , من فکر می کنم شما با سورس sd به تماشای صحنه های سریع و اکشن پرداختین , باید خدمتتون عرض کنم در تصاویر sd مشکل جا موندن تصویر بس به نوع سورس sd بسیار حاد تر از تصاویر hd هست این قضیه چه در پلاسما پیشرفته ای مثل g10 چه ال سی دی پیشرفته ای مثل b650 پا برجاست البته این نکته رو ضروری می دونم بگم در تصاویر با سورس sd در پلاسما پنل ها باز کمتر از lcd هست اما منکر نبود این مشکل نباید شد !, شما اگر با سورس hd به تماشای صحنه های سریع بشینید می تونم بگم حدود 90 95 درصدی شامل بهبود این مشکل نسبت به سورس sd می شوید \ اگر به تماشای اینطور تصاویر پر تحرک با سورس hd در پلاسما پنل g10 شوی امکان جا موندن پیکسل ها 0 هست و به هیچ وج وجود نداره, اما در تصاویر sd پیشرفته ترین پلاسما ها هم مشکل جا موندن تصویر رو دارن البته به صورت حاد نیست اما قابل حس هست..

سورس sd هیچ وقت, تاکید می کنم هیچ وقت, معیار قابل سنجی برای قدرت پنل و ضعف های پنل نیست!

همینطور که از اسم این پنل ها مشخص هست HDTV عملا تمرکزی بر روی تصاویر sd ندارن ,این تلویزیون ها برای نسل جدید تصاویر ساخته شدن نه نسل قدیم تصاویر.

پیشنهاد می کنم حتما سورس hd یا full hd از تصاویر پر تحرک در پنل خود ببینید انوقت کاملا حس می کنید مشکل جا موندن پیکسل ها اصلان انطوری نیست که ذهنت رو مشغولش کنی .

در رابطه با لرزش زیر نویس ها و نا خوانا بودنشون , ----- شما احتمالا با کابل کامپوزیت وصل شده با تی وی ,با کابل hdmi یا کامپونت ----- رو متصل کنید شامل بهبود این مشکل می شوید.

اگه شما تصویری با سورس hd داشته باشی و به crt معمولی با کابل کامپوزیت متصل کرده باشی واستون مشهود هست تکست ها به صورت ناخوانا و دارای نویز هست. عکس این قضیه در پنل های hd هست وقتی شما تصویری sd با کابل پر نویز کامپوزیت که مخصوص تی وی های نسل گذشته هست متصل می کنید به پنل خود شامل نویز و ناخوانا بودن تکست ها میشه.
    Last edited by Ami R 940; 27-11-2009 at 00:40.

9. 7 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آخرین آپدیت

بنظر من سامسونگ بجای سینمای خانگی باید همراه b690 یه ----- hd یا لااقل یه استرانگ معمولی مثل 4622XII به همراه کابل کامپونت بده

من امروز رفتم کابل کامپونت خریدم و ----- رو با کابل کامپونت به تلوزیون وصل کردم . همه جور قیمت بود
    مثلا 3 به 3 از 3 تومن بود تا 20 تومن
    5 به 5 ش هم از 9 تومن بود تا 32 تومن . من یه کابل 25 تومنی 5 به 5 از یکی از نمایندگی های سامسونگ خریدم که روش نوشته کمی هم طلا داره !!!

ببینید . قبلا زیر نویس شبکه ها در 40% مواقع با لرزش و گیر کردن همراه بود الان به کمتر از 5% تقلیل پیدا کرده ( درصدا همینجوریه دیگه )
    زیر نویس ها بطور واضحی شفاف شده
    کیفیت رنگ می تونم بگم 20% بهتر شده
    کیفیت تصویر 10-15% بهتر شده
    مثلا قبلا توی بعضی صحنه ها که صورت بازیگر جابجا میشد ، ابتدا جزئیات صورت کاملا مات و محو می شد و بعد از مثلا نیم ثانیه یا 1 ثانیه ، صورت واضح می شد بصورتی که مثلا ته ریش و چروکهای ریزش دیده می شد الان این مشکل ابدا وجود نداره

یه چیز جالبی هم که مثکه سامسونگ اصلا یادش رفته بوده روش تبلیغ کنه اینه که توی اینفورمیشن B690 اومده که حالت تصویر در تصویر فقط برروی سورس HD قابل اجرا هست . یعنی مثلا قبل من وقتی مشغول تماشای فیلم از سینما بودم ، می تونستم کانالهای تلوزیون یا ماهواره رو ببینم اما سایر دوستانی که سینما نخریدن اصلا امکان تصویر در تصویر نداشتند چون سورسشون یا آنتن هوایی بوده یا AV ماهواره .
    اما
    من باید آپدیت کنم که سورس کامپوننت هم به شما امکان تصویر در تصویر میده . یعنی من الان وقتی مشغول تماشای ماهواره هستم می تونم کانالهای تلوزیون خودمون رو هم بصورت تصویر در تصویر از طریق آنتن هوایی بگیرم

خلاصه
    فکر می کنم ارزش داشت که 25 تومن هزینه کنم
    اینم بگم که به من گفتند اگر از فیش 3 به 3 استفاده کنی و دو تا فیش مربوط به صدا رو بعدا خودت با سیم ارزونتری تامین کنی ، حالت تصویر در تصویر قابل استفاده نیست اما من با کابل کامپوزیت معمولی امتحان کردم و مشکلی هم نبود و چرند گفتن .
    یعنی دوستانی که نمی خوان زیاد هزینه کنن می تونن 3 به 3 کامپوننت بگیرن و تصویر رو تامین کنن . یه فیش 2 به 2 معمولی ارزون بگیرن برای صدا
    البته دوستانی هم بودند که معتقد بودند اصلا همون 3 به 3 رو هم میشه یه فیش ارزون قیمت کامپوزیت 3 به 3 گرفت که دیگه خیلی صرفه جویی در قیمت میشه اما من مسئولیتش رو نمی پذریم و توصیه هم نمی کنم . خودتون می دونید دیگه

در نهایت
    الان بعد از این آخرین تغییرات ( تعویض ----- و اتصال از طریق کابل کامپوننت ) من می تونم بگم B690 بسیار راضی کننده هست و لرزش و جاموندن تصویر به حداقل رسیده جوریکه دقیقا قابل چشم پوشی هست .
    بازم می گم . تلوزیون لامپی نمیشه اما از همه ی تلوزیونهای همرده 300-400 تومن بالا و پایین خودش . بهتره
    الان می تونم بگم دیگه حسرت G10 رو نمی خورم چون مشکلاتم حل شده

امیدوارم این ریوویو ها بدرد دوستان بخوره
    سوالی بود در خدمتم
    ضمنا چون به بخش -----م مربوط می شد یه نسخه اش رو هم اونجا پیست می کنم

11. 8 کاربر از pmax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

bye everyone
    Last edited by ehs_soltany; 11-12-2009 at 20:38.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خیلی مسخره ست که شیراز چند فروشگاه که هرکدوم ادعا می کنند نمایندگی پاناسونیک هستند، G10 رو 1795 می فروشند ولی دوستان قیمت تهران رو 1550 اعلام کرده ند. کسی از دوستان شماره بانیان رو داره زنگ بزنم ببینم چه باید کرد؟
    شماره یکی از نماینده های فروششون هم بدین ممنون می شم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •