خوب بد نیس یک تاریخچه از گوشی هام بدم
ericsson t28 - siemens s55 - samsung e630 - motorola v360 - motorola v3i - motorola a1200 -
apple iphone - blackberry 9500 -
خوب حالا جای dext اینجا خالیه
البته من به شدت از نوکیا و ال جی متنفرم
خوب بد نیس یک تاریخچه از گوشی هام بدم
ericsson t28 - siemens s55 - samsung e630 - motorola v360 - motorola v3i - motorola a1200 -
apple iphone - blackberry 9500 -
خوب حالا جای dext اینجا خالیه
البته من به شدت از نوکیا و ال جی متنفرم
ممنون بابت لینک
بله ریلیز نسخه کاستومایز شده2.1 یا 2.0 واسه هیرو نیمه ماه مارس میاد بیرون
و تنها نسخه کاستوم برای هیرو همچنان همون1.6 هستش
من نمیدونستم که نسخه آفیس هست این آپدیت ها
فکر کردم موتو نسخه کاستوم میده بیرونکه بسی تعجب و حال نمودم
بعدا فهمیدم الکی بوده![]()
اونایی که کنکور داشتن امیدوارم که با موفقیت امتحان پشت سر گذاشته باشن مخصوصا جانی که خیلی اذیتش کردیم
سلام
دوستان به نظ شما از لحاظ ساپورت گوشی مثلا آپدیت گوشی و ... موتورلا بهتر عمیل میکنه یا اچ تی سی؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
دوست عزیز 654123 آدرس جايي كه گوشي رو خريدي رو لطف كن بده .
جاني تو هم اگه آدرس جايي داري كه قيمت خوب بده بگو . مرسي![]()
اين هفته با يكي از دوستام داريم ميايم تهران ميخواد بخريمش.راستي اگه خواستيم بخريم تو هم ميتوني بياي ببيني كه چك كني مشكلي نداشته باشه ؟
سلام
پاساژ علائدین ، فروشگاه میلاد ( پلاک 55 )
اپراتور كانادایی Telus يك گوشی پيشرفته ديگر را به كاربران خود عرضه كرد. گوشی موتورولا Milestone همانطور كه می دانيد بر پايه سيستم عامل Android می باشد و بيشتر اپراتورهایی كه خدمات بی سيم را عرضه میكنند اظهار كرده اند كه كاربران از عملكرد جستجوی اينترنتی اين گوشی و سرعت بالای آن بسيار راضی هستند. اپراتور Telus اين گوشی را با قرارداد سه ساله و با قيمت 200 دلار به كاربران خود عرضه خواهد كرد.
انتخاب اين گوشی برای عرضه به كاربران Telus به اين دليل انجام شد كه اين گوشی دارای قابليتهای متعددی در زمينه سايتهای اجتماعی و ويژگيهای مولتی مديا می باشد و به روز بودن و در ارتباط بودن با دوستان از طريق سايتهای اجتماعی برای كاربران كانادایی از اهميت بالایی برخوردار است. برخی از ويژگی های گوشی موتورولا Milestone عبارتند از :
دوربين 5 مگاپيكسل ، صفحه نمايش لمسی 3.7 اينچ ، قابليت Copy و Paste ، ورودی كارت حافظه MicroSD و كارت حافظه 16GB درون جعبه ، Wi-Fi ، GPS.
ببينم چيز خاصي هست كه موقع خريد گوشي چك كنم .
تا حالا از 640پايين تر نيومده ؟ آخه تو gsm.ir ديدم يكي خريده 610 از همون علائدين
مموري كارت هم تو باكسش هست ديگه ؟ چند گيگه ؟
باكسش چيا داره
مرسي
یه تشکر بزرگ از jaxi ی عزیز.ممنون داداش من کار خاصی نکردم.ان شاالله جبران کنم.
فایر جان امروز مایلستون اومد. یه چیز جالب اینکه xt800 ,backflip هم اومده!!! xt 800 ریلیز شده بود اما backflip به صورت محدود توی هنگ کنگ بود فقط. قیمت رو فردا میگم به همه ی بچه ها (دلیلش هم اینه که من هنوز شک دارم که این واقعا بک فلیپ باشه!! شاید همون dext رو اشتباه میکنه .حالا تا فردا مطمئن شدم خبر میدم)
مطمئنا موتو. چه از این نظر که دیگه موتو همه ی هم و غمش رو گذاشته فقط واسه آندروید. چه اینکه اینترفیس های خاص خودش و اپلیکیشن استور مخصوص خودش رو داره و چه اینکه به قول آپاچی عزیز rsdlite و اون مد کردن های خاص خودش رو با دادن sdk ها داره. در این مورد شک نکنین.
حاجی این xt800 ایران اومده ؟؟؟؟؟؟
یعنی موجود داری...؟؟؟؟؟؟
بلللللللللللللللللله.
بللللللللللللللللله.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)