به نظر من اگه پرویز پرستویی تو این سریال نبود ارزش یک قسمت دیدن هم نداشت .
به نظر من اگه پرویز پرستویی تو این سریال نبود ارزش یک قسمت دیدن هم نداشت .
بالاخره این هم تموم شد.......اصلا سریال جالبی نبود.
متاسفانه شاهده پایانی هول هولکی و هپی اند بودیم! منتظر تقدیر از این سریال هم خواهیم بود! واقعا پرستویی و معتمد آریا و اصلانی با بازی تو این سریال خودشون رو خراب کردند... البته این نظر شخصیه منه...![]()
دوستان در کل سریا ل جذابی بود من به شخصه خیلی این سریال را دوست داشتم و همه قسمت های سریال را دنبال کردم و به خصوص با بازی گری استاد عزیز جناب آقای پرویزپرستویی که وقعا این شخص تو سینمای ایران اعجوبه است من خیلی این بازیگر را دوست دارم و بازیگری خانم فاطمه معتمد آریا که بسیار بازیگری زیبایی داشتند که این چند روزه میگن ممنوع التصویر شده به خاطر کشف حجاب در جشنواره کن و جاداره از دختران استاد عزیز جناب اقای محمد رضا شریفی نیا هم تشکر کنم که واقعا بازیگری جالبی داشتند اما من به شخصه برای تمام بازیگران محبوب و سرزنده ایران اسلامی آرزویی سلامتی از خداوند عزیز خواستارم و امشب این سریال قسمت اخرش بود که به اتمام رسید دست آقای محمد رضا هنر مند هم دستش درد نکنه واقعا که گل کاشتند . به امید فردایی بهتر برای سینمای ایران و سلامتی روز افزون برای بازیگران ایرانی در سرتا سر دنیا
اگر منصف باشیم به نظرم که پایان خیلی خوبی داشت و اگر چه زیادی کشش دادند ولی حداقل سکانس پایانیش رو قشنگ تموم کردند.
من شنیدم این داستانش واقعیه و دو نفری مثل اینا بودند که رستوران داشتند و این قضایا براشون پیش اومده . حقیقت داره؟
من در کل با نصف قسمت دیشب 5 قسمت بیشتر ندیدم خوبی سریال های ایرانبه این که قسمت اول با قسمت اخر رو ببینی کل موضوع سریال به دستت میاد![]()
مشخص بود که خیلی سانسورش کرده بودن
یکی از دلایلش هم ممنوع التصویر بودن معتمدآریا ست
e ... به سلامتي تموم شد ؟... من كه چند قسمتش را بيشتر نديدم ... همون چند تا شم به دليل وجود مبارك پرويز پرستويي بود .. وگرنه سريالها ايراني به درد هيچي نمي خوره .. بي فايده است .. اين سريال هم همين شكلي بود .. ولي پرويز پرستويي رنگ و لعابش داده بود ...
خدا رو شكر اين يكي هم تموم شد.مث که خیلی خوشحال شدی
خداییش سریال خوبی بود .... ! (در مقایسه با بقیه ) فقط یه ذره موضوع چیزی بود...
از لحاظ بازیگری که به نظر من فقط پرستویی نه همشون خیلی خوب بازی کردن
موسیقی متنشم که فوق العاده بود
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)