تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 33 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 327

نام تاپيک: Grand Theft Auto: Vice City

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

دوست من Gta 4 آخر نداره . فقط هی میتونی خونه بخری و مراحلش رو بری .
    به نظر من دیگه ادامه ندی بهتره ! هی واسه خودت برو تو شهر و آدم بکش !!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

دوست من Gta 4 آخر نداره . فقط هی میتونی خونه بخری و مراحلش رو بری .
    به نظر من دیگه ادامه ندی بهتره ! هی واسه خودت برو تو شهر و آدم بکش !!!
    حرفی میزنی سروش عزیز!
    وقتی اطلاعات کامل نداری نظر نده لطفا.(در ضمن GTA Vice City نه GTA 4)
    -----
    سعید عزیز:
    بعد ازینکه بهتون اجازه ی خرید Asset Properties(همون محلهایی که میخرید) باید یک یا چند مرحله رو انجام بدید تا یک آیکون که روش علامت دلار روشه ظاهر بشه. برای دسترسی به مراحل آخر بازی(که دو مرحله هست):

1- باید 6 تا ازون آیکونها برات باشن که یکیش حتما باید Counterfeit Money Print Works باشه.(چاپخونه صاحبش ما رو به راه تقلب پول میندازه)
    2- تمامی مراحل تمام شده باشه و هیچ مرحله ی داستانی برات نباشه.
    اونوقت، از همون چاپخونه بهت زنگ میزنن. برو اونجا تا مرحله ی یکی مونده به اخر رو بگیری و آخر هم Lance بهت زنگ میزنه تا بری به ویلات توی جزیره ی استار فیش. اون مرحله ی آخره.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

حرفی میزنی سروش عزیز!
    -----
    سعید عزیز:
    بعد ازینکه بهتون اجازه ی خرید Asset Properties(همون محلهایی که میخرید) باید یک یا چند مرحله رو انجام بدید تا یک آیکون که روش علامت دلار روشه ظاهر بشه. برای دسترسی به مراحل آخر بازی(که دو مرحله هست):

1- باید 6 تا ازون آیکونها برات باشن که یکیش حتما باید Counterfeit Money Print Works باشه.(چاپخونه صاحبش ما رو به راه تقلب پول میندازه)
    اونوقت، از همون چاپخونه بهت زنگ میزنن. برو اونجا تا مرحله ی یکی مونده به اخر رو بگیری و آخر هم Lance بهت زنگ میزنه تا بری به ویلات توی جزیره ی استار فیش. اون مرحله ی آخره.
    آخه عزیزم منم اون موقع که داشتم اینو بازی میکردم همین جواب رو گرفتم .
    پس حیف شد . حالا مرحله ی آخرش چی میشه ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

حرفی میزنی سروش عزیز!
    -----
    سعید عزیز:

فقط در کامل کردن توضیحات PiNk PaNTHeR خواستم بگم که یادت نره بستنی فروشی رو هم بخری... ماموریتش اینه که به 50 نفر بستنی بفروشی و تا 50 تا کامل نشده از ماشین پیاده نشی!

در آغاز فعالیت SAEED.M2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

فقط در کامل کردن توضیحات PiNk PaNTHeR خواستم بگم که یادت نره بستنی فروشی رو هم بخری... ماموریتش اینه که به 50 نفر بستنی بفروشی و تا 50 تا کامل نشده از ماشین پیاده نشی!
    دوست عزیز هم چاپخونه و هم بستنی فروشی رو تا آخر رفتم.باید برم از بین دوتا ساختمون پیداش کنم؟بعد قضیه ی موتوره چیه که باید از رو ارتش بپری؟

در آغاز فعالیت SAEED.M2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

حرفی میزنی سروش عزیز!
    -----
    سعید عزیز:

شنیدم اون تلفن رو باید از جایی پیدا کنی .دوستم خیلی مختصر و کوتاه گفت باید یه دخترو سوار کنی وقتی رسوندی یک علامت چتر ظاهر می شه .میشه لطفا کامل توضیح بدی

آخر فروم باز gogole magole's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    aHvaz city

پيش فرض

این بازی جی تی ای فک نکنم اخر داشته باشه
    منم تا اخرش بردم نصف شهرم خردیم ....اما هیچی که هیچی

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

دوست عزیز منم اول اینطوری فکر میکردم ولی با راهنمایی دوستان فهمیدم که آخری هم داره !
    شما یه 2 صفحه ی قبل رو بخون ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام .
    آقا من همه اين چاپخونه و استاديوي فيلم سازي و فروشگاه ماشينو خونه دياز و بستني سازي و تاكسي راني و ... رو تموم كردم . پس از اتمام ماشين فروشي كه آخرين محلي بود كه بايد ميخردم و بايد ماشين ها رو توي پاركينگ پشت اين محل ميكردم حالا بازي تموم نشده . مرحله هاشم تموم نشده . كسي ميتونه راهنماييم كنه ؟ يا سيو گيم رو بزارم ؟
    سه صفحه پيشم خوندم چيزي سرم نشد . همه مرحله هايي كه رفتم جلوشون سكه كه پول توش داره اومده . اما فقط اونجايي كه ماشين فروشي هست نيومده . اون اتومبيل رانيشو تموم كردم . البته با تقلب يعني تا مسابقه شروع شد همه ماشيناشونو تركوندم بعد برنده شدم . قسمت ديگش هم كه بالا توضيح دادم چيكار كردم . اگه شد كمك كنيد .
    با تشكـــــــــــــــــــر
    Last edited by mohammadrezams; 09-02-2008 at 15:39.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام .
    آقا من همه اين چاپخونه و استاديوي فيلم سازي و فروشگاه ماشينو خونه دياز و بستني سازي و تاكسي راني و ... رو تموم كردم . پس از اتمام ماشين فروشي كه آخرين محلي بود كه بايد ميخردم و بايد ماشين ها رو توي پاركينگ پشت اين محل ميكردم حالا بازي تموم نشده . مرحله هاشم تموم نشده . كسي ميتونه راهنماييم كنه ؟ يا سيو گيم رو بزارم ؟
    سه صفحه پيشم خوندم چيزي سرم نشد . همه مرحله هايي كه رفتم جلوشون سكه كه پول توش داره اومده . اما فقط اونجايي كه ماشين فروشي هست نيومده . اون اتومبيل رانيشو تموم كردم . البته با تقلب يعني تا مسابقه شروع شد همه ماشيناشونو تركوندم بعد برنده شدم . قسمت ديگش هم كه بالا توضيح دادم چيكار كردم . اگه شد كمك كنيد .
    با تشكـــــــــــــــــــر
    آخرین Save بازی رو بزار... حتما بهت کمک میشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •