مدلهای سری G550 در سایت سازگار ارقام موجوده .این مدل برای کسانی طراحی شده که سادگی قیمت کارایی و زیبایی را با هم میخواهند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
مدلهای سری G550 در سایت سازگار ارقام موجوده .این مدل برای کسانی طراحی شده که سادگی قیمت کارایی و زیبایی را با هم میخواهند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستگاه LENOVO G550 حداكثر تا 3 گيگا هرتز توانايي ساپورت انواع مختلف پردازشگرهاي 478 پين را دارا مي باشد.
نكته قابل توجه قابليت تعويض قطعات دستگاه مي باشد كه به سادگي هر چه تمام تر بدون باز كردن ديگر قطعات دستگاه امكان پذير مي باشد.
در عكس هاي زير به سادگي ديده مي شود كه با باز كردن چند پيچ ناقابل، امكان تعويض CPU,RAM,HARD ,WIRELSS به سادگي هر چه تمام تر امكان پذير است.
![]()
بابا تو دیگه کی هستی بخاطر بقیه زدی دستگاه رو نابود کردی !! اما کار منو راحت کردی چوم منم دوست داشتم بازش کنم که تو باعث شدی این کارو نکنم چو دیدم دیگه اما این قابلیت زیاد هم برای خریدار ها خوب نیست چون فروشنده ها ممکنه CPU و .... رو عوض کنن و گند بزنن به کانفیگش .
راستی گفتی CPU تا 3GHZ میشه مدل CPU ها رو هم بگی چون من با پین ها آشنایی ندارم یعنی Core 2 cou 3GHZ 2M cashe میشه؟
با تشکر
مهران جان جوابمو تو عکس اول گرفتم اما این CPU به نظر پرسی میاد میشه بازش کرد از رو مادر بورد؟
پيچ رو زير cpu براحتي ميشه ديد و به سادگي باز ميشه. embeded نيست
چي ميگي براي خودت(واقعا كه)!!! اولا فروشنده ها وارد نيستن.ثانيا وقتي گارانتي سازگار باشه كسي كاري نميكنه
بله اگه دسته دوم بود اونم يه ماركه ديگه شايد.(تازه اونم cpu رو بالا ميبرن كه جنسشون فروش كنه)
ثانيا من براي شما اين كارو نكردم.خودم يه يك CPU ,CORE 2 DUO داشتم ميخواستم دستگاه رو اپگريد كنم
ثانيا شما دوست نداري به كسي چيزي ياد بدي،اما من از انتقال اطلاعات به ديگران خيلي هم خوشحال ميشم.زكات العلمه،نشره.
CPU CORE 2 CUO ، مگ 3 كچ،4 مگ كچ، 2 مگ كچ،6 مگ كچ هم داريم.
t9900 ، مگ 6 كچ داره (3 گيگا هرتز)
الان هم كه با COREi7 شده 8 مگ كچ.
مهران جان شوخی کردم بی جنبه نباش!!!
ضمنا منظورم برای گارانتی غیر از سازگار بود!
در ثانی کلا جنبه شوخی داشت
دوستان در ابتدا چند ساعت بزارم شارژ بشه ( روشن باشه شارژ بشه یا خاموش ) یک توضیح مختصر بدید که باتریش
در بهترین حالت شارژ و استفاده بشه ( مهران جان یک خورده از علم تو نشر بده ببینم
به یکی سفارش دادم گفت تا 2 روز دیگه برات میارم ( حالا ببینم چی میشه آخر سر ببینم میتونم مدل 4 گیگی رو
بگیرم یا نه )
بحث در اين مورد زياده و بسي عقايد متفاوت چرا كه تكنولوز ساخت باتري و شركتها تغيير كرده و بعضا دوستان به سايتهاي شركتهاي مختلف رجوع ميكنند كه خود اين امر باعث ايجاد اختلاف نظر ميشه.بخصوص در مورد مدلهاي قديمي و جديد.در هر صورت وستان در اينجا خيلي بحث كرده اند.
اما در دفترچه راهنما LENOVO G550 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)