برای شهرستان 59 هست برای تهران 35 تو سایت پارس آنلاین هم نوشته ...
من که بریدج رو تست کردم جواب نگرفتم ، nat هم فکر نکنم جواب بده حالا بعدا که خواستم کانکت بشم و نشد nat رو هم تست می کنم
برای شهرستان 59 هست برای تهران 35 تو سایت پارس آنلاین هم نوشته ...
من که بریدج رو تست کردم جواب نگرفتم ، nat هم فکر نکنم جواب بده حالا بعدا که خواستم کانکت بشم و نشد nat رو هم تست می کنم
تنظیمات برای ویندوز 7
دیدی پارس مارو دروغگو کرد. شما رفتی تو این قسمت:
ما که داریم با 59 کانکت میشیم .شما می خواهید برید تو تاپیک پارس بپرسید VCI واسه تهران چنده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام از لطفت خیلی خیلی خیلی ممنون. من کمتر از یکماه فرصت دارم اگه تا اون موقع به نتیجه برسیم خیلی خوب میشه بازم متشکرم
256 شاتل دیشب 1:30 نیمه شبپینگش تعریفی نداره ولی دانلود عالیییه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
دوستان اگه لینک دانلود خوب دارین (فیلم، موسیقی یا برنامه) بدین تا سرعت خوبه دانلود کنم. جبران میکنم
گویا اینطوری به راه حل نمیرسم ، سوال رو یه جور دیگه مطرح کنم
آیا کسی هست که ویندوز 7 داشته باشه و با مودم zyxel 660ru تونسته باشه بدون هیچ مشکلی با pppoe کانکت شده باشه؟ یعنی خطای 651 رو اصلا نگرفته باشه؟
میخوام ببینم شاید مشکل از مودم باشه برم بدمش پسسسسسسسسسسسسسس ، نمیشه که هربار می خوام کانکت بشم نزدیک به یک ساعت کنلنجار برم
خب چرا یه مودم دیگه رو امتحان نمی کنید که مطمئن بشید؟
توی همین فروم برید تو تاپیک های مربوط به مستقیم کردن لینک ها،اونجا لینک پیدا می کنید.منظورم انجمن سرویس های آپلود و دانلوده.
یه وبلاگ توی ورد پرس هست که اونجا هم می تونید لینک دانلود فیلم پیدا کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه یه سرچی توی نت به فارسی و انگلیسی بزنید،کلی سایت پیدا می کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
تست امروز ای دی اس ال مخابرات پهنای باند 256 کیلوبیت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)