سلام بچه ها غول آخرش رو چجوری باید بکشیم؟بعد از این که اون شمشیر رو از غلافش میکشه بیرون؟
سلام بچه ها غول آخرش رو چجوری باید بکشیم؟بعد از این که اون شمشیر رو از غلافش میکشه بیرون؟
بیشتر سعی کن با همون شمشیری که تازه برداشتی یا از غلاف در اوردی با اون بزنیش.
بعضی وقتها هم می تونی اون نورهایی که به طرفت پرتاب می کنه بهش برگردونی.
می تونم بگم که نترس برو تو دل و رودش بزن ناکارش کن.
سلام دوستان من این بازیرو گرفتم مرحله یک رو هم بدون هیچ مشکلی تموم کردم ولی از مرحله دو به بعد همیشه میره به سمت راست یعنی راه رفتنش چیکار کنم ؟ ذکر کنم هم بازی رو دوباره نصب کردم هم دسته رو قطع کردم ولی درست نشد که نشد
والا من خودم بدون کوچکترین مشکلی تمومش کردم جایی هم نشنیدم کسی باهاش مشکل داشته باشه!!
ولی شما توی تنظیمات کیبورد کلا کلید حرکات رو عوض و کلا گیم پدت رو هم قطع واگه نصبیه uninstall کن ببین درست میشه...
خوب چون به پست قبلیم هیچ ربطی نداره دوباره پست میدم:
منم به سلامتی تمومش کردم گفتنیا رو بچه ها از این بازی گفتن ولی من فقط می گم که یکی از اکشن ترین وبحال ترین بازیهایی بود که انجام دادم واقعا موقع بازی هیجان از چشم و گوش آدم میزد بیرون(مخصوصا سیستم کلید زنیش که اولین بار بود بازی به این سبک رو انجام می دادم
)
قبلا هم گفتم بازم میگم این ژاپنیا توی دو چیز خیلی خوب کار میکنند یکی موسیقی بازیه و اون یکی داستان پردازی که به نمونه بارزش میشه به این بازی اشاره کرد
خلاصه این بازی رو به کسانی که طرفدار بازیهای اکشن به تمام معنا هستند شدیدا توصیه میکنم![]()
دوستان مشکل من هنوز حل نشده .
در اول مرحله پنج اونجا که در یک محیط بسته هستیم بعد از اینکه اون غول از سقف میوفته پایین و میکشمش دیگه نمیشه کاری کرد چون هر چهار طرف بسته هست . چی کار باید بکنم ؟
شما یه عکس بزار ببینم کدوم رو میگی..؟
وقتی می کشیش زیر پات خالی میشه و میوفتی پایین که چند تا هم از اون موجودای بالدارو باید بکشی تا برسی
وقتیم رسیدی یه تایمری فعال می شه که باید خودتو سریع به boss بعدی برسونی
منم بازی رو امشب از یکی رفقا گرفتم.
بازی به شدت هیجانش بالاست و اکشن ها و زد و خوردها خوشگل از آب در اومدن و نقطه قوت
بازی در باس هاش هست یعنی هر مرحله یه باس داره و چیزی که تووپسش کرده کشتن باس هستش
مثل اون عنکبوته که با وزنه جرثقیل می کشتش!
در کل به همه رفقای گرام این بازی رو پیشنهاد می کنم...
آقا كسي تونسته زبان بازيو انگليش كنه هعصابمون داغون شد بخدا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)