جناب ممنون از شما
نظر خودت در مورد گوشی GS290 چی هست ؟
با قیمت 120 تومن ارزش داره ؟
ممنون
جناب ممنون از شما
نظر خودت در مورد گوشی GS290 چی هست ؟
با قیمت 120 تومن ارزش داره ؟
ممنون
راستش با این قیمت بله انتخاب خوبیه....تنها رقیبش تو این رنج میتونه C3510 سامسونگ باشه که صفحهش کوچیکتره، رزولوشنش پایینتره و کیبورد کامل نداره و دوربینش هم ضعیفتره....فقط باتریش بهتره...و احتمالا صفحهش خازنیه (مطمئن نیستم)....من همون GS290 رو پیشنهاد میدم...نظر خودت در مورد گوشی GS290 چی هست ؟
سلام به همه دوستان
من دیروز این گوشی رو خریدم
گوشی خوبیه! فقط یه سوال داشتم این که میشه تم اضافی براش دانلود کرد و روش نصب کرد؟؟
موفق باشید![]()
مبارکتون باشه
سلام reza جان ، چند گرفتی گوشیتو ؟ از بازار علائدین گرفتی ؟ منم فردا میخوام این گوشیو بگیرم. از صفحه لمسیش راضی هستی ؟ سرعتش خوبه ؟
قیتم یادت نره بگو چند گرفتی؟
![]()
فکر نمی کنم داشته باشه، مگر اینکه -- بشه.....خودش فکر کنم یه چند تا تم داشته باشه...گوشی خوبیه! فقط یه سوال داشتم این که میشه تم اضافی براش دانلود کرد و روش نصب کرد؟؟
من دنبالشم که چند تا تم بزنم توش.
نتیجش شد حتما میگم اینجا
یه سوالی داشتم خواهشن اساتید بفرمایید که اگه بنده نرم افزار این گوشیو آپدیت کنم زبان فارسی میپره یا نه ؟ واسه اینکه من اس ام اس هامو فارسی میزنم؟؟ ارزش داره آپدیت کنم یا نه ؟؟؟
با سپاس استید ماهم![]()
امروز چندتا سایت خارجی پیدا کردم که هم میشه فیرموار سه بعدی اس کلاس توش بریزین و هم این که هر مدل تم که بخوایین اگه دوستان مشتاقن بگن تا راهنمایشون کنم.
این گوشی پاپ هم انتن دهی فوق العده مزخرفی داره هم شارژرش تو یه روز یکم ور برین تمومه. ولی بازم ازش خوشم میاد و شاید اشتباه میکنم.
اگه فیرمور غیر فارسی بریزید بله میپره....یه سوالی داشتم خواهشن اساتید بفرمایید که اگه بنده نرم افزار این گوشیو آپدیت کنم زبان فارسی میپره یا نه ؟ واسه اینکه من اس ام اس هامو فارسی میزنم؟؟ ارزش داره آپدیت کنم یا نه ؟؟؟
مطمئنی برادر؟!این گوشی پاپ هم انتن دهی فوق العده مزخرفی داره هم شارژرش تو یه روز یکم ور برین تمومه. ولی بازم ازش خوشم میاد و شاید اشتباه میکنم.آنتن دهی گوشی های الجی عالیه......اینو هم خودم و هم تمام کاربراش میگن....میتونید تو تاپیک رنوار یه سوال بپرسید....حالا نمی دونم شاید یا گوشی شما دچار مشکل شده، یا اون جایی که هستید کلا هیچ گوشی ای آنتن نمیده، یا اینکه کلا پاپ استثنائآ آنتن دهیش تعریفی نداره.....
باید از دارندگانش سوال کرد...
سلام micheal ropy عزیز
والا من که خودم هیچ تعصبی نسبت به هیچ برندی ندارم
با خونواده رفته بودیم اوشون فشم تو راه که میرفتیم یه دفه دیدم گوشیم یه دونه انتن هم نمیده اما خونواده ام همه نوکیا داشتن که تا آخرم پر بود انتن دهیش
راستی این بلندگو ال جی وقتی با کسی میحرفی چقدر صدارو چرت پخش میکنه همچن شفاف نیست من یه اب نبات ال جی قدیمی داشتم از این بهتره
نگاه نکنی من انقدر نامردم هی میکوبم این پاپ ، باور کنید دوباره برم علادین دوباره پاپ میگیرم
راستی من تو یکی از فروم های ال جی واسه پاپ دارم ترفندهای میخونم تا هر پوسته یا به اصطلاح تمی که خواستین بتونین بریزین توش
همه کسای که تو سایت بودن جواب گرفتن
امیدوارم بعد از موفقیتم این آموزشش بزارم تا همگان لذت تم های مختلف بر روی پاپ بچشند![]()
نگاه نکنی من انقدر نامردم هی میکوبم این پاپ ، باور کنید دوباره برم علادین دوباره پاپ میگیرمنه برادر من اصلا دوست ندارم که دوستان حقایق رو بپوشنن....بالاخره هر گوشی معایب خاص خودش رو داره....من که انتظار ندارم الجی بهترین گوشی باشه....
بی صبرانه منتظریم!امیدوارم بعد از موفقیتم این آموزشش بزارم تا همگان لذت تم های مختلف بر روی پاپ بچشند![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)