Opera Mobile ورژن 10 که به تازگی نسخه نهائی ش دراومده را نصب کردم مشکل فارسی ساز ورژن های قبلی توش حل شده ولی هچنان از هیلتر شکن بی نظیر نسخه مینی توش خبری نیست جالب اینجاست که این بار به جای نمایش صفحه همیشگی هیلتر کلا صفحه را لود نمی کنه.
Opera Mobile ورژن 10 که به تازگی نسخه نهائی ش دراومده را نصب کردم مشکل فارسی ساز ورژن های قبلی توش حل شده ولی هچنان از هیلتر شکن بی نظیر نسخه مینی توش خبری نیست جالب اینجاست که این بار به جای نمایش صفحه همیشگی هیلتر کلا صفحه را لود نمی کنه.
نسخه نهائی Opera Mini 5 v رو هم نصب کردم هیلتر شکن داره ولی همچنان با فارسی مشکل اساسی داره دو شات از این مرورگر بر پایه جاوا در صفحه نمایش b7300
![]()
سلام
حسن جان میگم 7300 هم تو آپدیت احتمال dead شدن داره؟
ارش جان دارم صفحات زیر و رو میکنم ببینم کدش گیرم میاد یا نه .. اصلا به سایتهای ایران نمیشه اعتماد کرد !
حجم 4.73 همون بازی
فايل cab. رو دانلود كرده و روي گوشي نصب ميكنيد و بعد داخل دايركتوري بازي ميشيد (Gameloft\Asphalt4\...) و فايلي به نام av.exe رو پاك ميكنيد ...بعدشم بازیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روی فایل قبلی هم که دادم امتحان کنید
Last edited by pulp_152; 17-03-2010 at 20:26.
عالی بود فوق العاده زیبا و کارآمد. نصب شد و بسیار هم عالی جواب داد فقط قبلی را پاک کرد و این یکی احتیاج به پاک کردن فایلی هم که فرموده بودید نداشت و بدون نیاز به کرک اجرا شد. اجرای بسیار نرم و روان و بدون هیچ مشکلی یا فریزی. دو دور بازی کردم که در دور دوم تونستم با اختلاف کمی با نفر اول، دوم بشمشات های برنامه را می ذارم:
![]()
pulp عزیز باز هم ببخشید که به خاطر این برنامه به دردسر افتادید. در کل فوق العاده بود و فکر کنم با این برنامه آن داستان پشتیبانی سه بعدی هم کاملا تائید می شود.
با تشکر
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:45 PM ----------
راستی از شتاب سنج داخلی گوشی هم پشتیبانی می کنه ولی بازی باهاش یکم مشکله و همون شیوه تاچ خیلی بهتره
نمیدونم
ببین اون موقعی که گوشی ممکنه dead بشه فقط 5 ثانیست
احتمال اینکه تو اون 5 ثانیه مثلاً برق بره خیلی کمه
پس با خیال راحت فلش کن
خواهش میکنم ارش جان
بسیار عالی پس خوبه دیگه بازیهم تامینه.. اون فایل قبلی رو کاش ابتدا امتحان میکردید .. فایل اصلی بود ..
ارش میدونم اول میشی
دوستان که این بازیو میخوان همون کاری که گفتم رو با ورژن اصلی بکنند (تو فولدر بازی برید بعد اون فایلی رو که گفتم پاک کنید بعد بازی کنید )... به احتمال 98 درصد جواب میده
Last edited by pulp_152; 17-03-2010 at 22:12.
آقا قیمت Samsung B7300 در تهران کسی میدونه
![]()
Last edited by siavash66; 17-03-2010 at 22:37.
[QUOTE=siavash66;4764429]آقا قیمت Samsung B7300 در تهران کسی میدونه
دوست عزیز بدون این عکس ها هم می شد این سوال را پرسید. الان حدود 290 تومان با گارانتی های مختلف و 275 تومان بدون گارانتیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)