تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 26 اولاول ... 8141516171819202122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 260

نام تاپيک: راهنمای کامل Pcsx2!!!(به همراه راهنمای افزایش سرعت)

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام
    من هاروست مون پلی استیشن دو رو با شبیه ساز بازی میکنم اما مشکل اینجاست که دکمه های حرکتی تا قبل از اجرای بازی مثلا موقع نام نویسی درست عمل میکنن و وقتی شخصیت رو میخوام حرکت بدم فقط دکمه های 4 و 6 که مربوط به چرخیدن هست کار میکنه و دکمه های 8 و 2 که مال جلو و عقب کردن هست کار نمی کنه و بازیکن رو میتونم دور خودش بچرخونم و جلو و عقب نمیره درصورتی که دکمه های 8 و 2 موقع نام نویسی بازکن عمل میکنن مشکل از کجاست دوستان اگر پلاگیینی چیزی راهنمای دارن بفرمایند
    درضمن شبیه ساز دسته رو هم نمیشناسه
    یه پلاگین خوب بگید
    اول از پلاگین Lilypad استفاده بکن اگه نشد SSSPSX رو تست بکن. احتمالا درست دسته رو تنظیم نمیکنی. وقتی دسته رو تنظیم میکنی چراغ آناگوگ رو هم روشن بکن.

2. این کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اول از پلاگین Lilypad استفاده بکن اگه نشد SSSPSX رو تست بکن. احتمالا درست دسته رو تنظیم نمیکنی. وقتی دسته رو تنظیم میکنی چراغ آناگوگ رو هم روشن بکن.
    سلام
    داداش دکمه انالوگ رو هم روشن میکنم
    وقتی با پلا گین lilypad کار میکنم تو بازی نرفته نرم افزار شبیه ساز ارور میده بسته میشه و یا مجبور به بستن میشم
    ولی وقتی از پلاگین ssspsx pad plugin 1.6.0 استفاده میکنم ودکمه های دسته رو روش ست میکنم با توجه به روشن بودن انالوک البته خاموش هم امتحان کردن اصلا هیچ اتفاقی نمی افته و هیچ حرکتی حتی توی همون مین منو جای استارت و لود کردن بازی رخ نمی ده یعنی کار نمی کنه
    و پلا گین PADwinKeyb هم که مال کیبرد هست هم گفتم همه جا دکمه ها کار میکنه الا تو بازی و وفقط میشه بازی کن رو چرخوند دکمه های جلو و عقب کار نمی کنه بقیه دکمه ها کار میکنه
    اگر شما پلاگین خواصی داری لطفا بزار و یا همه پلاگیین ها مربوط به دسته بازی و کیبرد و موس رو اگه بزاری که خیلی ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

مشکل تو از یه جای دیگه هست و ربطی به پلاگین نداره بهترین پلاگین همین دو تا هستن.

به نظر من این کار ها رو امتحان بکن :

از آخرین ورژن شبیه ساز استفاده بکن

دات نت فریم ورک رو نصب بکن

دایرکت ایکست رو آپدیت بکن

یه احتمال ضعیف هم هست که از بازیت باشه. بنابراین سعی کن یه بازی دیگه رو هم امتحان بکنی.

اگه مشکلت حل نشد احتمالا مشکل از سیستم عاملت هست. من خودم از XP استفاده میکنم هیچ مشکلی هم ندارم.

5. 2 کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام بالخره تونستم بازی رو بادسته ست کنم و اجرا
    متشکرم که راهنمایی کردن ولی باز یه مشکل دیگه
    سرعت بازی کند هست میخوام سریع تر بکنم درضمن از پلاگین زیر استفاده میکنم
    پلاگین گرافیک من GSdx9(MSVS 14.00,SSW@) 0.9.0 هست لطقا اگر ممکنه یا یه پلاگین بهتر معرفی کنید یا تنظیمات همینو بگید ممنون میشم یه خواهش دیگه
    اصلا ایا برای اجرای بازی هاروست مون پلی استیشن دو پلاگین های بهتری هم هست لطفا بگید یا بزارید برای بهتر شدن سرعت گرافیکی و صدای بازی
    راستی بچه ها سیو هم نمی تونم بکنم لطفا کمک کنید از توی منوی برنامه وقتی میرم
    file / states / save / slot1
    انتخاب میکنم ارور میده و برنامه بسته میشه از تو خود بازی هم که میرم سیو کنم بازم همین مشکل هست
    Last edited by omid_bnt; 05-04-2011 at 03:33.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    مشخصات سیستم من :
    لپ تاپ مدل vostro1015
    cpu :Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5870 @ 2.00GHz
    ram :4.00 GB
    graphics : Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family
    برخلاف انتظاری که داشتم یعنی با وجودی که سیستم من گرافیک real نداره بازی god of war رو خیلی خوب و با سرعت قابل قبولی اجرا میکنه اما من یه مشکل دارم وقتی قسمت renderer روی direct3d hardware قرار داره در فضاهای دورتر از بازی حالتی شبیه به مه وجود داره اما وقتی اونو روی direct3d software قرار میدم مشکل گرافیک برطرف میشه اما سرعت بازی خیلی کم میشه . اگه راهی واسه برطرف کردن این مشکل دارید راهنمایی کنید .
    با تشکر فراوان.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    مشخصات سیستم من :
    لپ تاپ مدل vostro1015
    cpu :Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5870 @ 2.00GHz
    ram :4.00 GB
    graphics : Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family
    برخلاف انتظاری که داشتم یعنی با وجودی که سیستم من گرافیک real نداره بازی god of war رو خیلی خوب و با سرعت قابل قبولی اجرا میکنه اما من یه مشکل دارم وقتی قسمت renderer روی direct3d hardware قرار داره در فضاهای دورتر از بازی حالتی شبیه به مه وجود داره اما وقتی اونو روی direct3d software قرار میدم مشکل گرافیک برطرف میشه اما سرعت بازی خیلی کم میشه . اگه راهی واسه برطرف کردن این مشکل دارید راهنمایی کنید .
    با تشکر فراوان.
    روی چه حسابی میگی که گرافیکت رییل نیست؟ به نظر من که ریل هست اگه نبود امکان نداشت بتونی اجراش بکنی. برای اطمینان از این مسئله تنها راحش این هست که توی ستاپ دنبال یه گزینه بگردی ببینی اندازه رم گرافیک رو میتونی بالاپایین ببری یا نه. یه راه دیگه هم این هست که هم مقدار رم رو چک بکنی و هم مقدار گرافیک رو و اگه جمعشون یه عدد درست و حسابی باشه معلوم میشه که رییل نیست. مثلا تو که میگی رمت 4 گیگ هست و میگی که گرافیکت رییل نیست اصولا باید با جمع کردن مقدار گرافیک و رم عدد 4096 مگ به دست بیاد در غیر این صورت گرافیکت رییل هست.

از کدوم ورژن شبیه ساز استفاده میکنی؟ توی ورژن 0.9.7 مشکل مه حل شده.
    Last edited by Squall Leonhart; 10-04-2011 at 21:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با سلام
    مرسی از این که خیلی زود جوابمو دادید . من از ورژن 0.9.6 استفاده کردم همین الان 0.9.7 رو دانلود میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم همین طور در خصوص کارت گرافیک لپ تاپ هم که من مدلشو نوشتم از نوع mobile intel هستش و همش شیر شده هست .
    باز هم ممنونم که راهنمایی فرمودین .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    من ورژن 0.9.7 رو نصب کردم همون طوری که دوست عزیزم گفتن مشکل مه در god of war برطرف شده اما من یه مشکل عجیب دیگه دارم این که تنظیمات مربوط به گرافیک رو نمیتونم تغییر بدم مثلا وقتی تیک مربوط به native رو میزنم و ok میکنم فعال نمیشه و وقتی به تنظیمات برمی گردم میبینم که تیک قرار نداره و یا هر تنظیمه دیگه ای از قبیل رزولیشن یا هر چیز دیگه ای آخه به طور پیش فرض رزولیشن هم بالاست و بازی با سرعت کم اجرا میشه . ممنون میشم راهنمایی کنید .
    با تشکر .

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام
    من ورژن 0.9.7 رو نصب کردم همون طوری که دوست عزیزم گفتن مشکل مه در god of war برطرف شده اما من یه مشکل عجیب دیگه دارم این که تنظیمات مربوط به گرافیک رو نمیتونم تغییر بدم مثلا وقتی تیک مربوط به native رو میزنم و ok میکنم فعال نمیشه و وقتی به تنظیمات برمی گردم میبینم که تیک قرار نداره و یا هر تنظیمه دیگه ای از قبیل رزولیشن یا هر چیز دیگه ای آخه به طور پیش فرض رزولیشن هم بالاست و بازی با سرعت کم اجرا میشه . ممنون میشم راهنمایی کنید .
    با تشکر .

سیستم عاملت چی هست؟ از ورژن غیر نصبی استفاده بکن. از اینجا میتونی دانلود بکنی :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مثل اینکه من خبر نداشتم ورژن 0.9.8 هم اومده! برم خودم هم دانلود بکنم ببینم چی هست.

12. این کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سیستم عامل من ویندوز سون (7) هستش و فکر کنم از ورژن 0.9.6 به بالا واسه سیستم من یه کم سنگین باشه ولی ممنون میشم اگه لینک ورژن 0.9.8 رو هم واسم بذاری.
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •