شیراز که می دونم فعلا ندارن. میگن تموم کردن. از تهران خبر ندارم ولی توی سایتی دیدم براش 2.450.000 قیمت زدن
شیراز که می دونم فعلا ندارن. میگن تموم کردن. از تهران خبر ندارم ولی توی سایتی دیدم براش 2.450.000 قیمت زدن
تا 2 تومن پیشنهادتون از سونی چیه؟
سلام
به نظر شما کدوم یک از این 2 مدل بهترن؟
Asus G51JX
Asus G73JH
با توجه به این که گرافیک اولیGTX 360m و دومی 5870 هست
تو اون لینکی که تو سایت هست و بنچمارک کارت گرافیک ها رو نوشته 5870 رتبه ی دوم رو داره اما کراس فایرش یعنی 2 تا با هم نه یه دونه!
لطفا راهنمایی کنید
برای من کات گرافیکش مهم تر از هر چیزیه
مطمئنا کارت گرافیک G73 و کلا خودش قویتر و بهتره ...... .
F127HG
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز هز کدوم یه سری قابلیت دارن
g73 چون 17 اینچه یکم حملو نقلش سختره
100 g73 قویتره اما بازم مونده به انتخاب شما
گرافیک g51jx gts360 هستس نه gtx
گرافیک g73که 5870 هستش رتبش10
گرافیکg51jx و g51jx 3d که gts360 هستش رتبش33
گرافیک g513dو g51ja که gtx 260 هستش رتبش 26
سلام
با تشکر از شما آقا مهرداد
در مورد cpu این 2 تا چرا با این که قیمتشون بالاس سرعت cpu ها 1.6 هستش؟
این که تو مشخصاتشون نوشتن می شه تا 2.8 بالا برد منظور تعویض cpu هست یا مثلا اورکلاک یا یه چیزی تو این مایه ها؟
ممنونم
خواهش میکنم
در مورد cpu اشتباه نکنید
این cpu ها جز جدیدترین cpu های intel هستن
که 4 هسته ای هستن
تو حالت های که پردازش کمه رو سرعت 1.6 هستن وقتی که پردازش زیاد میشه به 2.8 up میشن
رتبه cpu i7 720 تو سایت نوتبوک چیک 18 هستش
از این لینک میتونید یکم در بازه این سری cpu ها اطلاعات بگیرید
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می خواستم تفاوت f12gfx و f12kfx رو بدونم و اینکه کدومشون بهترن و در اکثر سایتا قیمت f12kfx کمی بیشتر و فکر کنم اونم به خاطر اینه که بک لایت مانیتور f12gfx , دارای LCD می باشد و برای f12kfx , دارای LED است و در بقیه موارد گویا که مثل هم اند و قیمتشونم حدود 1800 تا 1900 هستش .
از طرفی می خواستم نظرتونو در مورد لپ تاب f12xhx بدونم که cpuش corei7-840 هست و رمش 8 و هاردش 640, دارای 5400 دور و ویندوزش 7 ultimate هست و دارای تکنولوژی transfer jet می باشد و فکر کنم حدود قیمتش 2.5 باشه ( اصلا خبر ندارم تو ایران گیر میاد یا نه ؟ )
لپ تاپ دیگه مد نظرم هم f127hg هست که اونم حدود 2 تومن قیمتشه و حتما ازش مطلعید و فرقشم با 3 مدل بالا اینه که اون 3 تا آمریکایی اند و این چینی .
راستش رو بخواهید بین این 4 تا مدل خیلی شک دارم که کدومشو بخرم .
اصلا f12xhx تو ایران موجود هست و واقعا می ارزه این مبلغ را گرانتر بابتش بپردازم .
اگه که شما هم اطلاعات دقیق تر و کامل تری دارید دریغ نکنید لطفا ...
( پیشاپیش تشکر )
سلام
من یه لپ تاپ از سری F سونی میخواستم که مشخصات زیر رو داشته باشه یا بالاتر . اگه لطف بکنبن و مدل هایی که این کانفیگ رو داره با قیمت ها بهم بگین ممنون میشم .
CPU .......... i7 - 1.7
RAM .......... 6 GIG DDR3
HDD ........ 500 GIG / 7200 RPM
VGA ......... GT 330
LCD .......... 1920 1080 FULL HD
MADE IN USA
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)