من نصب کردم ، الان،
خبر شو می دم بهت ،
من نصب کردم ، الان،
خبر شو می دم بهت ،
ممنون. نه از من سخت افزاری نیست مطمئن هستم. اون لینکی که من گذاشتم هم همین لینک شماست. یعنی wat 2.2.5 منتها من بر روی نسخه 7220 امتحان کردم و بعدش دیگه سیستم بالا نیومد مجبور شدم restore کنم.
حالا قرار شد این دوستمون الآن تست کنه روی نسخه 7600. اگر ok بشه که دیگه کار تمومه:-)
اره عزیز نمیخوام خیلی گندش کنمو تعریف بدم ولی هیچ مشکلی با هیچ کدوم از کرک ها نداشتم
چه این wat که خودم اپ کردم چه قدیم ندیما
موفق باشی
خوب ممکنه برای تعداد محدودی مشکل پیش نیامده باشه اما برای بسیاری مشکل ریست شدن پشت سر هم پیش آمده و کاریش هم نمیشه کرد. البته خیلی سریع هم نه اما هر چند ساعت یکبار یا گاهی سریعتر سیستم ریست میشه.
من می گذارم یک چیزی شب تا صبح دانلود بشه اما صبح بیدار میشم میبینم همون اول ریست شده و دیگه گیر کرده یا اینکه دارم با یکی چت میکنم یکدفعه ریست میشه.
حالا اینها مهم نیست اگر وسط یک کار گرافیکی باشید که بعد بیچاره میشید دیگه تمام زحمتتون میپره و باید هر 20 ثانیه از ترس یکبار بزنید ذخیره!!!
تازه حتما به مرور بدتر میشه و تند تر ریست میشه یا اصلا دیگه بالا نمیاد...
روی 7600 من همون wat 2.2.5 کار میکنه .
شاید تعجب کنی این سیستم بیچاره من فکر میکنم در طول 3 ماه اخیر فقط 10 بار هم خاموشش نکرده باشم
24 شبانه روز روشن وداره فیلم دانلود میکنه
حتی دیگه فن پاوربیچار به وز وز افتاده باید عوضش کنم
خیالت تخت تخت از ویندوز
شما مهلت 90 روزت تموم نشده، شاید برای همینه که ریست نمیشه.
دوست عزیز همین الان ریست شد. بعد از چند ساعت
!!!!
ممنون که تست کردید اما بعضی استفاده کردند و گفتند که مشکلی نداره... آیا شما بعد از نصب ویندوز از کرک دیگری هم استفاده کرده بودید یا این اولین کرک بود که زدید؟
چون اگر قبلش از کرک دیگه استفاده کرده باشید ممکنه این درست کار نکنه؟
اگر اولین کرک شما باشه فعلا دیگه هیچ راه حلی نیست چون این جدیدترین کرک موجود هست!!:-(
نه ، چند تا کرک استفاده کرده بودم، فاصله بین ریست شدن فکر کنم بیشتر شده، البته اگر نشد یه راه دیگه داره، گزینه ریست اتوماتیک رو بر داری، من که این کار رو کردم ، فعلا ریست نشده
خوب پس ممکنه به خاطر استفاده از کرکهای دیگه جواب نداده. حالا من هم دارم نسخه 7600 رو دانلود میکنم ولی دو روز طول میشکه بعد تست میکنم نتیجه رو میگم.
آره 100 درصد سرعت ریست شدن باید بیشتر بشه به مرور. از کجا شما تیک گزینه اتوماتیک ریست رو برداشتید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)