سلام
یه برنامه میخوام برای ایجاد بلک لیست (Black List) توی سیمبین.
کسی سراغ داره؟
ممنون...
سلام
یه برنامه میخوام برای ایجاد بلک لیست (Black List) توی سیمبین.
کسی سراغ داره؟
ممنون...
سلام یه برنامه ای چیزی میخوام که با هاش بشه زبان فارسی گوشی 5800 رو بردارم(یعنی حذف کنم) خیلی واجبه.![]()
سلام. من یه سری از فایلها رو که میخوام نصب کنم بعد از تموم شدن نصب مینویسه preparing installetion و بعدش به اینترنت وصل میشه و در نهایت ارور میده!
گوشیم c7 هستش...
سلام ، دوست عزیز قسمت درخواست برنامه براش تایپک بزنید زودتر به جواب میرسید !
موقع درخواست مدل گوشیتون هم ذکر کنیــد .
سلام ، همچین برنامه ای وجود نداره باید تو فایل های فریموری دستکاری بشــه !
سلام ،اسمــ برنامه چیـه ، به احتمال زیــاد برنامه نیـاز به نصـب Qt داشته ..
موفق باشید!
نصب QT یعنی چی؟
تو ایمیل هم همچین مشکلی دارم. میخوام یه اکانت درست کنم new رو میزنم وارد صفحه ای میشم که start داره وقتی انتخابش می کنم میاد preparing for setup و همینجور باقی میمونه...
برنامه Qt میشه پایتون میمونـــه ! برنامه های که نیاز به اینترنت داشته باشن اتوماتیک میاره بالا اگه واقعـا به این برنامه Qt نیاز باشــه .
برنـامه بالا میــاد اگه بعد از نصـب این برنامه بازم وصل شد به اینترنـت بدون مشکل از جای دیگه سـت !
شمـا یه تستی کنید ببینید چی میشــه .
موفق باشید!
میشه لینکشو بدید؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام دوستان من گوشی 5230 نوکیا دارم، با توجه به اینکه صفحه لمسیه نمیدونم تو برنامه های جاوا چه جوری باید از صفحه کلید عددی و یا حروف استفاده کنم (برای وارد کردن شماره و...)![]()
با سلام دوست عزیز معمولا بصورت اتوماتیک پس از لمس کردن نقطه مورد نظر کیبورد مجازی ظاهر میشه البته من 5230 نداشتم
ولی در مورد اکثر گوشیهای لمسی برای تنظیمات برنامه به قسمت اپ منیجیر گوشی رفته در قسمت نصب برنامه بر روی برنامه
مورد نظرتون گزینه اپشن رو بزنید وستینگ رو انتخاب کنید در اون قسمتهای مختلفی وجود داره که یکی از اونها تنظیمات کیبورده
امید وارم برات مفید واقع شده باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)