تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: برای آخرین با ر:amd یا intel????????????????

راي دهنده
115. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • intel

53 46.09%
  • amd

62 53.91%
صفحه 18 از 34 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 332

نام تاپيک: براي آخرين بار:intel يا amd

داره خودمونی میشه IBM is GOD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ايوان جان درست ميگي ولي چكنم كه نميزارن!!!!!!!!!

از اولش هم اشتباه كردم كه تو اين سايت عضو شدم
    Last edited by IBM is GOD; 24-03-2006 at 02:13.

داره خودمونی میشه barton2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    YazdanCity

پيش فرض

AMD 3.2 Socket 939 64 bit ، فقط وقتی دمای cpu میره بالا صدای فنش یه حالی به سیستم صوتی ! میده .

Banned Shahryar_NEO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جناب ibm فكر كنم ميم مخفف مهندس باشه
    ضمنا من هم تصميم گرفتم يك كم تند تر بر خورد كنم.
    ibm جان با تشكر از شما كه تاپيك را گرم كرديد ولي نظر سنجي را كه تقريبا اكثرا آدم هاي حرفي اند .
    نشون مي ده كه اي ام دي پيروزه. شما تا حالا مثلا با 3000 64بيتي 939 و 3000 LGA كار كردين .اگه با هر دو
    كار كرده باشين ديگه حرفتون بي معنيه ولي شما احتمالا با اي ام دي 3000 كار نكردين و چون اينتل دارين و راضيه
    دارين مي گين خوبه.
    اعضاي تاپيك اگه ايشون حرفي بي جا و توهين آميزي به كار برد من دارم مي گم من هم 100 پله بدتر نشونشون
    مي دم .حتي اگه به حذف شدنم هم بكشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من الان در ساري نيستم و در مسافرت هستم .به محض برگشتن به ساري پست هاي جديد من را خواهيد خواند.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

13

ديشب بخاطر سر دردي كه داشتم يادم رفت بگم كه چرا بلافاصله بعد از اينكه گفتم بيان سي پي يو هارو دو به دو

مقايسه كنيم

همه جا زدن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

يعني اينقدر سخته ؟ يا بحث خيلي سنگينه ؟!!!!

بهونه هاي مسخره هم نياريد

چه طور براي دعوا كردن كنكور ندارين ولي تا پاي عمل اومد كنكوري شدين!!!!!!

تا زماني كه آقا نويد و ايمان جان و مهدي هم پستشون رو در مورد امير خان نزارن سكوت ميكنم .چون ميخام ببينم

كه با ايشون چه رفتاري ميكنن و همون طوري كه به من اعتراض كردن به ايشون هم اعتراض مي كنند يا نه؟

ولي فقط يادتون باشه من آتش بس داده بودم

و هر توهيني هم كرده باشم(البته بستگي داره كه چه چيزي رو توهين بدونيد ) به دوستم گفتم پس شما

كاسه داغ تر از آش براي من نشين .و وكالت كسي رو هم برام نكنيد

اگر هم كسي بگه به من هم توهين كردي اينو بدونه كه اول خودش شروع كرده و مقصر خودش هست.

ودر آخر اينو هم اضافه كنم كه پست هاي اون دوستان خيلي تو موندن يا رفتن من تو اين سايت ميتونه تاثير بزاره

من هيچ وقت تو جايي كه همه با من دشمن هستند يك لحظه هم نمي مونم

Last edited by IBM is GOD; 24-03-2006 at 16:10.

Banned Shahryar_NEO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جناب ibm نظر سنجي ديگه بحثي نداره . اي ام دي جلوه. پس ....

تاريخ عضويت
    Mar 2006

13

هرچي من مي خام ساكت باشم و ولي مثل اينكه خودتون دوست داريد جارو جنجال درست كنيد (4تا پست قبلي)

قبلا هم گفتم:

فقط يادتون باشه من آتش بس داده بودم و اين امير خان بود كه بعد از 3 روز يه دفعه

بحث رو به دعوا كشيد

بعد هم جالبه كه اين حرفو ميزند

اينجا رو با ميدان جنگ اشتباه گرفتي
    معلومه كي اشتباه گرفته

بعد هم به صورت تهديد مي نويسند:

چه جوري ميخواي حساب رسي كني شما
    هر چند من بي خيال اشتباهت شدم ولي وقتي كه 3 بار تو پست هايت گذاشتي مجبورم كردي الان به حساب

رسی بپردازم :

اتفاقا در بازار نوت بوك هم وارد شده است. اونم با 4 پردازنده مختلف (براي كاربردهاي مختلف) كه بدين شرح است:

1- پردازنده AMD Turion 64 Mobile Technology براي نوتبوك هاي ارزان قيمت و سبك طراحي شده است.

2- پردازنده AMD Moblie Athlon 64 براي رقابت با پردازنده Mobile Pentum 4 شركت اينتل و براي نوت بوك هاي Midsize .ولي يك ويژگي كه داره از معماري 64 بيتي حمايت ميكنه.

3- پردازنده AMD Athlon 64 Notebook كه فقط براي نوت بوك هاي پيشرفته و جايگزين دكستاپ معرفي شده است.و از آن براي كاربردهاي پيچيده گرافيكي و محاسباتي استفاده ميشود.

4- پردازنده Mobile AMD Sempron Processor كه رقيب اصلي پردازنده Celeron M شركت اينتل است.براي نوتبوك هاي ارزان قيمت با امكانات مناسب .

ضمنا شركت AMD از ابتداي سال 2005 وارد عرصه نوت بوك شده .در نتيجه قضاوت هنوز زود است.

عزیزم در اینجا باید بگم که وقتی از روی راهنمای خرید لپ تاپ هفته نامه ارتباط برای ما مطلب

کپی میکنی باید دقت کنی که منبع مورد کپی برداری خودش اشتباه نکنه

تو فکر کردی چه کسی اون مقاله رو نوشته ؟؟؟ یه متخصص سخت افزار که از آمریکا فارق التحصیل شده؟؟؟

نه عزیزم اون مقاله فقط یه ترجمه هست که جناب عالی همراه با سوتی که مترجم داده برای ما کپی کردی!!

جناب آقاي امير خان شما كه خيلي استاد هستي به ما بگو كه مورد 2و3 چه فرقي باهم ميكنه؟؟

آيا اصلا باهم فرق مي كنند؟!!!!!!!!!!!!!!!!

(در جواب برای ما جوکی که مترجم نوشته رو برای ما دو باره تایپ نکنی)

تو خود سايت AMD سه معماری بیشتر برای لب تاپ وجود نداره (یا اینکه من ندیدم!!!) شما 4 تا DFS رو

(( اگه قبول نداری که از روی راهنمای خرید لپ تاپ هفته نامه ارتباط برای ما نوشتی )) از کجا

و از کدوم منبع برای ما نوشتی .حالا اونا هیچی تحلیل هایی رو که رو به رو هر کدام نوشتی رو از کجا برای ما تهیه

کردی؟ (همه توجه کنید که مطالب دقیقا در اون مجله وجود داره)

در ثانی کی به شما گفته AMD از ابتداي سال 2005 وارد عرصه نوت بوك شده

اگه تو خود همون راهنمای خرید نگاه کنی تو صفحه 40 شرکت COMPAQ مدل v2251 رو سال 2004 ساخته

تازه خود من هم با Gateway تو سال 2002 کار کردم

در مورد NetBurst هم باید بگم که با کم کردن ARCHITECTURE مشکل خیلی راحت حل شده که حتی اینتل

داشت رو کلاک 4هزار و بالا تر کار میکرد که برای زود تر وارد کردن سی پی یو های دو هسته ای اون پروژه رو

متوقف کرد در ضمن شما بما بگو که بالاترین کلاک AMD چقدره؟!!!

اون مثالی رو هم زدی مثل قضیه ویندوز و با لینوکس می مونه

روي صحبتتون با كي بود؟
    اینم یه نشونی دیگه که همه پست هارو بی دقت می خونید

فعلا بای

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام.متاسفانه اينقدر بحث تان بالا كشيد كه من الان كه تو مسافرت در قسمت هاي غربي مازندران هستم ((نور)) بايد از گردش و تفريح بگذرم و جواب اقايان را بدهم.پس چند دقيقه صبر كنيد من يك بار ديگر پست ها را بخوانم بعد كمي فكر كنم و در پايان پست را تايپ و ارسال نمايم.ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

چقدر بحث ها علمي بود.از اين به بعد فكر مي كنم گاو و خر واسب و كثافت و بي شعور و .......و فحش هاي خواهر و مادر و .... جز بحث هاي علمي به حساب مي ايند. من كل پست ها را يك بار ديگر خواندم. اما پستي كه بتواند هم جواب حرفهاي علمي تان و هم جواب حرف هاي بي ربط تان را بدهد و هم عدالت را رعايت كند را زماني كه امدم ساري براتون مي نويسم.((24 ساعت ديگر)).تو اين مدت به من وقت بدين كه يك كمي فكر كنم.از ايوان جان سوال داشتم:شما در كدام شهر زندگي مي كنيد؟ اگر در تهران كجاي تهران؟ رم را نمي خواهد دست بزنيد ولي بايد كارت گرافيكي بگيريد كه به مادربوردتان بخورد.به احتمال 95 درصد بايد عوض شود. خدا حافظ تا 24 ساعت ديگر.خواهشا جز صحبت علمي صحبت ديگري نكنيد.ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

هر چي فكر كردم ديدم راهي نمونده جز اينكه خودم برم خودكشي كنم.!!! اخه ما كه هر چي مي گيم كسي گوش نمي ده. از اين لحظه تا اطلاع ثانوي ديگر پستي نمي گذارم.((به نشانه اعتراض)) فقط پست ها را مي خوانم و نتيجه نظر سنجي را مي بينم. در ضمن امير خان من تازه داشتم وضعيت تاپيك را درست مي كردم وهمه داشتند ارام مي شدند كه شما با پست هاتون همه كار ها را خراب كردين.از اين به بعد اگر پست مي ديد به پست هاي ديگران توجه نكنيد بذاريد هر كاري دوست دارن بكنن.شما فقط نظر خودتان را بگيد.ولي ظاهرا چشم من خيلي شور است چون تا از بچه هاي اين تاپيك و معرفت شان تعريف كردم همه به جون هم افتادند!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •