پست اولو بخونید توضیح داده شده
سبک بازی تقریبا مثل DMC هستش
صد در صد بازی خوبیه. توی کنسول که خیلی موفق بود
پست اولو بخونید توضیح داده شده
سبک بازی تقریبا مثل DMC هستش
صد در صد بازی خوبیه. توی کنسول که خیلی موفق بود
من اول فکر کردم این بازی فقط واسه کنسولهاست!الان که میبینم واسه pc اومده هم تعجب کردم هم کلی خوشحالم!!!این از اون بازیهاست که واقعآ سرگزم کنندگیش بالاست و هیجانش زیاده....البته اگر یکی از دوستان که این بازی رو الان انجام داده یک توضیحی بده که چجوریاست ممنون میشم
چه خوب شد که دانته رفت و ندید که این بازی رو با بازی اون مقایسه می کنید![]()
یعنی در سطح و اندازه dmc نیست؟![]()
این بازی مثه بازیهای دیگه سبک H&S مثه dmc یا gow یا bayonneta یا dante inferno نیست....... .
بیشتر پازل محور هست تا اکشن...البته اکشن کم نداره ها فوق العادن ولی اون فرم اکشناس خاص هستش
مثلا تو بازی مثه gow یا dmc شما یه پازل ساده رو حل می کنید بعد یک ربع دعوا می کنید ولی اینجا یک جنگ کوچیک رو انجام میدین بعد یک ربع پازل حل می کنید......تونستم منظورمو برسونم؟؟
بعضی بازیها هم مثه bayonneta یا ninja gaiden از اول تا آخر بازی فقط خون وخونریزیه.........
البته این ویژگی منفی نیس ..ویژگی ذاتی این بازی هستش یعنی پازل محوره
Last edited by halflife g; 22-09-2010 at 23:33.
معلومه که نه ...
DMC کجا و این کجا .
اگه با این تفکر بری سمت بازی که می خوای DMC بازی کنی باید بگم قطعا پشیمون میشی.
ولی بازی بدی نیست یعنی اکثرا خوششون میاد .
محتوای مخفی: dS
البته مراد جون خیلی پازل محورم نیست . اینجوری که شما گفتی الآن ملت فکر می کنن که قراره Tomb Raider بازی کنن .![]()
Last edited by Alireza.M67; 22-09-2010 at 23:54.
آره خوب راس میگینه مثه tombraider ولی توی هم سبک های خودش بیشترین پازل ها رو داره....مخصوصا اون بالا رفتن از اون دایره ها وچند جای دیگه که نمیگم تا داستان لو نره......
البته یه چیزم بگم داستانش خیلی توپه........اگه برین صفحات قبلی همین فروم نقدشو حامد نوشته میتونید اصلاعات جامعی از بازی بدست بیارین.
در کل بازی زیبایی هستش بعد god of war3 و bayonneta و ninja gaiden2 (به ترتیب کیفیت گفتم)چهارمین بازی برتر این نسل تو این سبک این بازیه......... .
پس بیشتر تو سبک GOW هست تا DMC!دیگه بهتر....![]()
ما چی میگیم شما چی میگی...... .
اصلا فرمش فرق داره بازی کنی می فهمی
خب باشهدر کل بازی زیبایی هستش بعد god of war3 و bayonneta و ninja gaiden2 (به ترتیب کیفیت گفتم)چهارمین بازی برتر این نسل تو این سبک این بازیه......... .ولی خودت گفتی داداشم
SORRY
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)