شماره مرحله رو بگو تا بتونم کمک کنم چون نزدیک به 1 سال میشه که تمومش کردم![]()
شماره مرحله رو بگو تا بتونم کمک کنم چون نزدیک به 1 سال میشه که تمومش کردم![]()
خسته نباشید
سلام من تازه عضو شدم می خواستم بگی پل رو چجوری منفجر کنم لطفا توضیح بده متشکرم
مرحله 4 پل قرمزه
سلام میشه بگی تو مرحله 4 پل چجوری منفجر میشه
سلام میشه بگی تو مرحله 4 پل چجوری منفجر میشه
من خيلي وقته igi رو بازي كردم
اميدوارم درست راهنماييت كنم
وقتي به پل رسيدي دو طرف پل يه راهه باريك داره كه بمبا رو بايد رو 6 ستون پل نصب كني 3 ستون سمت راست 3 ستون سمت چپوشايدم 2 تا باشه .بدش فرار كن![]()
اقا نشونه تفنگا نمیاد
منتظرم
سلام دوست من
در مرحله چهارم((همون مرحله ای که تایمر داره)) بعد از ورود به پایگاه سربازان روسی و ورود به سالن و برداشتن کیسه محتوی بمبها از طریق درب پشتی از پایگاه خارج میشی و بعد از کشتن سربازان روسی که کنار در و پایین اون سرپایینی منتهی به جاده ایستاده اند میری کنار یکی از کامیونها و روی یک جعبه دستگاه کنترل بمبها ((یه چیزی شبیه بیسیم)) رو برمیداری و حرکت میکنی به سمت پل یادشده.
باید مواظب باشی چرا که اونطرف پل دو تا سرباز روسی با تفنگ دوربین دار تو رو نشونه گرفتن . بعد از اینکه دخل اون دو نفر رو هم درآوردی میری رو راهرو باریک کنار پل((نه رو جاده اصلی پل که برای رد شدن ماشین هست)) و در حین حرکت علامت محل اتصال بمبها نشون داده میشه .
دوتا بمب سمت راست پل و دو تا دیگه سمت چپ پل باید بذاری بعد از اینکه بمبها رو کار گذاشتی میایی روی تپه کنار پایگاه که از اونجا بیرون اومدی و با اون فرستنده که برداشتی بمبها رو منفجر میکنی و ماموریت در اینجا تموم میشه.
همه این کار ها رو باید تا قبل از رسیدن کامیونهای روسی انجام بدی ((یعنی باید پل رو منفجر کنی که کامیونها رد نشوند))
یه نکته مهم :
قبل از اینکه بمبها رو کار بذاری برو و تا میتونی تفنگ دوربین دار پیدا کن چون در مرحله بعد یه چیزی حدود هفتاد تا سرباز از کامیونها پیاده میشن و تنها راه مقابله با اونا تیر اندازی از فاصله دور با تفنگ دوربین دار "draganouv "است.
موفق باشی
بچه ها اگه میخواهید تمام مرحلتون باز بشه فقط کافیه به بازی نروید ودر انجایی که Pley اینا رو نوشته این دکمه ها رو بزنید:
Alt-Ctrl-Shift-F9 رو بزنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)