تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 72 اولاول ... 81415161718192021222868 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 720

نام تاپيک: Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط jak_1300
    سلام بچه ها من يه مشكله عجيب برخوردم من اين بازي رو انجام دادم مشكلي نداشتم مراحل رو رد ميكردم تا مرحله آموزشي كه تمومش كردم ولي وقتي تموم ميشه و من كانينيو رو ميزنم تا مرحله بعدي لود بشه(همون كشتي فكر كنم باشه چون يه كشتي رو نشون ميده) همين كه داره لود ميشه يه دفعه سيستمم خاموش ميشه بعد روشن ميشه يعني ريست ميشه و بعد كه مياد بالا اين پيغام رو ميده :
    [

بچه ها كسي ميدونه اين پيغام يعني چي چرا سيستمم ريست ميكنه
    مشخصات گرافيك من هستش:
    asus gforce 6200 64mg pci xperes turbuo chache suporting 256 mg
    يعني من وقتي اين كارت رو خريدم يارو گفت كه تا 256 تا ساپورت ميكنه گفتم مگه ميشه گفت از رو رم شر ميكنه(قرض ميكنه) وبازي رو اجرا ميكنه اينم بگم كه من تا حالا بازي هايي مثل نيد فور اسپيد 2 اندر گراند وكينگ كنگ و شافرينگ و تام رايدر و فيفا 06 و شاهزاده ايراني (pop3) و igi2 و هايف لايف 2 ودويل ماري كري3 وكانتر استريك زيرو و reservior dogs را هم تا حالا اجرا كردم و قطعات كامپيوترم هستش:
    مادر بورد: asus p5 gdc pro active
    رم:512mg
    سي پي يو : 2600 سلرون
    سیستمت مثل منه اما سی پیو من 3.2 هست ... احتمال داره به خاطر داغ شدن باشه ... هر چی هست به خاطر گرافیکت نیست ...اخرین درایور کارت گرافیکت رو کی اپدیت کردی ؟ کارت گرافیکت بازی رو ساپورت میکنه چون من با همین کارت خیلی راحت تا تهش رفتم اروری که بعد از بالا اومدن ویندوز میده رو دکمه Click here بزن ببین چه فایلی رو معرفی میکنه بعد بیا اینجا بگو ...

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

دمون جان حالا چيكار كنم
    ها چاره چيه چيكار بايد كرد؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

من سيستمم رو خاموش كردم گفتم شايد داغ شده باشه ولي بازم فرقي نكرد وقتي كه كاملا خنك شد رفتم بازي كردم بازم همونجوري بود
    راهي ديگه اي نيست
    شما آيدي نداري ياهو ميتوني منو ادد كني بيا ياهو مسنجر؟؟erfan_lcd@yahoo.com

پروفشنال X_man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

من سيستمم رو خاموش كردم گفتم شايد داغ شده باشه ولي بازم فرقي نكرد وقتي كه كاملا خنك شد رفتم بازي كردم بازم همونجوري بود
    راهي ديگه اي نيست
    شما آيدي نداري ياهو ميتوني منو ادد كني بيا ياهو مسنجر؟؟erfan_lcd@yahoo.com
    اين ايراد ميتونه دلايل زيادي داشته باشه:

- ممكنه حرارت CPU شما در بازي بره بالا كه اين خود باعث ريست شدن كامپيوتر ميشه!!!
    - CPU شما براي اجراي اين بازي ضعيف هست
    حداقل سيستم براي اجراي بازي:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درايور كارت گرافيكتون هم قديميه بايد درايور جديدتر رو نصب كنيد.

کد:

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

سلام بچه ها من يه مشكله عجيب برخوردم من اين بازي رو انجام دادم مشكلي نداشتم مراحل رو رد ميكردم تا مرحله آموزشي كه تمومش كردم ولي وقتي تموم ميشه و من كانينيو رو ميزنم تا مرحله بعدي لود بشه(همون كشتي فكر كنم باشه چون يه كشتي رو نشون ميده) همين كه داره لود ميشه يه دفعه سيستمم خاموش ميشه بعد روشن ميشه يعني ريست ميشه و بعد كه مياد بالا اين پيغام رو ميده :

بچه ها كسي ميدونه اين پيغام يعني چي چرا سيستمم ريست ميكنه
    مشخصات گرافيك من هستش:
    asus gforce 6200 64mg pci xperes turbuo chache suporting 256 mg
    يعني من وقتي اين كارت رو خريدم يارو گفت كه تا 256 تا ساپورت ميكنه گفتم مگه ميشه گفت از رو رم شر ميكنه(قرض ميكنه) وبازي رو اجرا ميكنه اينم بگم كه من تا حالا بازي هايي مثل نيد فور اسپيد 2 اندر گراند وكينگ كنگ و شافرينگ و تام رايدر و فيفا 06 و شاهزاده ايراني (pop3) و igi2 و هايف لايف 2 ودويل ماري كري3 وكانتر استريك زيرو و reservior dogs را هم تا حالا اجرا كردم و قطعات كامپيوترم هستش:
    مادر بورد: asus p5 gdc pro active
    رم:512mg
    سي پي يو : 2600 سلرون
    سلام بچه ها تو عكسه بالا تمامه مشخصات گرافيك من هستش ميشه خواهش كنم لينك دانلود آپگريد كارت من رو يكي بده چون اصلا تا حالا آپديتش نكردم و تواي بازي براي مرحله كشتي مشكل دارم

پروفشنال X_man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

سلام بچه ها تو عكسه بالا تمامه مشخصات گرافيك من هستش ميشه خواهش كنم لينك دانلود آپگريد كارت من رو يكي بده چون اصلا تا حالا آپديتش نكردم و تواي بازي براي مرحله كشتي مشكل دارم
    اگر به پست بالايي من توجه كنيد ميبينيد كه لينك درايور جديد كارت هاي Nvidia رو گذاشتم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من پچ ورژن 1.01 رو از سایت یوبی که حدود 26mb است رو دانلود و نصب کردم ولی باز هم همون ایرادو داشت .

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط X_man
    اگر به پست بالايي من توجه كنيد ميبينيد كه لينك درايور جديد كارت هاي Nvidia رو گذاشتم.
    دوست و همكار گرامي اون لينكي كه شما گذاشتي درايور كارت من نيست من هر بار از شما ها خواستم درايور رو به من معرفي كنين همين رو دادين در صورتي كه كاملا اشتباه مي كردين در اينكه درايور كارت من رو از اين لينك بايد گرفت جا داره از همينجا از مسعود بچه شيراز و دوسته خوبم مدير بخشه سخت افزار واقعا تشكر كنم با اينكه سنه كمي داره ولي از خيلي از اساتيد كه ادعا دارند بيشتر وارده همه اين اساتيد به من ميگفتند عمرا با گرافيكي كه شما دارين بازي just cast رو نميتوني بازي كني چه برسه به اسپلينتر سل ولي همون آقا مسعود به من گفت اين بازي اجرا ميشه وهمينطور هم شد
    راستي راجب مشكلي كه در بالا عنوان كردم با آپديت كردن گرافيكم مشكلم حل شد
    اينم آدرسه درايور منه اميدوارم درست باشه شايد اگه اشباه ميكنم راهنماييم كنيد :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من همواره آنلاينم :

آخر فروم باز Nvidia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Ministry of Warez

پيش فرض

دوست و همكار گرامي اون لينكي كه شما گذاشتي درايور كارت من نيست من هر بار از شما ها خواستم درايور رو به من معرفي كنين همين رو دادين در صورتي كه كاملا اشتباه مي كردين در اينكه درايور كارت من رو از اين لينك بايد گرفت جا داره از همينجا از مسعود بچه شيراز و دوسته خوبم مدير بخشه سخت افزار واقعا تشكر كنم با اينكه سنه كمي داره ولي از خيلي از اساتيد كه ادعا دارند بيشتر وارده همه اين اساتيد به من ميگفتند عمرا با گرافيكي كه شما دارين بازي just cast رو نميتوني بازي كني چه برسه به اسپلينتر سل ولي همون آقا مسعود به من گفت اين بازي اجرا ميشه وهمينطور هم شد
    راستي راجب مشكلي كه در بالا عنوان كردم با آپديت كردن گرافيكم مشكلم حل شد
    اينم آدرسه درايور منه اميدوارم درست باشه شايد اگه اشباه ميكنم راهنماييم كنيد :
    من همواره آنلاينم :
    عرفان جان اگه حرف منو قبول داری این آخرین ورژن و مطمئن ترین ورژن درایوریه که واسه کارت تو اومده !
    کد:
    اگه دراویوری که خودت داری این نسخه نیست اینو دانلود کن.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

اين ايراد ميتونه دلايل زيادي داشته باشه:

- ممكنه حرارت CPU شما در بازي بره بالا كه اين خود باعث ريست شدن كامپيوتر ميشه!!!
    - CPU شما براي اجراي اين بازي ضعيف هست
    حداقل سيستم براي اجراي بازي:

کد:
    درايور كارت گرافيكتون هم قديميه بايد درايور جديدتر رو نصب كنيد.

کد:
    سلام ديروز با توجه به مشكلي كه برام پيش اومده بود به توصيه ايكس من در صدد آپديت كردن سيستم بر اومدم كه اين كار رو انجام دادم اما تو فكر ارتقا دادن سيستم كلي هزينه فقط بخاره بازي اسپلينتر سل بودم نا اميدانه گرافيك رو آپديت كردم و نا اميدانه وارد بازي شدم اون مرحله كه لود نميشد رو لود كردم مثله هميشه گير كرد ديگه ميخواستم همونجا از برق بكشم كامپيوترم رو كه يه دفعه ديدم وارد بازي شد انگار ايران قهرمان جامجهاني شده بود هر كي دورو برم بود رو مي بوسيدم انگار 6 تا به استقلال زده بودم خدايا شكرت خدايا شكرت بازي اجرا شد الله اكبر الله اكبر بچه بازي اجرا شد خدايا شكرت بچه همتون رو دوست دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •