دیروزم باید همینطور بازی می کردیم که راحت 3-0 میبردیم در هر صورت من فکر می کنم یکم تیم جمع و جور شده و داره با شرایط اول مسابقات نزدیک میشه باز امروز بهتر سرویس زدیم نسبت به دو بازی قبل ولی کم هم خراب نکردیم غفور کهدیروز هم تولدش بوده لطف کرده و بیخیال اعصاب ما شدهامروز خیلی بهتر شده بود هم تو حمله هم سرویس.توپگیری ها خوب بود دفاع روی تور بهتر شده بود واقعا اگه ما می خوایم از صربستان امتیاز بگیریم باید خوب سرویس بزنیم و خوب دفاع کنیم تو خیلی از صحنه ها حتی دفاع سه نفره ما هم جفت و جور نمیشه و توپ راحت عبور می کنه و دفاع انتهای زمین هم بدون دریافت!واقعا صربستان می خواد بدون شکست قهرمان بشه؟بیخود کرده
![]()
خب با این برد موقتا ما رفتیم رده دوم به نظرم نتایج خوب که امروز میتونه برای ما رقم بخوره برد 3-2 استرالیا مقابل ژاپن هست ژاپن باید تمام تلاششو بکنه که دو ست رو بگیره از استرالیا بردنش یکم بعیده با توجه به بازی دیروز و مصدوم شدن پاسور اصلیشون ...
صربستان هم که 3-0 پورتوریکو رو میزنه و یکم مغرور میشهو کره واقعا چیزی ندیدیم ازش! کره سایه ای هم از لیگ جهانی نیستن واقعا اگه بازی های اخیرشون تو لیگ جهانی رو دیده باشید متوجه منظورم میشید امیدوارم به خودش بیاد و جلوی چین و استرالیا امتیاز شکنی کنه!
بهترین های ایران در همه پستها تا اینجا :
فرهاد ظریف سومین لیبرو
فرهاد ظریف سومین دریافت کننده اول
سعید معروف دومین پاسور
فرهاد ظریف دومین توپ گیر
فرهاد قائمی اولین سرویس زن
محمد موسوی اولین مدافع
حمزه زرینی پنجمین اسپکر
حمزه زرینی چهاریم امتیاز آور
واقعا حیف نیست این تیم نره المپیک؟!
اما بازی های شنبه:
در اولین بازی و حساس ترین برای ما ایران به مصاف صربستان میره که امیدوارم حقمون رو بگیریم و درسته که یه موقعیت عالی رو جلوی استرالیا از دست دادیم اما با بردن صربستان میتونیم خیلی امیدوار بشیم و با باختن تقریبا کار تمومه ...
چین بعیده کار سختی مقابل ونزوئلا داشته باشه و استرالیا همینطور مقابل کره
Amen to thatنمیدونم چرا حسم میگه کره حنوبی استرالیا رو شکست میده![]()
اگه ما نتونیم مقابل صربستان امتیاز بگیریم جایگاهمون به شدت تهدید میشه چه چین چه استرالیا(اگه استرالیا هنوز بالاتر از ما و دوم نباشه!)
ژاپن هم میتونه راحت از سد پورتوریکو بگذره ...
صربستان سه امتیاز از ونزوئلا میگیره و جشن قهرمانی و صعود به المپیک رو میگیره(و البته بعد از باخت به ایران یکم روحیشون هم تقویت میشه)
چین مقابل استرالیا نمی دونم چرا نمیشه جفتشون ببازن اما واقعا این بازی غیرقابل پیشبینی هست و نتایج قبل از اون روش خیلی اثر داره برای ما هم خیلی مهم هست بازم بهترین نتیجه فکر می کنم 5 سته شدن بازی باشه اما باید دید تا اون روز چی میشه
کره هم به خودش فشار میاره تا ونزوئلا رو شکست بده و این بازی کلا مهم نیست
و در آخرین بازی مسابقات ایران به مصاف یکی از حریفان دیرینش یعنی ژاپن میره ما تو رویارویی های اخیر مقابل این تیم موفق بودیم حتی اگه تکلیف ژاپن تا اون موقع روشن بشه و صعود نکنه بازم با تمام قدرت میاد جلوی ما و بازی سختی خواهد بود ما هم اگه تا اون موقع وضع مشخص نباشه باید با بیشترین فشار بازی کنیم حتی برای کسب نتیجه 3-0 که شاید ست شماریش به کمکمون بیاد ...
موافقم یکم بدبین و یکم هم واقع بین.درسته شرایط هر بازی با بازی دیگه متفاوته ممکنه کره یک کار بزرگ بکنه یا امتیاز ها هم استرالیا هم چین شکسته بشه اما همونطور که خودت گفتی اول از همه خودمون باید نتیجه رو بگیریم و حداقل حداقل 4 امتیاز از دو بازی باقی مونده اگه بتونیم 5 امتیاز بگیریم شانسمون خیلی بیشتر میشه و اگه 6 امتیاز که یکم بعیده!شانسمون واقعا بالا میره پس میبینیم که تیمی که با دو بازی 60% صعود کرده بود یهو با یک باخت احتمال صعودش به زیر 30% میرسه!من فکر می کنم این "واليبال ايران چگونه به المپيك ميرود؟ " کمی بد بینانه نگاه کرده ..
به هر حال چیزی که مشخصه صعود تقریبا باز هم دست خودمون هست ... یعنی استرالیا تمام بازیهاشو 3 امتیاز می گیره؟ من فکر نمی کنم ...
اینا نتایج بازیهای تیمهای اسیایی به جز ایران توی مسابقات اسیایی پارسال هست . یه نگاه کنید :
به ترتیب از شروع بازی ها :
استرالیا 3 کره 2
کره 3 چین 2
استرالیا 3 چین 1
کره 3 ژاپن 2
چین 3 استرالیا 2
کره 3 استرالیا 1
تقریبا همه جور نتیجه ای رقم خورده ... به نظرم بازی تیمهای استرالیا ژاپن چین و کره مقابل هم غیر قابل پیش بینی هست .
در هر حال من فکر می کنم اگه خودمون کار رو خراب نکنیم و حداقل 7 امتیاز از 3 بازی باقی مونده بگیریم المپیکی بشیم . سخته ولی شدنیه .
با توجه به شرایط جدول صعودمون به هیچ وجه در اختیار خودمون نیست در هر صورت اگه هم به المپیک نرفتیم نباید همه چیز رو از دست رفته بدونیم فرصت خوبی بود و با یک باخت بد مقابل استرالیا از دستش دادیم تو این رقابتهای دوره ای تیمی که کمترین نوسان رو در بالاترین سطح داشته باشه موفق هست و ما نتونستیم تو سطح عالیمون بمونیم میشه به رقابتهای آینده و حضور در لیگ جهانی امیدوار بود حفظ ولاسکو و تقویت تیمهای پایه و امکانات سخت افزاری آینده خوبی رو برای والیبال ایران ترسیم می کنه ...
دقیقا این یک مورد اجحاف در حق آسیا هست با همین وضع هم میان کشور استرالیا رو از استرالیا و اقیانوسیه جدا می کنن و به آسیا پیوند میزنن و کار رو سخت تر و سخت تر می کنن برای رشته های ورزشی آسیا چه فوتبال چه والیبال و ... سهمیه مستقیم المپیک حق مسلم قهرمان هر قاره هست!اولین بار نیستش که آسیا در المپیک هیچ سهمیه ای نداره
در المپیک 2004 آتن هم استرالیا در رقابتهای انتخابی بالاتر از تیم های اسیایی قرار گرفت و به همراه فرانسه به المپیک صعود کرد
کلا فدراسیون والیبال اسیا خیلی ضعیفه.این همه ژاپن پول میده به فدراسیون جهانی نهایتش بازیها رو میاره توکیو، ولی بازم قدرت ندارن به آسیا سهمیه مستقیم بدن
ویرایش:
خب پارک و کره به خودشون اومدن و تا اینجا 2 ست مهم رو از چین گرفتن (2-1 به سود کره )و این برای ما خیلی خوبه ببره هم که عالی !مونده بازی مهم ژاپن اگه اونها هم دو ست از استرالیا بگیرن ممنونشون میشیم اگه نه هم امیدمون به چین و کره هست برای دور آخر مسابقات اما تمام اینها وقتی فایده داره که ما حداقل یک امتیاز از صربستان و 3 امتیاز کامل از ژاپن رو بگیریم !واقعا استرالیا حقش نیست بره المپیک
![]()