چند سالی میشد که تو این انجمن یه همچین پست تمام ژاپنی ندیده بودم. ありがとう
نه زیاد و به راحتی میتونید با داستان بازی ارتباط برقرار کنید ولی با این حال من سعی میکنم بین امتحاناتم وقت کنم یک توضیحی در مورد شخصیت داخل بازی اینجا قرار بدم.
چند سالی میشد که تو این انجمن یه همچین پست تمام ژاپنی ندیده بودم. ありがとう
نه زیاد و به راحتی میتونید با داستان بازی ارتباط برقرار کنید ولی با این حال من سعی میکنم بین امتحاناتم وقت کنم یک توضیحی در مورد شخصیت داخل بازی اینجا قرار بدم.
البته محض اطلاع باید بگم با توجه به عکسهایی که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته کلا بین HIGH و LOW تفاوتی وجود نداره پس زیاد بهش گیر ندین
محتوای مخفی:
و اینکه بازی هم از نظر اجرا خیلی سبکه(گول سیستم کذایی پیشنهادی رو نخورید) و تقریبا هر سیستمی قادر به گرفتن فریم PLAYABLE از بازی هست:
محتوای مخفی:
خداییش اگه دنبال بازی ژاپنی هستید حتما NARUTO SHIPPUDEN Ultimate Ninja STORM 3 Full Burstرو امتحان کنید.فوق العاده بود تو چند وقت اخیر خداییش هیچ بازیی اندازه اون بهم حال نداد.امیدوارم Namco نسخه های بعدیش رو هم برای PC انتشار کنه
بازی رو روی کنسول نگرفته بودم گذاشته بودم بیاد برای Pc
فعلا چپتر اول رو تمام کردم
دسته رو راحت شناخت و ساپورت کامل کرد
باگ هم نداشت این چپتر
فریم هم عالیه گرچه گرافیک بالایی نداره
یک جاهایی رسما لهه بازی از نظر بافت و طراحی مدلها
اوج درگیری ها با Boss فریمم شد 54 و بقیه موارد 60 بود تو high
اما خود بازی و gameplay واقعا چسبید gameplay خیلی خوبی داره
شخصیت پردازی Raiden تو این چپتر جالب بود همون غرور و تلاش ستودنی که همیشه تو شخصیت های Mgs بوده
وقت نشده بازی رو ادامه بدم تا ببینیم در ادامه چه شود
بله به راحتی باید بشه
واااااااااااااااااای چقدر مبارزه با این مدسون سخته
سالها بود چنین باسی ندیده بودم
اینقدر این سخت بود معلوم نیست مرحله آخرش چیه!!!!!!!
واقعا نامردی سخت بود
هیچ نقطه ضعفی نداشت و فقط نقطه قوت بود همه چیزش
بعد از نیم ساعت مبارزه نفس گیر تونستم شکستش بدم اما چنان مبارزه ای کرد که هیچ وقت فراموش نمیکنم
حاضرم همزمان 20تا گوریل و 50 تا گرگ و 100 تا ربات بیان اما دوباره باهاش نجنگم![]()
GT610 یه VGA با بیت ریت 64 هست و V RAM دو گیگ یعنی توی گیمینگ و پرفورمنس بهتر از یه N210 نیست الان برای گیمینگ فقط باید 128 بیت به بالا فکر کنید
کنسول دارای نامرد(میخواستم چیزی که تو ذهنمه بگم ولی دفعه قبل دو هفته انداختنم بیرون و معلقم کردن)
عحجب بازیه توپیه
شماها که یه سال پیش بازیش کردین
حالا بیخیال
دوستان مانیتور من 1440*900 ه ولی چرا این از 1366*- -8 بیشتر نمیشه؟
من تازه بازیو شروع کردم.
این باس اولو که ترکوندم یه بار حالا اومده رو پشت بوم.
هر چی میزنم هیچیش نمیشه.
راستی اون موشکا رو میشه به خودش برگردوند؟
بسی حال داد بازی و خیلی چبسید.
گذشته این یارو رایدن چیه که این همه میکوبن تو سرش؟اصلا اگه میشه یکی کل قضیه رو توضیح بده!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)