واقعا خیلی جالبه
اگه براتون امکان داره اون عکس رو پیدا کنید
به جز این
خیلی خیلی خیلی برام مهمهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا خیلی جالبه
اگه براتون امکان داره اون عکس رو پیدا کنید
به جز این
خیلی خیلی خیلی برام مهمهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
fبرو تو سایت iranmashin بگرد هم عکسشو پیدا میکنی هم اگهیشو هم توضیهشو که 15 فروخته شد.
من بچه رشتم
تو محل سکونت نوشتم که Rain City
اون عکس ماستانگ هم از پست بالاییش نقل قول کرده بودم.
به بابا اونا که سر کارین کدوم آدم نادونی دایتونا رو 15 تومن میفروشه حداقل 200ملیون قیمتشه
[QUOTE=BLACK-BLACK;4178304]اتفاقآ اصلآ گرون نیست.قیمتش همینه.هر جای دنیا که بری چارجر به این تمیزی همینه.
دیتونا طبق امار موثق اداره پست و اداره گمرک و اقای برزو سپاسی( نویسنده مجله ماشین ) کلآ 5 تا وارد ایران شده.3 تاش خارج شده دوباره از ایران.به مقصد سوییس(جالبه دو تاش به اسم یه نفر بوده) و یکیش هم به مکانی نا معلوم.
یکیش رو هم همونطور که رفیقمون گفت الان صاحب داره.یکیشممعلوم نیست کدوم قبرستونی افتاده.در ضمن هیچ جوره با عقل جور در نمیاد که 15 بده اونو.(البته جسارت نمیکنما)تو کل دنیا دایتونا سالم زیر 100 میلیون فی نمیخوره.
به نظر خودت تو مملکتی که یه پونتیاک ترکیده بیس 20 میلیون فی میخوره کی میاد دایتونا رو که فقط دو تا تو ایرانه بده 15 تومن.بد نیست به این یه نیگا بندازید
در ضمن من ایران ماسل کار رو از اون اول دنبال میکردم ولی هنوز دیتونا ندیدم توش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن بچه محل در اومدیم.
تو اون گاراژ هم حمید رفیق جینگمه.
شرط میبندم تو امیر موپاری.ببخشید ولی میشه لطفا بگید کجاس اون دایتونا اگه زیر 30 تومن بفروشه هنوز من خودم 5 تومن به شما میدم
منم diesel
اره؟؟ خودتی.
لحنت تابلو ه.
فقط دو تا.
گشتم نبود نگرد نیست.
اینم اگهی یه چارجر 500 کارکرده.
رسمآ چت رووم شده اینجا دیگه؟/؟؟
![]()
آره. زدی تو خال. خودشه
اینم یه شورولت فوق العاده تمیز. اینجوریشو تا حالا ندیده بودم. باور کنید قسمت بارش اندازه یه 405 بود. یه مقداری دراز بود. تو عکس خوب معلوم نیست. تا اومدم ازش عکس بگیرم صاحبش اومد و سریع گازو گرفت و رفت! به همین خاطر از توش نتونستم عکس بگیرم.
![]()
سلام... این همون کروت هستش که گفته بودم.. از نزدیک دیدمش اگه اشتباه نکنم مدلش 73-75 بود..
لینک عکس بزرگ زیرشه..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید دیگه...فعلآ دوربین ندارم مجبورم عکس های ماشین خودمون رو بزارم.
![]()
محمد جان واقعاً حال دادی به ما
این ماشین عشقه من
تکراری هم باشه قبول داریم زیاد عکس بزار از این ماشینتون
راستی پلاک کردین ماشینو؟
![]()
Last edited by TopGear; 08-09-2009 at 21:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)