سلام
سیستم من اینه
intel 8300 4x
ram:4 gb
vga:gx260
ویندوزم 7 هست
اجرا میشه حتما برم دانلود کنم؟
سلام
سیستم من اینه
intel 8300 4x
ram:4 gb
vga:gx260
ویندوزم 7 هست
اجرا میشه حتما برم دانلود کنم؟
سیام اقا
اگه لطف کنید سریع جواب بدید ممنون میشم :
من نرم افزارpcsx2 رو دانلود کردم ولی موقع اجرا ارور میده
این ارور رو میده :
This application has failed to start because MSVCR100.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem
ممنون میشم راهنمایی کنید
ویندوز من سرویس پک 3 xp هست.
فقط دمتون گرم هر کس این پست رو خوند جواب بده مرسی.
ربطی به این تاپیک نداره ولی مشکل شما از فقدان آپدیت بودن دایرکت ایکس هست جدیدترین دایرکت ایکس رو نصب کن حل میشه ایشالله
همین رو که شما تو پست اول واسه دانلود گذاشتید دانلود کردم
یه سوال دیگه من چطوری میتونم از dvd بازی به کمک نرم افزار Alcohol 120% عکس بگیرم لطفا راهنماییم کنید
بعد یه چیز دیگه من این 12 تا پارت رو دانلود کردم اگه اینا رو تو یک dvd رایت کنم می تونم تو ps2 بازی کنم
خب چرا الكل ؟
شما نرم افزار نرو رو باز كنيد گزينه كپي دي وي دي رو بزنيد
سورس درايو رو بذاريد درايوي كه دي وي دي داخلشه و دستينيشن درايو رو بذاريد روي ايميج ركوردر و Next رو بزنيد
با تمام نرم افزارها هم كار مي كنه
من نرو ندارم. به این خاطر از الکل استفاده می کنم .
ولی نمی دونم چطوری از بازی عکس بگیرم.
منو راهنمایی کنید ممنون
جواب این سوال هم بدین تو رو خدا :
با این 12 تا پارتی که دانلود کردم چطور می تونم تو ps2 بازی کنم قدم به قدم بهم توضیح بدین ممنون میشم.
کسی نیست که بگه چطوری میتونم با پلی استیشن 2 بازی کنم ؟
این 12 پارت خودش فایل ایمیج هست دیگه همون رو می تونی رایت کنی من استرانگلی ریکامندد می کنم که با ایمیج بورن رایتش کنی. خدای رایت ایمیج هست
سلام.
ببخشید من بازی و شبیه سار رو دانلود کردم ... ولی هنگام اجرا کردن شبیه ساز ارور میده.
msvcr100.dll
18 صفحه رو هم خوندم .... یکی از بچه ها راه حلش رو داده بود ولی لینک دانلودش خراب شده بود.
میشه یه بار دیگه لینکش رو بدید ؟
این برنامه هستش :
vcredist_x86.exe که ورژن 2010 بتا باید باشه .... ورژن های پایین تر مشکل رو حل نمیکنن...
(Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable beta 2010)
الان دایرکت ایکس 9 کاملا جدید اومده مال یکی دو ماه پیش هست بهتره کسانی که دنبال اجرای بازی های کنسول هستند همچین تقویت کنن خودشون رو. من خودم خیلی حساس هستم پری روز آخرین درایور انویدیا اومده بود همون شب دانلود کردم من کلا از آپدیت بودن خوشم میاد واسه همین معمولا مشکلات این چنینی برام پیش نمیاد. شما همیشه سعی کن از درایور ها و دایرکت ایکس آپدیت استفاده کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)