پس اصلا نیازی نیست این بحث های بیخودی رو شروع کنی!دوست عزیز من واقعا از بحث کردن خسته شدم و وقت بحث رو هم ندارم وگرنه اینجا رو میترکوندم حیف که کنکور دارم .
توجیهی نیست واقعیت همینه!!من شاید بتونم توجیهت برای مقایسه 295 با 5870 رو بپذیرم (که تنها دلیلش اینه که nvidia رقیبی برای 5870 نداره)
باز که شما حرف خودت رو میزنی رد میشه!مثل متوجه نمیشی که اگه 360 5 فریم به خاطر سایر قطعات اختلاف داشته باشه هر کارت دیگه هم همین حدود اختلاف رو داره چیزی که بهش میگن محدودیت سایر قطعات که انکارش کردی!!!برات یک مثال میزنم : فرض کن یک فردی میخواد بره یک کارتی بخره که بتونه کرایسیس رو با رزولیشن 1920 در 1080 بالای 30 فرم اجرا کنه و میره به چند سایت معتبر سر میزنه و چند تا بنچ رو میبینه . و نتیجه میگیره که بهترین انتخاب براش مثلا gtx360 هست . بعد میره این کارت رو میخره و میاره خونه و میبینه روی سیستم خودش 25 فرم بیشتر نمیده و بعد یادش میاد که سیستمی که توی اون سایتهای بنچمارک گیری استفاده شده بود زمین تا آسمون با سیستم خودش متفاوته .
اما اگر همون فرد مصلا توی p30 world عضو بود و بنچمارکی رو که من با کارت 360 خودم گرفته بودم رو میدید میتونست تصمیم بهتری بگیره (<چون سیستم من خیلی بیشتر به سیستم خودش شبیه هست تا سیستم سایتی مثل تامز) و به جای 360 میرفت 380 میگرفت !
امیدوارم دیگه بهمونه نیاری ! میدونم که میدونی دارم چی میگم !
دوست عزیز در مقایسه performance فقط و تنها فقط performance مهمه!!بازم میگم تا زمان عرضه کارتهای جدید 4870x2-gtx 295-5870 در یک رده و با هم مقایسه میشن!در مورد مطلبی هم که از ریویو ی تامز گذاشتید همونطور که میبینید گفته که 5870 نتونسته قوی ترین کارتهای دو هسته ایه بازار رو شکست بده (طبیعی نیست ؟) و اینکه کاراییش خیلی به gtx295 نزدیکه ولی 100 دلار ارزون تره ! اما این دلیل نمیشه که ما بتونیم او نها رو در یک رده قرار بدیم !
البته اگر فقط بخوایم کارایی رو در نظر بگیریم حق با شماست اما یک فردی که خوره ی gpu باشه هرگز gtx295 رو با 5870 در یک رده رقیب به حساب نمیاره ! (این حرفم رو قبول نداری ؟ حافظه متفاوت . تکنولوژی قدیمی تر . و از همه مهمتر کلا تعداد هسته هاشون هم آخه با هم فرق میکنه)
وقتی چیزی به اسم fermi هنوز رسمی وجود نداره برای مقایسه 5870 از 295 و 4870x2 که نسل قبلی هستند استفاده شده این خیلی طبیعی هست تو سری های قبلی هم اینطور بوده نمیدونم چرا نمی خوای قبول کنی چیزی که رد شده هست رد میشه می خواد یه جمله باشد می خواد 10 صفحه!البته من که این حرف رو میزنم کلا سری gt200 رو رقیب سری 5000 نمیدونم و معتقدم سری 5000 فقط باید با رقیب اصلیش یعنی fermi مقایسه بشه .
امیدوارم ایندفه دیگه تمامشو در یک عبارت (کاملا رد میشه) به باد ندی
خواهشا اینو جای دیگه نگو!!!دیگه شما داری چیزای اثبات شده رو رد می کنی خیلی جالبه!!دوست عزیز چیزی به نام محدودیت سایر قطعات وجود نداره !
نخیر!یعنی اینکه شما با قطعات محدود از حداکثر توان یک گرافیک نمیتونی استفاده کنی چه 5870 باشه چه 360 چه 380 و ...عدد فریم مهم نیست اختلاف فریم مهمه که ثابته!مثلا با سیس تو اگه 10% کمتر از سیس تامز فریم بگیری با 5870 با کارتی که کارایی نزدیک به 5870 داشته باشه بازم همون 10% کمتر رو میگیری!!اگه قویتر باشه اختلاف بیشتر و اگه ضعیفتر باشه کمتر هست!این چیزا ثابت شده لطفا از خودت چیزی نگو!!!یعنی اگر شما میگی اگر به خاطر رم و cpu چون تونستی با 360 مصلا 20 فرم بگیری پس دیگه محدودیت داری و با خرید 380 فرم ریتت بالا نمیره (!) باید بگم که سخت در اشتباهید ! من انقدر بیلد مختلف تست کردم که الان میتونم حدودی بهت بگم با چه بیلدی چند فرم افزایش پیدا میکنه !
اوه اینم از اون حرفها بود مگه کسی گفت مثلا 280 با 295 فرقی نمی کنه!؟محدودیت اینه که 1 گیگ رم داشته باشی و 295!سی پی یو تک هسته ای باشه و 5850!درسته که رم یا سی پی یو میتونه دست و پای یک کارت گرافیک رو تنگ کنه ! اما مطمعن باش اگر یک کارت گرافیک قوی تر بگیری 100 درصد فرم ریتت ارتقا پیدا میکنه
خب اینطور که مشخصه شما اشتباه برداشت می کنی و طبق اون برداشت اشتباهت نظر میدی برای اجرای بازی ها باید تمام قطعات اول در یک سطح و حداقل سیستم مورد نیاز بازی باشه بعد در الویت فریم بالاتر گرافیک بهتر هست متوجه محدودیت قطعات شدی یا نه!؟در ضمن هیچ آدم عاقلی ! برای افزایش فرم ریت بازی نمیره مثلا رمش رو عوض کنه (مگر اینکه دیگه کارت گرافیکش خیلی خوب باشه و بخواد در حد سوپر حرفه ای کار کنه) بلکه مهم ترین عامل در اجرای بهتر بازی کارت گرافیک هست .
آره این قسمت در شرایطی کاملا درست هست!کسی که یه گیگ رم و سی پی یو دو هسته ای رده پایین داره بهش پیشنهاد خرید یک چهار هسته ای قوی 4 گیگ رم و 360 میشه نه خرید 380 با اون قطعات قبلی!وقتی cpu و ram و... دارن محدودیت برای گرافیک ایجاد میکنن چه فرقی داره شما 360 داشته باشید یا 380.
پس به جای اینکه 360 رو بدی و به جاش 380 بگیری باید بقیه قطعات رو ارتقا بدیم.
...
در آخر هم بگم اگه حرف منطقی و با مدرک معتبری نداری نیازی نیست نظر و پیشبینی های شخصی خودت رو تو تاپیکهای مختلف بیان کنی چون اینطور فعالیت اصلا مورد نظر تیم مدیریت نیست اینو یه تذکر دوستانه در نظر بگیر... فعلا بهتره شما بری برای کنکور وقت بزاری که واجبتر و مهم ترم هست.