تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 42 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 418

نام تاپيک: ا ATI Radeon HD 5000 Series ا

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزیز من واقعا از بحث کردن خسته شدم و وقت بحث رو هم ندارم وگرنه اینجا رو میترکوندم حیف که کنکور دارم .
    پس اصلا نیازی نیست این بحث های بیخودی رو شروع کنی!

من شاید بتونم توجیهت برای مقایسه 295 با 5870 رو بپذیرم (که تنها دلیلش اینه که nvidia رقیبی برای 5870 نداره)
    توجیهی نیست واقعیت همینه!!

برات یک مثال میزنم : فرض کن یک فردی میخواد بره یک کارتی بخره که بتونه کرایسیس رو با رزولیشن 1920 در 1080 بالای 30 فرم اجرا کنه و میره به چند سایت معتبر سر میزنه و چند تا بنچ رو میبینه . و نتیجه میگیره که بهترین انتخاب براش مثلا gtx360 هست . بعد میره این کارت رو میخره و میاره خونه و میبینه روی سیستم خودش 25 فرم بیشتر نمیده و بعد یادش میاد که سیستمی که توی اون سایتهای بنچمارک گیری استفاده شده بود زمین تا آسمون با سیستم خودش متفاوته .

اما اگر همون فرد مصلا توی p30 world عضو بود و بنچمارکی رو که من با کارت 360 خودم گرفته بودم رو میدید میتونست تصمیم بهتری بگیره (<چون سیستم من خیلی بیشتر به سیستم خودش شبیه هست تا سیستم سایتی مثل تامز) و به جای 360 میرفت 380 میگرفت !

امیدوارم دیگه بهمونه نیاری ! میدونم که میدونی دارم چی میگم !
    باز که شما حرف خودت رو میزنی رد میشه!مثل متوجه نمیشی که اگه 360 5 فریم به خاطر سایر قطعات اختلاف داشته باشه هر کارت دیگه هم همین حدود اختلاف رو داره چیزی که بهش میگن محدودیت سایر قطعات که انکارش کردی!!!

در مورد مطلبی هم که از ریویو ی تامز گذاشتید همونطور که میبینید گفته که 5870 نتونسته قوی ترین کارتهای دو هسته ایه بازار رو شکست بده (طبیعی نیست ؟) و اینکه کاراییش خیلی به gtx295 نزدیکه ولی 100 دلار ارزون تره ! اما این دلیل نمیشه که ما بتونیم او نها رو در یک رده قرار بدیم !

البته اگر فقط بخوایم کارایی رو در نظر بگیریم حق با شماست اما یک فردی که خوره ی gpu باشه هرگز gtx295 رو با 5870 در یک رده رقیب به حساب نمیاره ! (این حرفم رو قبول نداری ؟ حافظه متفاوت . تکنولوژی قدیمی تر . و از همه مهمتر کلا تعداد هسته هاشون هم آخه با هم فرق میکنه)
    دوست عزیز در مقایسه performance فقط و تنها فقط performance مهمه!!بازم میگم تا زمان عرضه کارتهای جدید 4870x2-gtx 295-5870 در یک رده و با هم مقایسه میشن!

البته من که این حرف رو میزنم کلا سری gt200 رو رقیب سری 5000 نمیدونم و معتقدم سری 5000 فقط باید با رقیب اصلیش یعنی fermi مقایسه بشه .

امیدوارم ایندفه دیگه تمامشو در یک عبارت (کاملا رد میشه) به باد ندی
    وقتی چیزی به اسم fermi هنوز رسمی وجود نداره برای مقایسه 5870 از 295 و 4870x2 که نسل قبلی هستند استفاده شده این خیلی طبیعی هست تو سری های قبلی هم اینطور بوده نمیدونم چرا نمی خوای قبول کنی چیزی که رد شده هست رد میشه می خواد یه جمله باشد می خواد 10 صفحه!

دوست عزیز چیزی به نام محدودیت سایر قطعات وجود نداره !
    خواهشا اینو جای دیگه نگو!!!دیگه شما داری چیزای اثبات شده رو رد می کنی خیلی جالبه!!

یعنی اگر شما میگی اگر به خاطر رم و cpu چون تونستی با 360 مصلا 20 فرم بگیری پس دیگه محدودیت داری و با خرید 380 فرم ریتت بالا نمیره (!) باید بگم که سخت در اشتباهید ! من انقدر بیلد مختلف تست کردم که الان میتونم حدودی بهت بگم با چه بیلدی چند فرم افزایش پیدا میکنه !
    نخیر!یعنی اینکه شما با قطعات محدود از حداکثر توان یک گرافیک نمیتونی استفاده کنی چه 5870 باشه چه 360 چه 380 و ...عدد فریم مهم نیست اختلاف فریم مهمه که ثابته!مثلا با سیس تو اگه 10% کمتر از سیس تامز فریم بگیری با 5870 با کارتی که کارایی نزدیک به 5870 داشته باشه بازم همون 10% کمتر رو میگیری!!اگه قویتر باشه اختلاف بیشتر و اگه ضعیفتر باشه کمتر هست!این چیزا ثابت شده لطفا از خودت چیزی نگو!!!

درسته که رم یا سی پی یو میتونه دست و پای یک کارت گرافیک رو تنگ کنه ! اما مطمعن باش اگر یک کارت گرافیک قوی تر بگیری 100 درصد فرم ریتت ارتقا پیدا میکنه
    اوه اینم از اون حرفها بود مگه کسی گفت مثلا 280 با 295 فرقی نمی کنه!؟محدودیت اینه که 1 گیگ رم داشته باشی و 295!سی پی یو تک هسته ای باشه و 5850!

در ضمن هیچ آدم عاقلی ! برای افزایش فرم ریت بازی نمیره مثلا رمش رو عوض کنه (مگر اینکه دیگه کارت گرافیکش خیلی خوب باشه و بخواد در حد سوپر حرفه ای کار کنه) بلکه مهم ترین عامل در اجرای بهتر بازی کارت گرافیک هست .
    خب اینطور که مشخصه شما اشتباه برداشت می کنی و طبق اون برداشت اشتباهت نظر میدی برای اجرای بازی ها باید تمام قطعات اول در یک سطح و حداقل سیستم مورد نیاز بازی باشه بعد در الویت فریم بالاتر گرافیک بهتر هست متوجه محدودیت قطعات شدی یا نه!؟

وقتی cpu و ram و... دارن محدودیت برای گرافیک ایجاد میکنن چه فرقی داره شما 360 داشته باشید یا 380.

پس به جای اینکه 360 رو بدی و به جاش 380 بگیری باید بقیه قطعات رو ارتقا بدیم.
    آره این قسمت در شرایطی کاملا درست هست!کسی که یه گیگ رم و سی پی یو دو هسته ای رده پایین داره بهش پیشنهاد خرید یک چهار هسته ای قوی 4 گیگ رم و 360 میشه نه خرید 380 با اون قطعات قبلی!

...

در آخر هم بگم اگه حرف منطقی و با مدرک معتبری نداری نیازی نیست نظر و پیشبینی های شخصی خودت رو تو تاپیکهای مختلف بیان کنی چون اینطور فعالیت اصلا مورد نظر تیم مدیریت نیست اینو یه تذکر دوستانه در نظر بگیر... فعلا بهتره شما بری برای کنکور وقت بزاری که واجبتر و مهم ترم هست.

2. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز چیزی به نام محدودیت سایر قطعات وجود نداره !
    ارباب سایه ها همه چیزو در این باره توضیح دادن و دیگه لازم نیست من چیزی بگم.
    در ضمن هیچ آدم عاقلی ! برای افزایش فرم ریت بازی نمیره مثلا رمش رو عوض کنه
    چرا که نه
    وقتی کسی 5870 داره و 1Gb رم , نمیره 5970 بخره که چندتا فریم بیشتر بگیره میره به جاش 4Gb رم میگیره
    محدودیت یعنی این.
    بعدش یه ادم عاقل قطعاتی رو میخره که حتما با هم متناسبند. نه e7300 با یه 380
    پس منی که میخوام یه کارت گرافیک بخرم به بنچهای سایتهایی مثل تامز سر میزنم که اونجا به خاطر سیستمهاشون از تمام توان کارت استفاده شده و محدودیتی برای کارت نبوده و اختلاف توان کارتهای مورد نظرم رو که میخواستم با هم مقایسه کنم رو به وضوح میتونم ببینم.

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اول بگم که شما حدود 3 دقیقه فرصت داری که این جواب رو بخونی چون تجربه نشون داده که میانگین پاک شدن پست های من 2 الی 5 دقیقه هست .

پس در این صورت شما مثلا یک سیستم با e7300 خریدی و الان پول لازم برای خرید 380 رو داری اما با خودت میگی "حیف که قطعات سیستمم هماهنگ نیستند و گرنه حتما 380 رو میخریدم ! "

و بعدش میری یک i7 920 میگیری و خوشحال میشی و میگی " احتمالا اگر با همین روند پیش برم سال دیگه میتونم برای خودم یک 380 بگیرم ! و کرایسیس رو بازی کنم "

حالا فرض میکنیم که رفیقت با همون سیستم مشابه خودت رفته و یک 380 گرفته ! حالا ببینیم اون با خودش چی میگه " من دو تا ره جولومه یا میتونم i7 بگیرم یا 380 ! به نظرم بهتره 380 بگیرم ! چون دوست ندارم برای بازی کردن کرایسیس یک سال از عمرم طلف بشه ! "

به صورت کمیک نوشتم که یک خوره روحیه ی تاپیک هم عوض بشه !

البته همونطور که گفتم 2000 تا پست قبلیم با میانگین 2 الی 5 دقیقه پاک شدن . پس احتمال میدم که کلا جواب من رو نبینی !

نخیر!!!کارایی این دو کارت مساوی هستش البته اگه فرکانسسایه زن های 285 رو 1440 باشه
    کارایی کدوم دو کارت ؟ 285 و 5850 ؟ شما مطمعنی؟ بنچ های تامز رو دیدی ؟
    Last edited by mehrdad_ati; 16-12-2009 at 23:27.

5. این کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

پس در این صورت شما مثلا یک سیستم با e7300 خریدی و الان پول لازم برای خرید 380 رو داری اما با خودت میگی "حیف که قطعات سیستمم هماهنگ نیستند و گرنه حتما 380 رو میخریدم ! "

و بعدش میری یک i7 920 میگیری و خوشحال میشی و میگی " احتمالا اگر با همین روند پیش برم سال دیگه میتونم برای خودم یک 380 بگیرم ! و کرایسیس رو بازی کنم "

حالا فرض میکنیم که رفیقت با همون سیستم مشابه خودت رفته و یک 380 گرفته ! حالا ببینیم اون با خودش چی میگه " من دو تا ره جولومه یا میتونم i7 بگیرم یا 380 ! به نظرم بهتره 380 بگیرم ! چون دوست ندارم برای بازی کردن کرایسیس یک سال از عمرم طلف بشه ! "

به صورت کمیک نوشتم که یک خوره روحیه ی تاپیک هم عوض بشه !
    دوست عزیز باز که شما حرف خودت رو میزنی!

چیزی که به عنوان محدودیت قطعات تعریف میشه اینه که یک یا چند قطعه طوری باشن که نتونی حد اکثر کارایی یک قطعه دیگه رو داشته باشی (مثلا رم و پردازنده برای کارت گرافیک)اینم مخصوصا توی کاربرد بازی که همه قطعات کاملا لود میشن مشخص میشه!

حالا شما عنوان کردی که چوون سیستم تست تامز های اند هست مورد قبول نیست و تستی که با سیستم متوسط گرفته بشه معتبرتر هست!این کاملا اشتباه! یعنی برای مقایسه یک قطعه (گرافیک) سیار قطعات باید اونقدر قوی باشند که هیچ محدودیتی ایجاد نکنن و کوچکترین اختلافها هم خودشو نشون بده حالا اگه روی سیستم دیگه این گرافیک تست شده a مثلا 10% کارایی کمتر داشت یعنی سایر قطعات 10% محدودش کردن و کارت b که کارایی نزدیکی با همون a داشته باز هم روی این سیستم حدود 10% توانش کمتر هست!یعنی اختلافها حفظ میشه و دقیقتر و معتبر تر سیستمی هست که محدودیت نداشته باشن سایر قطعاتش!

+حالا هرچی گرافیک قویتر باشه این محدودیت بیشتر خودشو نشون میده و برعکس مثلا اگه E5400-HD4670-2G رو سیستم متوسطی (-)بدونیم (با فرض عدم محدودیت پاور)بین خرید 1یه GTX295 و 2 ارتقا پردازنده به چهار هسته ای رم به چهار گیگ و گرافیک HD 4890 یا HD5850 قطعا دومی منطقی تر خواهد بود!ببینید الان بازی های جدید دارن کاملا با 4 هسته بهینه میشن(GTA IV-RE5 ,...) پس دوستی که گفته بود پردازنده دو هسته ای حدود 70 تومن جوابگو خواهد بود صحبتش چندان درست نیست!

در مورد مثالی که زدی با یه جمله ردش می کنم!:

حالا ببینیم اون با خودش چی میگه " من دو تا ره جولومه یا میتونم i7 بگیرم یا 380 ! به نظرم بهتره 380 بگیرم !
    می تونه به خودش بگه i5 750 میگیرم (که واقعا تو بازی اختلاف خیلی کمی با 920 داره!) + 360!

این از این موضوع...

صحبت مقایسه 295 و4870x2 و 5870 هم که کاملا مشخص هست توسط سایتهای معتبر و ...تایید شده (تا عرضه رسمی فرمی)و خوشبختانه شما هم خیلی منطقی و راحت پذیرفتی

بله کارایی 285 و 5850 هم اصلا یکسان نیست در هر کلاک و ...ولی همونطور که قبلا هم گفتم با هم مقایسه میشن...

اول بگم که شما حدود 3 دقیقه فرصت داری که این جواب رو بخونی چون تجربه نشون داده که میانگین پاک شدن پست های من 2 الی 5 دقیقه هست .
    البته همونطور که گفتم 2000 تا پست قبلیم با میانگین 2 الی 5 دقیقه پاک شدن . پس احتمال میدم که کلا جواب من رو نبینی !
    من مطمئن هستم تا وقتی که توهین لحن تند و یا بی منطقی آشکار هواداری بی دلیل از برندها فن بوی بازی و ...توی پستی نباشه پاک نمیشه!شایدم قسمتهاییش ویرایش بشه

لطفا اگه پست منو میخوای جواب بدی با دلیل و منطق و بدون تعصب ...

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من هیچ وقت بی دلیل صحبت نمیکنم !

بارها هم گفتم (البته خوب در همه ی اون بارها پاک شده) که نمیتونیم محدودیت سخت افزاری رو به کل نادیده بگیریم .

اما بازم شما خودت یک قضاوت کوچیک بکن . قیمت یک 380 با قیمت یک 360 و یک 750 یکیه ؟

حالا ولی در کل یک بنچمارک گذاشتم ! بعد دو صفحه در موردش بحث کردیم ! (تازه اگر اون پاک شده ها رو هم حساب کنیم میشه 3 صفحه)

ولی خداییش تا حالا توهینی از من دیدید ؟ من حتی به شرکت هم توهین نمیکنم چه برسه به شخص !

در مورد تعصب هم خوب هرکسی از یک برندی بیشتر خوشش میاد و کاملا طبیعیه ! اما مهم اینه که بتونه حرفی که میزنه رو توجیح کنه !

صحبت من هم اینه که در اکثر موارد این کارت گرافیک هست که بیشترین تاثیر رو در اجرای بازی داره .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خب با فرض اینکه شما رم و مین بورد رو برای هر دو سیستم باید بگیری یعنی توان خرید 920 یا 380 رو داره (1366-1156) هزینه رم و مادربورد 1156 خیلی کمتره و اینکه 360 و 380 هنوز عرضه نشدن ولی شاید حدود 200 دلار اختلاف دارن (مدل عینی که وجود داره GTX 260 هست که حدود 190 تومنه (192 )و GTX 285 هم حدود 400 که کل اختلاف مین پاور رم هم در نظر گرفته بشه بازم معقول تر ارتقا این 4 قطعه هست ...

بله طرفداری مشکلی نداره ولی اعلامش و نظرات تحریک کننده خب طبعا طرف مقابل رو هم به بحث میاره و قطعا یه کل کل بی مورد پیش میاد هیچ فایده ای هم نداره هیچ طرفی هم نمیتونه اونیکی رو قانع کنه !البته اینم بگم 90% حرفهایی که تو کل کل فن بویها زده میشه بی پایه و اساسه و البته آخر این کل کل ها درگیری و توهین و ... هست

بله منم قبول دارم ولی قبلش یک شرط داره که همونطور که گفتم سایر قطعات حداقل ها رو داشته باشن بنچ مارک هم بگیرید بررسی و مقایسه هم بکنید ...
    Last edited by Kianoosh; 17-12-2009 at 10:38.

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا ولی در کل یک بنچمارک گذاشتم ! بعد دو صفحه در موردش بحث کردیم ! (تازه اگر اون پاک شده ها رو هم حساب کنیم میشه 3 صفحه)
    اتفاقا خیلی هم خوبه که همه تو بازیهایی که با سیستمشون انجام میدن رو بیان ازش بنچمارک بزارن کلی هم میشه دربارش بحث کردو و همینطور یه رقابت اساسی راه میفته که به نظر من حتی بد نمیشه یه تاپیک براش بسازیم,
    حالا نظر شما و ارباب سایه ها چیه؟

ولی خداییش تا حالا توهینی از من دیدید ؟ من حتی به شرکت هم توهین نمیکنم چه برسه به شخص !
    در مورد تعصب هم خوب هرکسی از یک برندی بیشتر خوشش میاد و کاملا طبیعیه ! اما مهم اینه که بتونه حرفی که میزنه رو توجیح کنه !
    توهین که خداییش من ندیدم.خود منم اگه نگاه بندازی به سیستمم متوجه میشی از چه برندی خوشم میاد.
    ولی در هر صورت نظرتون شما و arbabe.sayeha درباره یه تاپیک برای بنچمارک گذاشتن چیه؟

10. این کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به نظر من عالیه ! خیلی رقابت جالبیه و البته باعث میشه بچه ها برن تو کار oc و ... کلا خیلی جالب میشه !

فقط اگر ممکن باشه این تاپیک رو خود جناب ارباب بسازه چون مال من احتمال پاک شدنش هست !

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من که قبلا هم گفتم موافقم این بخش هم برای همین موارد هست :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظر من عالیه ! خیلی رقابت جالبیه و البته باعث میشه بچه ها برن تو کار oc و ... کلا خیلی جالب میشه !

فقط اگر ممکن باشه این تاپیک رو خود جناب ارباب بسازه چون مال من احتمال پاک شدنش هست !
    احتمال پاک شدن پست/تاپیکها همه از جمله خودمم هست!فقط باید قوانین فروم رو رعایت کرد...

به نظر من شما یه تاپیک کلی بنچمارک بزنید بعد با انواع نرم افزار(سیستم تست خود بازی-بنچمارکر بازی FRAPS و...)از بازی های مختلف با سیستم تستهای مختلف و تنظیمات متفاوت تست بگیرید
    Last edited by Kianoosh; 17-12-2009 at 20:19.

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

کاراییش از 4870 و GTX260 کمتره تو بازار ما با توجه به قیمت رقابت نزدیکی با 4890 یه گیگ داره برتری در پشتیبانی دی ایکس 11 دما و مصرف و اورکلاک نسبتا بهتر هست

و اینکه 5850 با 285 و 5870 با 295 مقایسه میشن!

مصرف و دما و دی ایکس 11 پردازش مستقیم اورکلاک و...هم عنوان شده قبلا برای کل سری 5000
    شما در دو حالت میتونید دو کارت رو مقایسه کنید :
    1...در صورتی که از نظر قیمت در یک رده باشند که من هم با این روش گرافیک 5870 را با285 مقایسه کرده بودم و میدونم که قدرت5870 خیلی بیشتر از 285 هستش
    2...در صورتی که از نظر رده یکی باشند که در اون صورت هم به علت اینکه بالاترین کارت تک تراشه nvidia =285 و ati=5870 پس باز هم این دو کارت با هم مقایسه میشوند
    نمیدونم شما بر چه اساسی میگی که کارت دوتراشه ایی!!را !با کارت تکی مقایسه میکنی؟!!!
    اگه منظور بالاترین کارایی هم باشه که کارت 5970 اومده!! حتما کسی که پول گرافیک 285 رو داشته باشه میتونه پول5890 رو هم جور کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •