تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 18 از 31 اولاول ... 814151617181920212228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 171 به 180 از 303

نام تاپيک: Microsoft Kinect (بحث و تبادل نظر در این تاپیک)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danitondar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من 185 خریدم از نت . هنوز نرسیده.
    اگه میدونستم زودتر میومدم میگرفتم .
    منظورتون از نت چیه ماهم بریم از اونجا بگیریم!

---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------

منبع نمی خواد که -- قیمت دلار الان اخبار گفت امده پایین پس باید قیمت کینکنت هم بیاد باهاش پایین
    برای قیمت دقیق ارز به این سایت برید!
      محتوای مخفی: سایت 
    Mesghal.com

---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------

درضمن قیمت دلار روی خریدی که خود وارد کننده دبی از آمریکا داره هست و میتونه بیشتر بزنه پیشنهاد میکنم از جای با انصاف بگیرین که نزدیک دبی باشه قبلا هم گفتم دوستانی که، بقیش مال دوستان ساکن بندرعباسه!
      محتوای مخفی: مکان 
    پیشنهاد میکنم از زیتون بگیرین چون واقعا با اینکه شریک داره قیمتش خیلی خوبه در ضمن 7 ساله کارش اینه بنظرم خیلی بیشتر از منو شما میدونه کینکت هم 185 میده!

داره خودمونی میشه mark3257's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من یه 2 ماهی هست که کینکت گرفتم و بازیهای Kinect Sport و Fitness رو دارم. چند هفته پیش با اکانت یک ماهه که روی دستگاه بود برای اولین بار به شبکه Live وصل شدم و یه چند باری هم آنلاین بازی کردم. حالا سوالم اینه که طرف مقابل من می تونه تصویر واقعی منو حین بازی ببینه ؟ اگه هست چطوری و از کجا فعال یا غیرفعال میشه؟
    من که در حین بازی تصویر هیچکس رو ندیدم اما خودم هیچ تنظیم خاصی نکرده بودم و اون تصاویر ضبط شده ای از خودم که بعد از پایان هر بازی نشون می ده برای من نمایش می داد یعنی طرف مقابل هم می تونسته ببینه؟
    Last edited by mark3257; 04-08-2011 at 19:43.

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام

ما هم گرفتیم 170 تومن. البته صبر کرده بودم تا ارزون بشه که شد.

باید بگم تجربه فوق العاده ای از بازی بم دست داد. به تمام دارندگان ایکس باکس پیشنهاد میشه حتما تهیه کنن . حتی دوستانی که

ایکس باکس ندارن صرفا برای کینکت ایکس باکس بگیرن . مثل خودم که 4 ماه بعد از e3 2009 که کینکت رونمایی شد

برای کینکتش که اون موقع ناتال بود ایکس باکس خریدم .

4. این کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

سلام

ما هم گرفتیم 170 تومن. البته صبر کرده بودم تا ارزون بشه که شد.

باید بگم تجربه فوق العاده ای از بازی بم دست داد. به تمام دارندگان ایکس باکس پیشنهاد میشه حتما تهیه کنن . حتی دوستانی که

ایکس باکس ندارن صرفا برای کینکت ایکس باکس بگیرن . مثل خودم که 4 ماه بعد از e3 2009 که کینکت رونمایی شد

برای کینکتش که اون موقع ناتال بود ایکس باکس خریدم .
    به به سلام مسلم جان
    خوبی؟
    آقا مبارکت باشه.
    راست میگی.واقعا تجربه ی عالی ای داره بازی کردن با کینکت.مخصوصا تو ماه رمضون

6. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

به به سلام مسلم جان
    خوبی؟
    آقا مبارکت باشه.
    راست میگی.واقعا تجربه ی عالی ای داره بازی کردن با کینکت.مخصوصا تو ماه رمضون
    اره اینو خوب اومدی نفسم دیگه در نمیاد.

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

ما نیز امروز گرفتیم دهنمون صاف شد : دی
    اول که تغییر دکوراسیون تو اتاق دادیم بعدش هم مشغول بازی شدیم قعلا فقط Kinect Adventure & Fruit Ninja هر 2 فوق العاده بودن بدون کوچکترین تاخیری شدیدا حال کردم و عرقم هم دراومد : دی
    کلا خیلی فاز داده تا برم سراغ بقیه بازی ها

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

من تو ماه رمضون حوصله ندارم با دسته خود Xbox بازی کنم بعد شما چه جوری با کنکت بازی میکنید ؟ نکنه روزه نمیگیرید ؟
    Last edited by A.N.A.P; 13-08-2011 at 23:35.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ماه رمضون که هیچی ، من در حالت عادی هم حوصله کینکتو ندارم : دی پدر در میاره لامصب : دی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abolfazl_Real's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

لباس های مجازی را با کینکت تجربه کنید

تا به حال شاهد -- ها و اپلیکیشن های متنوعی برای کینکت بوده ایم. از به کار گیری کینکت روی ربات ها گرفته تا استفاده از آن در ساخت آثار هنری دیجیتال و ایده هایی که کینکت را به عنوان جایگزینی برای اتاق های پرو فروشگاه ها مطرح می کنند. همه این ها حکایت از کاربرد های بی شمار این سنسور حرکتی دارند.

این بار یک اپلیکیشن جالب دیگر برای کینکت معرفی شده است. برنامه ای که به شما اجازه می دهد در قالب کینکت لباس های مجازی را امتحان کنید. بر خلاف -- هایی که قبلا برای کینکت ارائه شده بود، این اپلیکیشن از مدل های سه بعدی استفاده می کند و آن ها را متناسب با قد و قواره شخص مقیاس دهی می کند. همچنین جهت تابش نور تشخیص داده شده و سایه روشن ها هم مطابق با آن تنظیم می گردند. استفاده از سایه ها و چین خوردگی لباس ها چیز هایی است که به طبیعی تر شدن این مدل های سه بعدی کمک می کنند. این ها همه مواردی هستند که به کمک یک موتور پردازش فیزیک اختصاصی، ممکن شده اند.

تصور کنید اگر بتوان چنین چیزی را با اینترنت و مدل هایی که هر روز آپدیت می شوند هم ترکیب کرد؛ چه طیف گسترده ای از لباس ها و سبک ها را می توان امتحان کرد. البته پیدا است که این اپلیکیشن کینکتی هنوز در ابتدای راه است و جا برای کامل شدن دارند. اگر مشتاق اطلاعات فنی تر هستید، باید بدانید که این برنامه با زبان C# و به کمک ابزار توسعه بازی XNA مایکروسافت نوشته شده است.

کنترل ربات پرنده با کینکت

کینکت مایکروسافت فقط یک وسیله بازی نیست. با کمی فکر و ایده می بینید که چه استفاده هایی می توان از این محصول جدید به وجود آورد. و این ایده جدید یک گام دیگر برای کنترل ربات ها محسوب می شود. ‏

این ربات پرنده با کمک یک کینکت توسط حرکات بدن کنترل می شود. برای مشخص نمودن حرکات کافی است که دست هایتان را به اطراف حرکت دهید تا ربات از دستورات شما پیروی کند. جالب اینجا است که برای ایمنی کاربر هم یک منطقه پرواز ممنوع برای ربات تعریف شده که ربات پرنده را از ورود به منطقه ای که فرد کنترل کننده ایستاده منع می کند. ‏

این طرح نتیجه یک کار تحقیقاتی است که در زوریخ انجام شده. اما می توانید امیدوار باشید که طی چند سال آینده امکان کنترل ابزارهای مختلفی را با حرکات بدن در اختیار دارید. ‏

دیدن ‏ ویدیو کوتاه ‏ این کار هم خالی از لطف نیست: ‏

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با تریمانت، همه چیز را همزمان داشته باشید

افرادی که از کنسول ها و لوازم جانبی مربوط به بازی خسته نمی شوند، حتما یک دغدغه بزرگ هم دارند. این که چگونه سنسور های حرکتی مربوط به کنسول هایشان را در کنار هم نگه دارند. برای این افراد تریمانت بهترین راه حل است.

معمولا سنسور های حرکتی را روی میزتلویزیون یا جایی بالاتر از آن قرار می دهیم و باید توجه داشت که وقتی که کار به سه سنسور از سه کنسول مختلف می رسد، نگهداری آن ها چه از نظر نظم چه از نظر پیدا کردن موقعیت کاربردی، کار سختی است. اما تریمانت (Trimount) مشکل شما را حل کرده و به شما کمک می کند که هر سه سنسور حرکتی موجود (شامل سنسور بار Wii، کینکت ایکس باکس و پلی استیشن Eye) را در کنار هم و بالای تلویزیون خود داشته باشید. با توجه به این که اکثر این سنسور ها و به ویژه کینکت، در ارتفاع بالاتر عملکرد بهتری از خود نشان می دهند، پس تریمانت به کاربردی تر شدن موقعیت ها نیز کمک شایانی خواهد کرد.

پس کافی است که تریمانت 30 دلاری را خریده و آن را به پشت تلویزیونتان بچسبانید و نگران هیچ چیز نباشید! بدون شک این گجت، به رغم عدم پیچیدگی تکنولوژیکی؛ ابزاری بسیار کاربردی برای گیمر ها به شمار می رود.

منبع: سایت نارنجی

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

ما نیز امروز گرفتیم دهنمون صاف شد : دی
    اول که تغییر دکوراسیون تو اتاق دادیم بعدش هم مشغول بازی شدیم قعلا فقط Kinect Adventure & Fruit Ninja هر 2 فوق العاده بودن بدون کوچکترین تاخیری شدیدا حال کردم و عرقم هم دراومد : دی
    کلا خیلی فاز داده تا برم سراغ بقیه بازی ها
    نوید پسرم تو fruit ninja رو از لایو دان کردی؟؟؟چند مگ بود؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •