دوست عزیز مهم نیست که رزولوشن پاکت های دیگه مثل امنیا هست یا نه. مهم اینه که تمام برنامه های جدید روی امنیا کاملا درست اجرا میشه و اکثر برنامه های قدیمی هم همینطور.... البته منظور حرف من فقط در رابطه با صحبت شما بود
دوست عزیز مهم نیست که رزولوشن پاکت های دیگه مثل امنیا هست یا نه. مهم اینه که تمام برنامه های جدید روی امنیا کاملا درست اجرا میشه و اکثر برنامه های قدیمی هم همینطور.... البته منظور حرف من فقط در رابطه با صحبت شما بود
چندوقت پیش واسه یکی از اعضای خانواده اکسپریا گرفتیم.چند ساعت کامل باهاش ور رفتم و اینم نظر شخصی من:
معایب:
اول کوچکی فونتها و ایتم های صفحه تو ذوق ادم میزنه.باید کمی از نزدیک باهاش کار کرد و استفاده از قلم ضروری به نظر میاد.کار کردن با X1 به وسیله ی انگشت خیلی سخت است.
کیفیت ساخت LCD (کیفیت تصویر رو نمیگم) یه خورده پائینه.قلم خوب روش کشیده نمیشه.یه خورده حالت خشکی داره.
کیفیت قلم و جای قلم خیلی پائینه.انگار از پلاستیک ارزون قیمت ساخته شده باشه.
پنلهاش با تاخیر اجرا میشن.
کیفیت عکسهاش جالب نیست.
در مورد کیفیت ال سی دی اولین نفری هستین که اینو میگین.
منم با ایکس1 چند بار کار کردم ولی چنین حسی نداشتم.
همچنین به نظرم قلمش خوبه.......
حالا شما این طوری میگی شاید ماله شما این طور باشه.
در مورد پنل ها هم شما توجه داشته باشید که داخل یه گوشیه ساده اگه بخاین یه تم را فعال کنید بازم با تعخیر مواجه میشید حالا این پنل ها با این حجم و گرافیک کمی تعخیر دارن جایی برای شکایت نیست.
البته بازم نظرات شما محترم.هرکسی یه نظری داره.
موفق باشی دوست عزیز
سلام دوست عزیز. والا ما که هرچی میگیم انتخاب هر یک از این دو گوشی سلیقه ایی هست زبونمون مو دراورد. ولی دوستان هرجوری که هست حتما باید این دو گوشی رو مثلا مقایسه کرده وامتیاز بدنو سلیقشونو به دیگران تحمیل کنند
جالبیش اینه که 0.2 اینچ اصلا به چششون نمیاد ضمن اینکه هر چی ما میگیم داشتن کیبورد اگر محاسنی داره معایبی هم از جمله سنگینتر شدن گوشی و قطور شدن گوشی داره و انتخاب کیبورد داشتن یا نداشتن گوشی به عهده کاربران هست که بدردشون بخوره یا نه حاضر به پذیرش این موضوع نیستند.
از طرف دیگه میگن طراحی ایکسپریا خوب و جذاب و نواوری داره در حالیکه طراحیشو از گوشیهای نوکیا سری Prism که در سال 2007 عرضه شده الهام گرفته![]()
آره خوب اگه بخوایم از محصولات آینده حرف بزنیم چیزای جالبی رو می شه نام برد مثلا الان یه سری عکس از یه گوشیه جدید تو نت پخش شده که از مدل بعدیه اکسپریا برداشته شده اونم 3.5 مانیتورشه با فناوریه OLED و البته یه دوربین 8 و CPU 1 گیگا هرتزی عکسشو پایین می زارم:
نازکتر از X1 هست و سبک تر بقیه ی مشخصاتشنم ایناست:
نقل قول:
Description
Everything new.
8 mega-pixel camera, hi-resolution touch sensitive display and innovative 3D panel interface.
Features:
Operating System Android
GSM/GPRS Quad-Band 850/900/1800/1900MHz
Bluetooth Yes (Stereo)
Camera 8 mega-pixel (Autofocus)
Memory Card microSDHC
Sharp.
Take pictures with razor sharp detail, thanks to the 8 mega-pixel camera. The built LED light helps takes images in poor lighting conditions while the touch focus capability makes sure your shots are always in focus.
Media.
Immerse yourself in entertainment. The brilliant 4" high resolution display lets you view your videos and photographs in stunning detail.
Video.
Experience DVD quality video capture. Record video at high resolution VGA (640 x 480 pixels) and at a smooth 30 frames per second.
Navigation.
Find new places around you. Assisted GPS (AGPS) technology works in conjunction with navigation software to help you find our way and discover new places around you.
This device is supplied network-unlocked, i.e. you can use this device with a SIM card from any UK or European GSM network (e.g. Vodafone, T-Mobile, O2, etc.). If you would like to purchase a device combined with a network tariff, visit our ‘Contract Phones’ department page (click here).
* Shipping Weight: 0.45kg
Technical Details
• Display:
- 800 x 400 pixels/4"
- Touch Sensitive
• Network:
- 2G 850/900/1800/1900 (Quad-Band)
- 3G: 900/2100 (Dual-Band)
- HSDPA (10Mbps)
- HSUPA (2Mbps)
• Camera:
- 8 mega-pixels (auto-focus)
- 8 x Digital Zoom
- LED Flash
- Image Stabilization
- Smile Shutter
- Face Detection
• Video:
- VGA Video Recording
• Music:
- Supported formats: MP3, AAC, eAAC+
• Ringtones:
- Monophonic
- Polyphonic (64)
- MP3
- AAC
• Messaging:
- SMS
- MMS (with video)
- E-mail (POP3, SMTP, IMAP4, MS Exchange)
• Memory:
- Phone Book
- Dialled Calls
- Missed Calls
- Received Calls
- microSDHC (external)
• Call Features:
- Hands Free
- Caller ID
- Voice Dialling
• Connectivity:
- miniUSB
- 3.5mm AV connector
- Bluetooth (2.1)
- Wi-Fi (IEEE 802.11g)
• Navigation:
- AGPS
عکس و یا یه مدرک بهتر.....
تو رو خدا میفهمی داری چی میگی ؟؟؟؟
واسه اینکه بدونید میگم که اون مشکل از من نبود و از کامپیوتر بود من فقط چون وقتشو نداشتم اون موقع که باهاش کار کنم یه خورده برام دردسر شد و کلآ مشکل از من نبود و کامپیوتر قاط زده بود
نمیدونم میخوای با این حرفت چیو ثابت کنی ولی از این حرفای بی پایه اساس که ربطی به بحث نداره و خودتم اصلآ در موردش چیزی نمیدونی نزن
دوست من شما با چه دلیل و مدرکی این حرفو میزنی
از کجا میدونی
اصلآ شاید se ایندفعه اومد و ترکوند و فردا ریلیزش کرد
شما دارید از روی حدث و گمان یه چیزی میگید
بهتره واسه حرفاتون دلیل قانع کننده بیارید
شما الان میدونید توی شرکت se داره چی میگذره؟؟؟/
در مورد قسمت دوم حرفتم باید بگم دوستان وقتی ما به یه پست تعصبانه ی امنیا داران (البته برخی ها) جواب میدیم میگن بی منطقیه و از این حرفا قسمت قرمز رو بخونید اینجور که اینه حرف میزنن کاملآ درسته و اگه ما جوابی میدیم میشه بی منطقی و از این حرفا
جالبه
دوستان ار همه معذرت میخوام که یه خورده بحث تایپیک منحرف شد
دوستان با منطق بیان پست های منطقیشون رو ادامه بدن
من دیگه جوابی به این تریپ بحث ها نمیدم تا دوستان نگن که افراد بی منطق دارن بحث میکنن لطفآ ریویو رو ادامه بدید و از افراد منطقی خواهشمندم که دیگه به افراد بی منطق جواب ندید
تشکر ار همه ی منطقی ها
در مورد قسمت اول صحبتهاتون که قرمز کردم : دقیقا" میدونم چی دارم میگم.در مورد قسمت دوم صحبتهاتون که قرمز کردم با توجه به این فرمایشتون من نباید به شما جوابی میدادم واسه همین عذر میخوام.
آقای عزیز من قبلآ هم گفته بودم که من اصلآ طرفدار سونی نیستم و x1 رو اگه htc ساخته یا se فرقی نداره مهم اینه که گوشیه خوبیه من قبلآ گفته بودم که طرفدار آیفون هستم حالا اگه میخوای راحت باش بگو که امنیا از آیفون هم بهتره
والا من بی پرده حرف میزنم که شما اگه یه نفر حرفی میزنه شما اونقدر حرفو کشش میدید که تایپیک رو به ... میکشید
شما یه نیاز اساسی دارید که برید به جای گوشی ادبتون رو تعمیرات اساسی کنید
2 باره پیشنهاد میکنم
شما مثل اینکه به خاطر اینکه به دیگران تحمیل کنید که امنیا بهتره هر حرفی که در شآن یه آدم ... نیست میزنید
اگه هینقدر واسه شما مهمه من همین جا اعلام میکنم که آقا امنیا خیلی از x1 بهتره
باور کنید که اصلآ x1 در مقابل امنیا هیچ حرفی واسه گفتن نداره
به xperia داران و omnia داران گرامی میخوام بگم که از این بعد هر کی بدون هیچ دلیل علمی گفت که فلان گوشی
بهتره جوابش رو ندید
خواهشآ از بحث اصلی منحرف نشید و کار اصلی رو دنبال کنید من از بقیه دوستان جدآ خواهش میکنم که اگه بحث به این روال پیش
Last edited by amir_70; 27-07-2009 at 21:59.
بنظرتون اگر فقط مدل ایکس پریا بود اونهایی که امنیا دوست بودن سنگ ایکس پریا رو به سینه نمیزدند
چرا میزدند
x1 گشوی خوبیه
این دلیل نمیشه
سامسونگ هم ویندوز رو از آمریکا گرفته حتی سامسونگ تکنولوزی ساخت سیستم عامل رو نداره
هنوز گوشی های سامسونگ روی جاوا مشکل دارند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)